Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

ir man savaite smile.gif

nors turiu kazkokia nuojauta ax.gif ziuresim ar pasitvirtins .... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2013 02 14, 16:02)
ir man savaite smile.gif

nors turiu kazkokia nuojauta  ax.gif  ziuresim ar pasitvirtins .... biggrin.gif

gloss, laukiam kartu gerų naujienų smile.gif)) nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukaz @ 2013 02 14, 11:23)
labas visoms laukiančios nestuke.gif
prisijungiu prie jūsų, man dar savaitę reikia iškęst iki mmm  ax.gif

Siek tiek nedrasiai jungiuosi ir as... Kol kas viskas labai nauja, nepazystama ir keista. Tik pirmas planavimo menuo... blush2.gif Iki mmm like irgi mazdaug savaite, bet jau dabar saves nebeatpazystu - kasdien tik ir galvoju kaip greiciau ta savaite praeitu, kad galeciau nt daryt... Baisiausia, kad pati vos ne isivaizduoju jau, kad pavyko, nors tikimybe gi is pirmo karto tokia nedidele... nezinau, kaip reik istvert ilgus planavimo menesius, jeigu jau po keliu savaiciu as kraustaus is proto... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, esu visiska naujoke, ir man labai reiketu jusu patarymo. verysad.gif mano ciklas nevisada yra regulerus ciklas trunka 23-25 dienas sergu 3d. su draugu neistverem ir smileysex.gif paskutine 3 mm diena ryte, nesisaugojom. likusia diena kaip ir nebesirgau net netepe. kita diena po pietu pasirode nezymus kraujavimas bet ir tai neilgai truko iki vakaro, tepliojo iki sekancio vakaro. dabar jau gal sav maudzia karts nuo karto pilvo apacia. verysad.gif ar yra tikimybe kad nestuke.gif , praejo jau 8 dienos po nesaugaus smileysex.gif kada vertetu pasidaryt NT, Is anksto dekoju uz jusu pasisakymus blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Su draugu nesisaugojom visą šį mėnesį, per vaisingas dienas taip pat, iki mėnesinių dar liko savaitė laiko, kada būtų galima anksčiausiai pasidaryti testą? Ar geriau palaukti dienos iki mmm? Tačiau taip nekantrauju, kad galvoju gal jei mėnesio pradžioj užkibo, tai šią savaitę jau parodytų bent vaiduokliuką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(warmth @ 2013 02 20, 13:11)
Labas rytas smile.gif
Su draugu nesisaugojom visą šį mėnesį, per vaisingas dienas taip pat, iki mėnesinių dar liko savaitė laiko, kada būtų galima anksčiausiai pasidaryti testą? Ar geriau palaukti dienos iki mmm? Tačiau taip nekantrauju, kad galvoju gal jei mėnesio pradžioj užkibo, tai šią savaitę jau parodytų bent vaiduokliuką?  4u.gif

Dauguma sako,kad geriau palaukt mmm dienos smile.gif Man testas parodė vaiduokliuką likus 4 dienom iki mmm. Tačiau kiekvienai individualiai, kartais tik vėluojant mmm testas parodo II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 02 20, 13:32)
Dauguma sako,kad geriau palaukt mmm dienos smile.gif Man testas parodė vaiduokliuką likus 4 dienom iki mmm. Tačiau kiekvienai individualiai, kartais tik vėluojant mmm testas parodo II smile.gif

Na tuomet geriau palauksiu dar, kad liktų bent porą dienų iki mmm, o tada jau pradėsiu gadinti testukus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo warmth: 20 vasario 2013 - 12:37
Mano ciklas 28-30d. sian 30d., jau 3 dienas jauciu stipresnius nei PMS pilvo apacios ir strenu skausmus + galvos svaigima (to pms metu nebuvo).
Su MB nesaugius santykius turejom pries 5d. (ciklo 25 diena). Jau vakar dariau NT - neigiamas. Pries pora dienu turejau magnetini rezonansa, gal tai itakojo mm velavima? O gal kas nors rimciau? Nes jauciuosi tikrai prastai.
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2013 02 20, 15:32)
Mano ciklas 28-30d. sian 30d., jau 3 dienas jauciu stipresnius nei PMS pilvo apacios ir strenu skausmus + galvos svaigima (to pms metu nebuvo).
Su MB nesaugius santykius turejom pries 5d. (ciklo 25 diena). Jau vakar dariau NT - neigiamas.  Pries pora dienu turejau magnetini rezonansa, gal tai itakojo mm velavima? O gal kas nors rimciau? Nes jauciuosi tikrai prastai.

Juk po penkių dienų joks testas nerodytų II smile.gif Tikiuosi,kad nieko rimto ir tiesiog šį kartą stipresni PMS požymiai 4u.gif
Atsakyti
Man du testukai dvi juosteles parode (T juosteles buvo blankesnes nei C, taciau tai nebebuvo vaiduokliukai wink.gif) 10 d. po ovuliacijos smile.gif (su rytiniu slapimu). Menesines veluoja, tikiuosi ir neprasides ax.gif ... Artejanciomis dienomis atliksiu trecia testuka - uztvirtinimui 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Agite @ 2013 02 20, 18:45)
Man du testukai dvi juosteles parode (T juosteles buvo blankesnes nei C, taciau tai nebebuvo vaiduokliukai wink.gif) 10 d. po ovuliacijos  smile.gif (su rytiniu slapimu). Menesines veluoja, tikiuosi ir neprasides  ax.gif ... Artejanciomis dienomis atliksiu trecia testuka - uztvirtinimui  4u.gif.

Sveikinu Agite su dviem juostelem 4u.gif laikysiu kumstukus kad trecias testukas parodytu butent tai ko labiausiai nori clap.gif Tikiuosi ir as sulaukti tokio stebuklo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, na as dariau testuka 10 dienu po ovuliacijos tai man atrode, kad tik vienas bruksniukas.. po to 2 dienoms veluojant menesinems radom 2 juosteles smile.gif dabar tik pagalvoju kad kai pirma testuka dariau vis del to buvo neryski labai juostele smile.gif bet as i ja labai nekreipiau demesio biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti