Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

Aciu uz paaiskinima:) bet kiek pastebejau po O 14 d ir mmm ateina visad. Sian ryre pasidariau visgi Nt ir parode tokia visai blankia juostele bet ji net ne rozine tai nzn ka ir galvot..ar del to ,kad taip anksti dariau ar cia ta epav line kur buna:)) balta naktis - kiek tau dpo ?
Atsakyti
ir dar prie to pačio, vakar iš taupumo perkirpau išilgai vieną testą biggrin.gif neišlaukiau tų 5 min ir išmečiau nes nieko nerodė man viena dalis, o šiandien pasižiūriu, kad antras brūkšniukas yra ir su spalva tik šviesesnis negu kontrolinis. Na, o antra dalis netyčia įkrito į vandenį tai ant jos jau nieko nesimato..dabar galvoju kaip čia taip. Bėda, kad nei ant vieno iš darytų testų nerodo jautrumo. Gal tas iš vakar jautresnis buvo verysad.gif
Atsakyti
Šitą forumuką skaičiau kelias dienas, bet kažkaip nepastebėjau, kad būtų aprašyta situacija kaip mano. 4u.gif

Taigi, pirmas mėnuo kaip nutarėme nesisaugoti. Mylėjomės teoriškai per vaisingas dienas (sakau teoriškai, nes niekada nieko nesekiau, tik pasižiūrėjau internetinį kalėndorių po to). thumbup.gif

Iš pradžių galvojau, kad jau pasisekė iš pirmo karto, tačiau buvom išvykę atostogauti, todėl laukiau, kol grįšim.

Pirmą nėštumo testą dariausi likus savaitei iki menstrucaijų (prisiskaičiau tiek reklaminių straipsnių, tiek forumiečių pasisakymų, kad rodo ir anksčiau). Testas, aišku, nieko neparodė, nei per numatytą laiką, nei po kelių valandų.

Antrą neštumo testą dariausi turėjusių prasidėti menstruacijų dieną - lygiai tas pats, nei žymės. doh.gif Na pagalvojau tiek to, jeigu daug kam rodo, o man ne, tai gal nieko ir nėra. Be to, pirmas mėnuo, maža tikimybė.

Trečią testą dariau vėluojant 2 dienoms - vėl visiškai nieko, nei iš karto, nei po kelių valandų, jokių vaiduoklių. Pasimatavau temperatūrą - 36.6 ir viskas blush2.gif

Tačiau kitą dieną pradėjo labai skaudėti krutinę. Ją man skaudėdavo nuolat prieš menstruacijas, bet tikrai ne šitaip. Ir toks jausmas, kad ji patinusi.. Pamaniau, kad tą per daug sureikšminu, bibjojau prisigalvoti simptomų, kurių net nėra.

Tačiau vakar, vėluoajant jau 4-tą nutariau pasimatuoti ir temperatūrą - 37.3, o jaučiausi puikiai. Nuo ryto pasidariau paskutinį namie turėtą testą ir.. Panašu, jog kažkas yra!!! Kad įsitikinčiau, iš karto bėgau į vaistine ir pasidariau dar du lotuliukas.gif

http://images57.fotk...0_103915-vi.jpg

Dabar galvoju pakartoti pirmadienį, pasižiūrėti, ar ryškėja nestuke.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wajke: 10 rugpjūčio 2013 - 10:39
Tikrai labai panašu, kad kažkas yra ! 4u.gif čia jau beveik užtikrintai galim sveikinti smile.gif Paskaičius kiek ilgai nerodė tau, neprarandu vilties ir aš. Nes šiandien net du testus pasidariau ir nieko nei iš karto nei vėliau. O toks baltas pavydas suėmė pasižiūrėjus š taviškius. Nors man iki mm dar 4 dienos, bet aš žiauriai neturiu kantrybės . verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 08 10, 13:01)
....

Siūlau nekartoti mano klaidų ir kažkaip pasisemti kantrybės, nes kiekvienas baltas baltas langelis tai tik nuvilia.. 4u.gif Prisiskaičiau, kad kai kam vaiduokliukai atsirasdavo daug vėliau, pati tikrint pradėjau, nors ant testų aiškiai parašyta, kad negalima vertinti rezultatų. blush2.gif
Taigi kad ir kaip sunku, pasistenk nebegalvoti apie tai bent jau iki menstruacijų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane pykint pradeda, bet nežinau kam suversti šitą kaltę ar pms'ui ar nėštumui. Šiandien net dantų negalėjau išsivalyt kaip supykino.
Atsakyti
QUOTE(wajke @ 2013 08 10, 11:35)
Šitą forumuką skaičiau kelias dienas, bet kažkaip nepastebėjau, kad būtų aprašyta situacija kaip mano.  4u.gif

Taigi, pirmas mėnuo kaip nutarėme nesisaugoti. Mylėjomės teoriškai per vaisingas dienas (sakau teoriškai, nes niekada nieko nesekiau, tik pasižiūrėjau internetinį kalėndorių po to).  thumbup.gif

Iš pradžių galvojau, kad jau pasisekė iš pirmo karto, tačiau buvom išvykę atostogauti, todėl laukiau, kol grįšim.

Pirmą nėštumo testą dariausi likus savaitei iki menstrucaijų (prisiskaičiau tiek reklaminių straipsnių, tiek forumiečių pasisakymų, kad rodo ir anksčiau). Testas, aišku, nieko neparodė, nei per numatytą laiką, nei po kelių valandų.

Antrą neštumo testą dariausi turėjusių prasidėti menstruacijų dieną - lygiai tas pats, nei žymės.  doh.gif  Na pagalvojau tiek to, jeigu daug kam rodo, o man ne, tai gal nieko ir nėra. Be to, pirmas mėnuo, maža tikimybė.

Trečią testą dariau vėluojant 2 dienoms - vėl visiškai nieko, nei iš karto, nei po kelių valandų, jokių vaiduoklių. Pasimatavau temperatūrą - 36.6 ir viskas  blush2.gif 

Tačiau kitą dieną pradėjo labai skaudėti krutinę. Ją man skaudėdavo nuolat prieš menstruacijas, bet tikrai ne šitaip. Ir toks jausmas, kad ji patinusi.. Pamaniau, kad tą per daug sureikšminu, bibjojau prisigalvoti simptomų, kurių net nėra.

Tačiau vakar, vėluoajant jau 4-tą nutariau pasimatuoti ir temperatūrą - 37.3, o jaučiausi puikiai. Nuo ryto pasidariau paskutinį namie turėtą testą ir.. Panašu, jog kažkas yra!!! Kad įsitikinčiau, iš karto bėgau į vaistine ir pasidariau dar du  lotuliukas.gif

http://images57.fotk...0_103915-vi.jpg

Dabar galvoju pakartoti pirmadienį, pasižiūrėti, ar ryškėja  nestuke.gif .

Man irgi buvo pakilusi temperatura 37.3 -37.4 pora dienu. irgi kazkur 5 d. po mmm velavimmo
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 08 12, 12:38)
Man irgi buvo pakilusi temperatura 37.3 -37.4 pora dienu. irgi kazkur 5 d. po mmm velavimmo

Man iki mmm liko 3 dienos, siandien dariausi juostelini testa, bet kolkas tik vienas bruksnelis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(artein100 @ 2013 08 12, 18:53)
Man iki mmm liko 3 dienos, siandien dariausi juostelini testa, bet kolkas tik vienas bruksnelis... verysad.gif

Aš dariau eksperimentą - viršuj foto, tą juostelinį ir mėlynu galiuku abu įmerkiau į tą patį bandinį, nes man tas juostelinis labai nepatikimai pasirode (pigiausias, apie 4 Lt).. g.gif

Tai jame juostelė išryškėjo vėliau negu tame brangesniame (nors laikas atsakymo nurodytas trumpesnis būtent ant juostelinio, o mėlynas skirtas atlikti jau kelioms dienoms vėluojant - paskaičiau tik nusipirkus). doh.gif

Apskritai tie juosteliniai man pasirodė nesąmonė, jeigu nėštumas labai mažas - juostelė būna labai neryški ir net aiškiai nesimato, ar jis ten jau teigiamas, ar vis dėlto tik kažkokia žymė matosi. Gal čia tik man taip pasitaikė, bet tokių daugiau nepirkčiau. schmoll.gif
Atsakyti
juostelėse tai būna kartais po kurio laiko matosi kažkas, nors nieko nėra smile.gif labai grybą pjauna jie. Nors tam brangesniam kasetiniam aš irgi buvau kažką įžiūrėjus, tik šiek tiek po laiko. bet po to daryti juosteliniai nieko nerodė..o jautrumo tai nežinojau nei vienų nei kitų. 4u.gif
taip, kad dabar dar 1 arba 2 d iki mm, ir nesidarysiu kol nepradės vėluoti nes ir pinigų gaila ir nervų labiausiai kai bandai kažką ten įžiūrėt ko nėra blush2.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmagimio, geriausiai iš kelių bandytų juostelių parodė RapiPreg smile.gif
user posted image
Atsakyti
Oj su tais testais įdomybės vyksta. Po KT nutraukimo pirmą mėn. 29CD dariausi testa ir nieko neparodė jis man( vaisingos dienos pagal viską buvo apie 12CD). Jokio vaiduokliuko. mmm prasidėjo po 2 dienų. Buvo itin gausios (tokiu per visą gyvenimą gausiu neturėjau) Kaip ir buvau tikra kad nieko neįvyko. Bet dar po 25d. pradėjo teplioti. Pagalvojau, kad artėja mmm, tačiau praėjus savaitei jos nepasirodė, bet ir tepliojimas neišnyko. Pasidariau NT ir pamačiau dvi riebias II doh.gif Aišku tą pačią dieną nulėkiau pas gine, nes tas tepliojimas gąsdino. Paaiškėjo, kad laukiuos jau 7-8sav., tik neštumas yra kiaušintakyje, o ne gimdoje. Taip praradau vieną kiaušintakį. O dabar už mėnesiuko galesiu nutraukti vėl KT ir bandyti iš naujo. Gydytoja liepe gadinti testus kelis kartus kiekviena cikla, net jei atrodys, kad visai neįmanoma pastoti, nes negaliu sau leisti, kad vėl pasikartotu negimdinis. O jei testai taip grybauja, gal išvis geriau HCG kraują pridavinėt, negu pasikliauti testais....
Atsakyti