Aš irgi bijau, kad gali kas ne vietoj būti, todėl dar dvejojau, ar eiti pas ginekologę, ar ne per anksti (nes tik 5 savaitė baigiasi pagal visus tuos kvailus skaičiavimus) ir skaičiau, kad nevisada ten kažkas matosi tokiu laiku.
Bet nusprendžiau, kad vis dėlto nėra ko ilgai laukti, jeigu ne vietoj, tai..
Na bet tikiuosi, kad viskas bus OK.
QUOTE(wajke @ 2013 08 14, 18:14)
Aš irgi bijau, kad gali kas ne vietoj būti, todėl dar dvejojau, ar eiti pas ginekologę, ar ne per anksti (nes tik 5 savaitė baigiasi pagal visus tuos kvailus skaičiavimus) ir skaičiau, kad nevisada ten kažkas matosi tokiu laiku.
Ties 6 sav. jau tikrai galima iziureti zirniuka per echoskopa. Taip kad drasiai gali zygiuoti pas gine
QUOTE(KrioOo @ 2013 08 14, 23:20)
Ties 6 sav. jau tikrai galima iziureti zirniuka per echoskopa. Taip kad drasiai gali zygiuoti pas gine
šiandien nukeliavau ir visiškai nieko nematė - įtaria, kad gali būti ne gimdoje..
Jaučiau, kad per anksti einu, bet labai norėjau patvirtinimo, kad galėčiau drąsiai džiaugtis. Tai dabar vietoj džiaugsmo turiu begalę nervų.
Logika sako, kad viskas bus gerai, kad per anksti nuėjau. Bet kai gydytoja pradeda kalbėti apie tai, ką daryti, jeigu prasidės skausmai ir kraujavimas, tai optimizmo nebelieka..
QUOTE(wajke @ 2013 08 16, 13:15)
šiandien nukeliavau ir visiškai nieko nematė - įtaria, kad gali būti ne gimdoje..
Jaučiau, kad per anksti einu, bet labai norėjau patvirtinimo, kad galėčiau drąsiai džiaugtis. Tai dabar vietoj džiaugsmo turiu begalę nervų.
Logika sako, kad viskas bus gerai, kad per anksti nuėjau. Bet kai gydytoja pradeda kalbėti apie tai, ką daryti, jeigu prasidės skausmai ir kraujavimas, tai optimizmo nebelieka..
O ar vaginalini ar isorini skana dare? kada sake grizt pakartotinai apziurai? teoriskai dabar 6-ta savaite, bet jusu NT jau visas 4 denas mmm veluojant pradejo rodyt, tai gali but, kad O truputi veliau buvo ir zirniukas jaunesnis, nei pagal paskutine mmm diena skaiciuojant. Senkites nepanikuot ir atsipalaiduot, nes galiausiai visviena bus kaip bus- stresas nepakeis padeties. Siaip tikiu, kad viskas bus gerai, manau tik del per mazo nestumo nesimate gerai, nes gi viskas siuo metu yra aguonos grudelio dydzio
Beda su tuo nekantrumu ir ankstyvu begimu pas gydytojus, nes tikrai daznai daugiau nervu negu naudos is to buna
Sukaukiau kraujo tyrimo rezultatų, pagal juos man dar tik 4 savaitės, dėl to nieko ir nematė..
Na dabar eisiu tik po poros savaičių ir ne anksčiau, pataupysiu nervus..
QUOTE(wajke @ 2013 08 16, 16:16)
Sukaukiau kraujo tyrimo rezultatų, pagal juos man dar tik 4 savaitės, dėl to nieko ir nematė..
na va sekmes jum! Ir lauksim geru naujienu po sekancio skano
QUOTE(wajke @ 2013 08 16, 17:16)
Gerai, kad viskas gerai
AČIŪ labai už palaikymą!
Žinau, kad gali būti dar visko, bet stengiuosi nusiteikti geriausiam.
Bet jau iš visos pradžios išvada viena - pardavinėtų kur kantrybę, pirma eilėj būčiau..
Žinau, kad gali būti dar visko, bet stengiuosi nusiteikti geriausiam.
Bet jau iš visos pradžios išvada viena - pardavinėtų kur kantrybę, pirma eilėj būčiau..
Prisijungiu ir aš prie nekantriai laukiančių tų 10 - 14 dienų, kada jau NT galima bus daryti
QUOTE(makadral @ 2013 08 25, 18:29)
Prisijungiu ir aš prie nekantriai laukiančių tų 10 - 14 dienų, kada jau NT galima bus daryti
Sveikos mergaites,sitam skyrelyje pirma karta rasau,teko isgyventi du is eiles persileidimus dabar trecias kartas ir labai laukiu mmm dienos kurios tikiuosi neateis.Tai va galiu pasakyti,kad NT isnaudojau gal 100 ir abu kartus nestuma parode veluojant mm 5-6 dienom ir sis kartas bus neisimtis(aisku jei pastojau) iki mm liko 3 dienos.
QUOTE(artein100 @ 2013 09 11, 21:01)
Sveikos mergaites,sitam skyrelyje pirma karta rasau,teko isgyventi du is eiles persileidimus dabar trecias kartas ir labai laukiu mmm dienos kurios tikiuosi neateis.Tai va galiu pasakyti,kad NT isnaudojau gal 100 ir abu kartus nestuma parode veluojant mm 5-6 dienom ir sis kartas bus neisimtis(aisku jei pastojau) iki mm liko 3 dienos.
sveika, mano cituacija tokia pat, as taip pat isgyvenau 2 persileidimus, viena pries metus, kita pries pusmeti..Taip pat turiu dukryte 3 metuku.. praeitus kartus man testas teigiama parode apie 11 dienu po ND..planuojam ir mes leliuka, nelaukiu MMS ziauriai, kurios turetu but po 8-10 dienu..Tai NT gadinsiu jau po kokiu 5...
Maždaug 9 DPO jau juostelė vaiduokliavo.