Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

Norejau paklausti ar praejus savaitei po nesaugaus lytinio akto nestumo testas gali rodyti teisingus rezultatus?smile.gif

Atsakyti
QUOTE(monaziu @ 2013 03 17, 23:03)
Sveikos merginos,
Menesines veluoja 8-9 dienas, ciklas 30d. Anksciau nevelavo. Kaip tik si menesi mylejomes nesisaugant. Taciau testas neigiamas. Temperatura jau 4-5 dienos 37.2 pakilusi. Jauciu nedideli maudoma kiausidese, strenuose ir beveik visalaik skauda skrandi. Uzkieteje viduriai, dazniau slapinuosi. Testus dariausi tris kartus, iskart veluojant, po keliu dienu ir siryt (8-9d. Veluojant) . Pilvas dar toks issiputes gerokai. Buvau pas gonekologe pries pora dienu, liepe siandoien pasidaryt testa, nes gimda padidejus, tai arba turiu susirgt arba nestuke. Taciau krutines neskauda nors ir padidejusi, nepykina, na gal vos vos lengvai... Bet mano skrandis ir taip jautrus tad nesureiksminu.
Mergin os, ar kam yra taip buve? Nezinau ar cia kokia liga ar nestumas, is nezinoios jau baigiu prazilti...
Aciu!

Gali buti,kad jaudiniesi,nekantrauji labai,todel ir men uzsilaike. Bet gali ir nestumas buti,man antro nestumo ilgai nerode testai,o va paskutini,pagranduka,parode sav iki menesiniu smile.gif Stenkis atsipalaiduoti,maziau apie tai galvoti,o po keliu dieneliu viskas turetu paaisketi smile.gif Esu is vienos gyd girdejusi,kad nesiojant mergaite to hormono gaminasi daugiau,anksciau ir testukas rodo,labiau pykina..bet drysciau abejoti,lytis berods veliau formuojasi.. Cia tik tarp kitko tongue.gif
Atsakyti
merginos kaip manot ar galeciau lauktis ? taigi mm veluoja 2 dienas dariausi skaitmenini testa kurie gan brangus ir turetu parodyt net kai esi 1-2 sav nescia bet man rode jog nesilaukiu nors jai laukiuosi butu 4 savaite , lb pucia pilva 2 dienas, maudzia pilvo apacia seip keistai jauciuos , mm visada reguliarios niekada neveluoja man .. noreciau but nestuke visai wub.gif
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry61960229
Atsakyti
Labas visoms smile.gif as irgi prisidesiu prie jusu..siandien mazdaug 10-12 d p O dariausi testą prieš pora dienų nieko nerodė, šiandien irgi pasidariau tik su vakariniu šlapimu taip pat nieko nerodo. Ar gali dar per anksti buti, kad nerodytu? iki mmm dar 3-4 dienos? Jauciu, kas lyg ir toks sleikstulys lyg vos vos silpnas pykinimas kaip ji ivardinti. Tik jis praktiskai visa diena islieka. O daugiau jokiu pozymiu gal nezymiai tik pradeda jaustis krutine pilnesne.
Atsakyti
Kiekvienos organizmas skirtingas,todėl sunku pasakyt smile.gif Vienom labai ilgai nerodo,kitom anksti parodo smile.gif Man prieš pora dienų buvo 10DPO ir jau pamačiau vaiduokliuką smile.gif
Pagal tavo pojūčius tikrai didelė tikimybė,kad greit pamatysi II 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starrgirl: 15 gegužės 2013 - 20:57
QUOTE(lapeliukas @ 2013 05 15, 20:46)
Labas visoms smile.gif as irgi prisidesiu prie jusu..siandien mazdaug 10-12 d p O dariausi testą prieš pora dienų nieko nerodė, šiandien irgi pasidariau tik su vakariniu šlapimu taip pat nieko nerodo. Ar gali dar per anksti buti, kad nerodytu? iki mmm dar 3-4 dienos? Jauciu, kas lyg ir toks sleikstulys lyg vos vos silpnas pykinimas kaip ji ivardinti. Tik jis praktiskai visa diena islieka. O daugiau jokiu pozymiu gal nezymiai tik pradeda jaustis krutine pilnesne.

Gali juk dar ir nerodyt todel, kad ne pats jautriausias NT naudojamas. Na, 12DPO naudojant 10mIU jautrumo testa - turetu jau vaiduokliauti. 10DPO - gali dar ir jautriausias nerodyti. Kiekvienai skirtingai 4u.gif
Bet pykinimas dar iki mmm. vienas is nestumo zenklu!
Sekmes wink.gif
Atsakyti
Si nestuma testas parode 4 dienas pries mmm,o su pirmu- savaite po mmm nebuvimo ir tai buvo labai neryskus.
Atsakyti
Vakar dariausib vakare dar viena tai irgi nk nerode. Cia testas is tos pacios pakuotes kur kitas vaiduokli parode bet tas vaiduoklis oks visai visai neryskus todel jo nevertinu. Be to akivaizdi kad kazkuris testas gruba pjauna nes negali avu skirtingai rodyti. Vis dar salyginai pykina. Mm turetu buti ryt arba sekmadieni is ryto . Kol kas nk neskauda nemaudzia..tik nelabai tikiu kad laukiuos nes nenoriy nusivilti. Tiesa tie testai 20 mu tai gal del to galejo nerodyt jei kazkas yra? Beje kaip jums gimdos kaklelis kiek zinau jis tyretu buti uzdaras? Pas mane toks pusiau prasiveres
Atsakyti
Sveikos. Gal atgaivinsiu tema:) pas mane neaiski situacija . Mazdaug 17 cd patepkuoho kaip supratau cia velyvesne ovuliacija buvo. Tadien mylejomes tad galejau pastoti. O dabar praejo 7 dpo ir nekantrauju darytis testa nors iki mm dar 5-6 dienos. Tik galvoju ar ten tikrai ovuliacija buvo nors po jos pradejo kilti bt. Ka jus manot? Jokiu pojuciu nera apart to,kad nesuvaldau emociju
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 08 08, 14:28)
Sveikos. Gal atgaivinsiu tema:) pas mane neaiski situacija . Mazdaug 17 cd patepkuoho kaip supratau cia velyvesne ovuliacija buvo. Tadien mylejomes tad galejau pastoti. O dabar praejo 7 dpo ir nekantrauju darytis testa nors iki mm dar 5-6 dienos. Tik galvoju ar ten tikrai ovuliacija buvo nors po jos pradejo kilti bt. Ka jus manot? Jokiu pojuciu nera apart to,kad nesuvaldau emociju

7DPO, ankstoka testui, nes tik 8-10 po apvaisinimo ivyksta impalnatcija...zinau kad nekantru, ir man tokia pat situacija, todel galiu palinketi tik kantrybes (kaip ir sau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 08 08, 14:28)

panasu, kad buvo O ta diena (nes Bt kaip tik ir pakyla po O). Pojuciam dar anksti, dauguma pirmu nestumo pozymiu buna labai panasus i pms. O tie tikrieji nestumo pozymiai (kaip pykinimas, silpnumas, nuovargis ir kt) dazniausiai prasideda tik apie 6 nestumo sav 4u.gif
Kadangi nusikele O, mmm buna 15 dienu po O, tai ir mmm diena si menesi nusikele tuo paciu. Siandien 8DPO, tai iki mmm dar visa savaite. NT darytis dar per anksti 4u.gif
Atsakyti