QUOTE(monaziu @ 2013 03 17, 23:03)
Sveikos merginos,
Menesines veluoja 8-9 dienas, ciklas 30d. Anksciau nevelavo. Kaip tik si menesi mylejomes nesisaugant. Taciau testas neigiamas. Temperatura jau 4-5 dienos 37.2 pakilusi. Jauciu nedideli maudoma kiausidese, strenuose ir beveik visalaik skauda skrandi. Uzkieteje viduriai, dazniau slapinuosi. Testus dariausi tris kartus, iskart veluojant, po keliu dienu ir siryt (8-9d. Veluojant) . Pilvas dar toks issiputes gerokai. Buvau pas gonekologe pries pora dienu, liepe siandoien pasidaryt testa, nes gimda padidejus, tai arba turiu susirgt arba nestuke. Taciau krutines neskauda nors ir padidejusi, nepykina, na gal vos vos lengvai... Bet mano skrandis ir taip jautrus tad nesureiksminu.
Mergin os, ar kam yra taip buve? Nezinau ar cia kokia liga ar nestumas, is nezinoios jau baigiu prazilti...
Aciu!
Gali buti,kad jaudiniesi,nekantrauji labai,todel ir men uzsilaike. Bet gali ir nestumas buti,man antro nestumo ilgai nerode testai,o va paskutini,pagranduka,parode sav iki menesiniu

Stenkis atsipalaiduoti,maziau apie tai galvoti,o po keliu dieneliu viskas turetu paaisketi

Esu is vienos gyd girdejusi,kad nesiojant mergaite to hormono gaminasi daugiau,anksciau ir testukas rodo,labiau pykina..bet drysciau abejoti,lytis berods veliau formuojasi.. Cia tik tarp kitko