Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(zuikute26 @ 2013 02 21, 01:41)
Sveikinu Agite su dviem juostelem  4u.gif laikysiu kumstukus kad trecias testukas parodytu butent tai ko labiausiai nori  clap.gif  Tikiuosi ir as sulaukti tokio stebuklo  blush2.gif

Dideliausias aciu smile.gif! O Jums ir kitoms mamytems, kurios gyvena laukimu, tikiuosi mm taip ir neateis 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Na atejau cia pasidalinti savo patirtimi...Pirmoji mergyte uzkibo per pirma bandyma ir viskas buvo idealu, todel kai suejo pusmetis mano dziaugsmui nusprendem planuot antra... wub.gif deja, kelias buvo ilgokas(mano manymu), kas menesi gadinau testukus, bet vis nieko, praejus dviems metams nusprendziau darytis tyrimus ir suzinojau,kad progesteronas labai silpnai gaminasi...sad.gif patikino,kad jei negersiu vaistuku,tai ir nepastosim! prisipirkau vaistu,laukiu menesiniu ir... prasidejo mieguistumas, pykinimas-as aisku uztikrinta,kad negaliu but nescia,o ir iki menesiniu dar 5 dienos, bet smalsumas nugalejo biggrin.gif 2 juosteles atsirado 5 nestumo testuose smile.gif aisku,galvosit,kad pamisele,kad tiek dariausi, bet as buvau tikra,kad negaliu pastot! tada hcg tyrimas ir jo atsakymas 274.6 iu/l issklaide abejones smile.gif db nzn kaip atsidziaugt ir laukiu kol echo parodys puslyte smile.gif lygiai per 3 dukrutes gimtadieni mes vel pastojome thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2013 03 02, 09:30)
Sveikos mamytes 4u.gif

Na atejau cia pasidalinti savo patirtimi...Pirmoji mergyte uzkibo per pirma bandyma ir viskas buvo idealu, todel kai suejo pusmetis mano dziaugsmui nusprendem planuot antra... wub.gif  deja, kelias buvo ilgokas(mano manymu), kas menesi gadinau testukus, bet vis nieko, praejus dviems metams nusprendziau darytis tyrimus ir suzinojau,kad progesteronas labai silpnai gaminasi...sad.gif patikino,kad jei negersiu vaistuku,tai ir nepastosim! prisipirkau vaistu,laukiu menesiniu ir... prasidejo mieguistumas, pykinimas-as aisku uztikrinta,kad negaliu but nescia,o ir iki menesiniu dar 5 dienos, bet smalsumas nugalejo biggrin.gif 2 juosteles atsirado 5 nestumo testuose smile.gif aisku,galvosit,kad pamisele,kad tiek dariausi, bet as buvau tikra,kad negaliu pastot! tada hcg tyrimas ir jo atsakymas 274.6 iu/l issklaide abejones smile.gif db nzn kaip atsidziaugt ir laukiu kol echo parodys puslyte smile.gif lygiai per 3 dukrutes gimtadieni mes vel pastojome thumbup.gif

Dideliausi sveikinimai! 4u.gif . Pilnai suprantu, kiek daug testu galima isgadinti siekiant pamatyti tas dvi stebuklingas juosteles mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimeli, ar gali NT nerodyti nestumo jei slapimas buvo nekoncentruotas?
neiskenciau ir pasidariau siandien po pietu, kai visa diena geriau daug skysciu. slapimas buvo kaip vandenukas, be spalvos ir kvapo, zodziu visiskai nekoncentruotas. zinoma nestumo testas neparode,nors mm veluoja 4 dienas , kas man visiskai nebudinga,
Ar verta kartoti testa ?
Atsakyti
QUOTE(MrsM @ 2013 03 03, 18:29)
Sveikos, turiu klausimeli, ar gali NT nerodyti nestumo jei slapimas buvo nekoncentruotas?
neiskenciau ir pasidariau siandien po pietu, kai visa diena geriau daug skysciu. slapimas buvo kaip vandenukas, be spalvos ir kvapo, zodziu visiskai nekoncentruotas. zinoma nestumo testas neparode,nors mm veluoja 4 dienas , kas man visiskai nebudinga,
Ar verta kartoti testa ?

Norint tiksliu rezultatu testa reikia daryti su pirmuoju rytiniu slapimu. Testo esme - registruot hormono koncentracija, tai manau tikrai gali buti netikslu jei slapimas kaip vanduo.
Atsakyti
Na kaltas mano nekantrumas doh.gif
Palauksiu dar pora dieneliu ir jei mm neateis, NT reikes darytis tik su rytiniu slapimu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Man irgi visuomet buvo aktualu kada gi anksciausiai galima daryti NT, esu tiek ju sugadinus kad net baisu pasidaro. O va paskutini kart dariausi 11 dienu po ND ir teigiamas(clear blue elektroninis) . Beje 10 dienu po ND tas pats testas buvo neigiamas . Sekmes visoms!
Atsakyti
Sveikos,
kaip manote, ar reikia laukti tas 10-14 dienų iki kada galėsiu pasidaryti NT ar galima ir po savaitės laimę bandyt? Esmė tokia, kad mylėjomės nesisaugodami kaip ir prieš turimas būti mėnesines, kurios ir taip vėlavo porą dienų ir štai prašom šiandien jau 41 ciklo diena (nors pas mane turėtų būti 31-32), o mėnesinės kaip į vandenį dingusios. Tada dar pasiskaičiau apie spontanines ovuliacijas...tad nebežinau ką galvoti. Jau visą savaitę jaučiu artėjančių mėnesių simptomus, kurie man jau pradeda rodytis ne į mėnesinių, bet į nėštumo simptomus biggrin.gif ir iš vis ar yra kam taip nutikę?
Atsakyti
QUOTE(MrsM @ 2013 03 03, 19:29)
Ar verta kartoti testa ?

Žinoma verta wink.gif

QUOTE(Lilė_supynėse @ 2013 03 12, 13:59)
Sveikos,
kaip manote, ar reikia laukti tas 10-14 dienų iki kada galėsiu pasidaryti NT ar galima ir po savaitės laimę bandyt?

Bandyt visada galima smile.gif visgi, geriau palūkėti.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Menesines veluoja 8-9 dienas, ciklas 30d. Anksciau nevelavo. Kaip tik si menesi mylejomes nesisaugant. Taciau testas neigiamas. Temperatura jau 4-5 dienos 37.2 pakilusi. Jauciu nedideli maudoma kiausidese, strenuose ir beveik visalaik skauda skrandi. Uzkieteje viduriai, dazniau slapinuosi. Testus dariausi tris kartus, iskart veluojant, po keliu dienu ir siryt (8-9d. Veluojant) . Pilvas dar toks issiputes gerokai. Buvau pas gonekologe pries pora dienu, liepe siandoien pasidaryt testa, nes gimda padidejus, tai arba turiu susirgt arba nestuke. Taciau krutines neskauda nors ir padidejusi, nepykina, na gal vos vos lengvai... Bet mano skrandis ir taip jautrus tad nesureiksminu.
Mergin os, ar kam yra taip buve? Nezinau ar cia kokia liga ar nestumas, is nezinoios jau baigiu prazilti...
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2013 03 02, 10:30)
2 juosteles atsirado 5 nestumo testuose smile.gif aisku,galvosit,kad pamisele,kad tiek dariausi, bet as buvau tikra,kad negaliu pastot! tada hcg tyrimas ir jo atsakymas 274.6 iu/l issklaide abejones smile.gif db nzn kaip atsidziaugt ir laukiu kol echo parodys puslyte smile.gif lygiai per 3 dukrutes gimtadieni mes vel pastojome thumbup.gif

Visų pirma - sveikinu.
Antra - Tu tikrai nesi pamišėlė lotuliukas.gif pamatytum, kiek NT guli mano prisiminimų stalčiuje biggrin.gif jei nemeluoju - septyni ar daugiau. Dariaus kasdien ir net po kelis, kol įsitikinau, kad YRA.

QUOTE(monaziu @ 2013 03 18, 00:03)
Sveikos merginos,
Menesines veluoja 8-9 dienas, ciklas 30d. Anksciau nevelavo.

Įdomiai čia pas Tave g.gif o, tarkim, šiandien darei NT? Nenori kraujo tyrimo pasidaryt?
Atsakyti
Na ka, tai buvo tiesiog velavimas wink.gif
Atsakyti