ir man savaite
nors turiu kazkokia nuojauta ziuresim ar pasitvirtins ....
QUOTE(gloss @ 2013 02 14, 16:02)
gloss, laukiam kartu gerų naujienų ))
QUOTE(rasiukaz @ 2013 02 14, 11:23)
labas visoms laukiančios
prisijungiu prie jūsų, man dar savaitę reikia iškęst iki mmm
prisijungiu prie jūsų, man dar savaitę reikia iškęst iki mmm
Siek tiek nedrasiai jungiuosi ir as... Kol kas viskas labai nauja, nepazystama ir keista. Tik pirmas planavimo menuo... Iki mmm like irgi mazdaug savaite, bet jau dabar saves nebeatpazystu - kasdien tik ir galvoju kaip greiciau ta savaite praeitu, kad galeciau nt daryt... Baisiausia, kad pati vos ne isivaizduoju jau, kad pavyko, nors tikimybe gi is pirmo karto tokia nedidele... nezinau, kaip reik istvert ilgus planavimo menesius, jeigu jau po keliu savaiciu as kraustaus is proto...
Sveikutes mergaites, esu visiska naujoke, ir man labai reiketu jusu patarymo. mano ciklas nevisada yra regulerus ciklas trunka 23-25 dienas sergu 3d. su draugu neistverem ir paskutine 3 mm diena ryte, nesisaugojom. likusia diena kaip ir nebesirgau net netepe. kita diena po pietu pasirode nezymus kraujavimas bet ir tai neilgai truko iki vakaro, tepliojo iki sekancio vakaro. dabar jau gal sav maudzia karts nuo karto pilvo apacia. ar yra tikimybe kad , praejo jau 8 dienos po nesaugaus kada vertetu pasidaryt NT, Is anksto dekoju uz jusu pasisakymus
Labas rytas
Su draugu nesisaugojom visą šį mėnesį, per vaisingas dienas taip pat, iki mėnesinių dar liko savaitė laiko, kada būtų galima anksčiausiai pasidaryti testą? Ar geriau palaukti dienos iki mmm? Tačiau taip nekantrauju, kad galvoju gal jei mėnesio pradžioj užkibo, tai šią savaitę jau parodytų bent vaiduokliuką?
Su draugu nesisaugojom visą šį mėnesį, per vaisingas dienas taip pat, iki mėnesinių dar liko savaitė laiko, kada būtų galima anksčiausiai pasidaryti testą? Ar geriau palaukti dienos iki mmm? Tačiau taip nekantrauju, kad galvoju gal jei mėnesio pradžioj užkibo, tai šią savaitę jau parodytų bent vaiduokliuką?
QUOTE(warmth @ 2013 02 20, 13:11)
Labas rytas
Dauguma sako,kad geriau palaukt mmm dienos Man testas parodė vaiduokliuką likus 4 dienom iki mmm. Tačiau kiekvienai individualiai, kartais tik vėluojant mmm testas parodo II
QUOTE(starrgirl @ 2013 02 20, 13:32)
Dauguma sako,kad geriau palaukt mmm dienos Man testas parodė vaiduokliuką likus 4 dienom iki mmm. Tačiau kiekvienai individualiai, kartais tik vėluojant mmm testas parodo II
Na tuomet geriau palauksiu dar, kad liktų bent porą dienų iki mmm, o tada jau pradėsiu gadinti testukus
Mano ciklas 28-30d. sian 30d., jau 3 dienas jauciu stipresnius nei PMS pilvo apacios ir strenu skausmus + galvos svaigima (to pms metu nebuvo).
Su MB nesaugius santykius turejom pries 5d. (ciklo 25 diena). Jau vakar dariau NT - neigiamas. Pries pora dienu turejau magnetini rezonansa, gal tai itakojo mm velavima? O gal kas nors rimciau? Nes jauciuosi tikrai prastai.
Su MB nesaugius santykius turejom pries 5d. (ciklo 25 diena). Jau vakar dariau NT - neigiamas. Pries pora dienu turejau magnetini rezonansa, gal tai itakojo mm velavima? O gal kas nors rimciau? Nes jauciuosi tikrai prastai.
QUOTE(mazojiR @ 2013 02 20, 15:32)
Mano ciklas 28-30d. sian 30d., jau 3 dienas jauciu stipresnius nei PMS pilvo apacios ir strenu skausmus + galvos svaigima (to pms metu nebuvo).
Juk po penkių dienų joks testas nerodytų II Tikiuosi,kad nieko rimto ir tiesiog šį kartą stipresni PMS požymiai
QUOTE(Agite @ 2013 02 20, 18:45)
Man du testukai dvi juosteles parode (T juosteles buvo blankesnes nei C, taciau tai nebebuvo vaiduokliukai ) 10 d. po ovuliacijos (su rytiniu slapimu). Menesines veluoja, tikiuosi ir neprasides ... Artejanciomis dienomis atliksiu trecia testuka - uztvirtinimui .
Sveikinu Agite su dviem juostelem laikysiu kumstukus kad trecias testukas parodytu butent tai ko labiausiai nori Tikiuosi ir as sulaukti tokio stebuklo
Sveikos, na as dariau testuka 10 dienu po ovuliacijos tai man atrode, kad tik vienas bruksniukas.. po to 2 dienoms veluojant menesinems radom 2 juosteles dabar tik pagalvoju kad kai pirma testuka dariau vis del to buvo neryski labai juostele bet as i ja labai nekreipiau demesio