Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(off-line @ 2013 09 30, 10:53)
Maždaug 9 DPO jau juostelė vaiduokliavo.

Kokio jautrumo NT buvo?
Atsakyti
sveikos.
paskubejau darytis NT,nes visada kaip laikrodukas budavo mm,ju atejima jusdavau pries savaite.
dabar ketvirta diena kaip veluoja,ryte testas rode tik viena juostele. zesim kas bus toliau
Atsakyti
Sveikos mergaitės, pas mane tokia situacija: jau 3 metus planuojam vaikuti, deja nesėkmingai, kalta endametriozė...ciklas būna 28-31d. Šiandiena jau 35c.d. bet mm dar nesulaukiau, pilvą užeina tarpais maudėti kaip prieš mm jau kokias 4 dienas, bt laikosi 37,80 (tokia būna ir po ovoliacijos). Prieš sirgimą visada pajautrėdavo krūtinė o sirgimo dieną atlėgdavo, šį mėn. jos visškai nejaučiu. NT dariausi jautrų ryte ir neigiamas... Ar būna kad testai nerodo mm vėluojant 3 dienom? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deilija @ 2013 10 02, 08:37)
Sveikos mergaitės, pas mane tokia situacija: jau 3 metus planuojam vaikuti, deja nesėkmingai, kalta endametriozė...ciklas būna 28-31d. Šiandiena jau 35c.d. bet mm dar nesulaukiau, pilvą užeina tarpais maudėti kaip prieš mm jau kokias 4 dienas, bt laikosi 37,80 (tokia būna ir po ovoliacijos). Prieš sirgimą visada pajautrėdavo krūtinė o sirgimo dieną atlėgdavo, šį mėn. jos visškai nejaučiu. NT dariausi jautrų ryte ir neigiamas... Ar būna kad testai nerodo mm vėluojant 3 dienom? verysad.gif

man sendien veluoja 5diena,vakar dariausi NT jis buvo neigiamas. pilva ir maudzia,BT 37 ir beveik dvi dalys. tai vat ir dar laukiu kas bus
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2013 10 02, 05:54)
man sendien veluoja 5diena,vakar dariausi NT jis buvo neigiamas. pilva ir maudzia,BT 37 ir beveik dvi dalys. tai vat ir dar laukiu kas bus

Aš labai bijau, kad man nebūtų pasikartojusi cista... Tikėkimės mūsų laukimas ilgai netruks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deilija @ 2013 10 02, 10:11)
Aš labai bijau, kad man nebūtų pasikartojusi cista... Tikėkimės mūsų laukimas ilgai netruks  doh.gif

nu keliu dienu begi bus viskas aisku biggrin.gif
Atsakyti
Na va buvau pas ginę, pažiūrėjo echo, cistų nerado ir liepė laukt, nes nėštumo irgi nematyti, tai sakė arba vėlai O buvo ir dar nesimato arba tiesiog vėluoja mmm unsure.gif Taigi laukiam kartu, dviese smagiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deilija @ 2013 10 02, 14:53)
Na va buvau pas ginę, pažiūrėjo echo, cistų nerado ir liepė laukt, nes nėštumo irgi nematyti, tai sakė arba vėlai O buvo ir dar nesimato arba tiesiog vėluoja mmm  unsure.gif  Taigi laukiam kartu, dviese smagiau  4u.gif

nu jei man iki ryt nieko,ir as mausiu pas gine
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2013 10 02, 14:35)
nu jei man iki ryt nieko,ir as mausiu pas gine

ner ko taip anksti pas gine eit, nes pradzioj nestumo jos nieko dazniausiai dar nemato. Pakartokit NT- jei neigiamas, tada jei labai nekantru galit nueit hCG kraujo pasidaryt privaciai (nieko bendra su gine jie neturi), kuris tiksliai pasakys laukiates ar tik susivelino ciklas. Sekmes ir kantrybes, tokia jau dazniausiai ilga, neaiski ir nekantri ta pradzia buna kai planuoji nestuke.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 10 02, 14:54)
ner ko taip anksti pas gine eit, nes pradzioj nestumo jos nieko dazniausiai dar nemato. Pakartokit NT- jei neigiamas, tada jei labai nekantru galit nueit hCG kraujo pasidaryt privaciai (nieko bendra su gine jie neturi), kuris tiksliai pasakys laukiates ar tik susivelino ciklas. Sekmes ir kantrybes, tokia jau dazniausiai ilga, neaiski ir nekantri ta pradzia buna kai planuoji  nestuke.gif  wink.gif

aš labai bijojau kad vėl nebūtų cista todėl ir lėkiau, o dabar greičiausiai lauksiu mmm nes manau testukas tikrai būtų kažką parodęs jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deilija @ 2013 10 02, 17:49)
aš labai bijojau kad vėl nebūtų cista todėl ir lėkiau, o dabar greičiausiai lauksiu mmm nes manau testukas tikrai būtų kažką parodęs jau  verysad.gif

matot, jusu situacija kitokia, kai jau yra zinomos problemos, buvus cista ir tt, tada geriau pasitikrinti ar ji neatsinaujino drinks_cheers.gif svarbiausia nieko blogo nemate. Nestumo dar galejo nematyt, nes pradzioj (ypac kai dar net testai nerodo) nieko ten nesimato ekoskopu, tegali gleivine ir pan paziuret. Luktelkit dar kelias dienas, jei netycia susivelino O ir uztai mmm data nusikele g.gif kitu atveju, jei labai nekantru ir nenorit laukt- kraujo hCG tyrimas pasakys ar laukiates ar ne, nes tas hormonas pirma pakyla kraujyj ir tik po to pradeda issiskirt slapime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 10 02, 16:55)
matot, jusu situacija kitokia, kai jau yra zinomos problemos, buvus cista ir tt, tada geriau pasitikrinti ar ji neatsinaujino  drinks_cheers.gif  svarbiausia nieko blogo nemate. Nestumo dar galejo nematyt, nes pradzioj (ypac kai dar net testai nerodo) nieko ten nesimato ekoskopu, tegali gleivine ir pan paziuret. Luktelkit dar kelias dienas, jei netycia susivelino O ir uztai mmm data nusikele  g.gif  kitu atveju, jei labai nekantru ir nenorit laukt- kraujo hCG tyrimas pasakys ar laukiates ar ne, nes tas hormonas pirma pakyla kraujyj ir tik po to pradeda issiskirt slapime  4u.gif

nusprendžiau kad nedarysiu kraujo hcg, tiesiog bijau eilinį kartą nusivilti verysad.gif lauksiu kaip liepė ginė, nors su mintim tai nesusitvarkau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deilija: 02 spalio 2013 - 19:27