Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(padraika22 @ 2013 01 15, 15:43)
o jusu vyrai irgi tokie nekantrus? ar jie ramiai laukia kol veluos? as tai kaip ir jus vis noriu pirkt  testuka, bet sulaikau save. viskam savas laikas. jei bus tai bus. o mano vyras tai isvis ramiakas. kai pirma karta pastojau tai tik kai 1 savaite velavo priprasiau kad testa nupirktu. vis sake, kad tau visada veluoja. na kazkaip nesitikejau is 1 karto pavyko, o dabar verysad.gif man 17 d turetu mm atkeliaut, bet gal jau si karta neateis unsure.gif  laikau kumstukus uz save ir uz jus merginos thumbup.gif

Laikom ir mes wink.gif
Mano vyras niekaip nereaguoja, nes net nežino, kiek NT gadinu. Sužinotų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai didziausias ir begalinis noras susilaukti vaikucio, turbut kantrybes tada maziausiai smile.gif. Nesvarbu, ar pirmas ar antras leliukas. Mes praejus dviems metukams po sunaus gimimo nusprendeme planuoti antra mazyli... O islaukti, kada galesiu atlikti testa, tikrai sunkiau nei pirma karta ax.gif ... Ryt 10 dienu po ovuliacijos, o as siandien parbegusi is parduotuves ir nusipirkusi testa (kuris turejo buti atliekamas ryt ryte, dar gerai, kad nusipirkau kelis smile.gif) neislaukiau biggrin.gif . nieko neparode tad iskart ir ismeciau. Dabar pasiskaiciau, kad kai kurie testukai antra juostele parodo praejus siek tiek daugiau laiko (idomu kodel...). Begau ieskoti testuko ir matau vaiduokliuka smile.gif smile.gif. Net paciai juokinga, kaip nekantru. Ryt bandysiu vel 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agite @ 2013 01 15, 16:27)
Begau ieskoti testuko ir matau vaiduokliuka smile.gif smile.gif. Net paciai juokinga, kaip nekantru. Ryt bandysiu vel  4u.gif .

Eik Tu sau, kaip smagu. Linkiu ryškėt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agite @ 2013 01 15, 15:27)
as siandien parbegusi is parduotuves ir nusipirkusi testa (kuris turejo buti atliekamas ryt ryte, dar gerai, kad nusipirkau kelis smile.gif) neislaukiau  biggrin.gif . nieko neparode tad iskart ir ismeciau.

va va, o ar jus testus atliekat tik rytais? as tai jei jau nusipirkciau testa, tai tikrai neislaukciau iki ryto schmoll.gif o kai namie testu nera, tai ir kenciu dantukus sukandus: ateis tos nelemtos mm ar nea rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 16, 11:59)
va va, o ar jus testus atliekat tik rytais? as tai jei jau nusipirkciau testa, tai tikrai neislaukciau iki ryto schmoll.gif  o kai namie testu nera, tai ir kenciu dantukus sukandus: ateis tos nelemtos mm ar nea rolleyes.gif

Apie savo dukrutę sužinojau vakare smile.gif Kaip dabar atsimenu, einu į wc drebančiom rankom... pažiūriu, o ten - II. Išbėgu iš wc - verkiu. Mama klausia: iš laimės??? "Tai žinommmmmmmaaaaaa", - sušukau garsiai smile.gif
Tai va, žodžiu, jei yra, manau, rodo ir rytinis, ir vakarinis. Priklauso turbūt nuo dienų skaičiaus. Man buvo praėjusios trys dienos po turėjusių būt mmm.
Atsakyti
Kuriuo paros metu atlikti testa priklauso nuo to, kiek dienu liko iki galimu mm.pries mm geriau atlikti testa ryte. siandien sau pasakiau,kad daugiau jokiu testu iki mm (rytinis testukas nieko neparode sad.gif ).arba ju sulauksiu arba ne.tik kad kantrybes uztektu smile.gif, kas iki siol buvo neimanoma biggrin.gif.
sekmes ir kantrybes visoms laukiancioms 4u.gif !
Atsakyti
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa.... (čia aš rėkiu). Nu kodėl??? Kodėl jos atėjo???? smile.gif
Šiandien padariau NT, o po valandos atėjo JOS. Iš vienos pusės džiaugiuos, kad po gimdymo jos atėjo, gal dabar galėsiu nuspėt save smile.gif
Atsakyti
Manau. prieš kelias dienas prieš mm anksčiausiai darytis reikėtų, nes kitaip rodo tik vieną I
Atsakyti
Na va, pagaliau išsiaiškinau, kad manosios mmm dar nevėlavo biggrin.gif Taigi, iki jų likę penkios dienos? Ar daryt nt? Labai noriu, be abejo. Skaičiau, kad daryt reik kai mmm vėluoja savaitę, bet taip ilgai laukti aš nenoriu schmoll.gif Kokia tikimybė, kad teisingą nt parodys jau ryt? Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 01 23, 21:41)
Na va, pagaliau išsiaiškinau, kad manosios mmm dar nevėlavo biggrin.gif Taigi,
iki jų likę penkios dienos? Ar daryt nt? Labai noriu, be abejo.
Skaičiau, kad daryt reik kai mmm vėluoja savaitę, bet taip ilgai laukti
aš nenoriu  schmoll.gif  Kokia tikimybė, kad teisingą nt parodys jau ryt? Ačiū
blush2.gif

Tikimybė yra.Kiek procentaliai?Nežinau.Jūsų vietoj-nesusitvardyčiau biggrin.gif na,o jei visgi nerodys,ką turi rodyt biggrin.gif kartočiau,jei mmm vėluos.
Atsakyti
Tikrai, kad nerodė 4u.gif Paklausysiu ir sekančio patarimo mirksiukas.gif
Atsakyti
labas visoms laukiančios nestuke.gif
prisijungiu prie jūsų, man dar savaitę reikia iškęst iki mmm ax.gif
Atsakyti