Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

Na šiandieną turėjo ateit, uoj kaip nenoriu, kad pasirodytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 01 25, 19:43)
biski pataisau praleistus zodelius  blush2.gif
gal galit pasidalinti patirtim, kurios suzinojusios kad esat  nestuke.gif  daret NT, kokio ryskumo buvo juosteles? ar ryski ar blankesne zymiai nei kontroline? ir kiek dienu po ovuliacijos butent atliktas, ar kiek dienu pries ar po turejusiu but mmm ? kiek skaiciau ir mokslininkai tai tiria ir nustatyta jog motinu besilaukianciu mergyciu hcg daug kartu didesnis (18,5k) nei motinu kurios laukias berniuku, tai kitos sm dalyves seniau kazkur dalinos ta patirtim, kad daug kam atitiko, jei NT blankus labiau tiketina kad berniukas o jie ryskus kad mergyte. bet tai tik ankstyvose stadijose, nes paskui tas ryskumas jau susivienodina.jie pvz lb anksti darytas testas su berniuku dar gali nieko ir nerodyt o mergyte jau but neryski juostele, toliau darant su berniuku buna jau blanki, o su mergyte isvis lb paryskeja.
o kaip buvo jum?
man su mergyte jau keliu dienu nestumas nusiliejo kuo ryskiausios abi juostikes, o va dabr lyg berniukas prognozuoja , 3 testai bnieko nerode isvis, na primas buvo gal per anksti atliktas, antras 10DPO taip pat nieko, o 18 DPO testas buvo lb blankus

Man NT parodė trys dienos po turėjusių būt mmm. Brūkšniukas buvo blankesnis nei kontrolinis, bet su kiekviena diena ryškėjo ir po kokios savaitės (taip, taip, dariau kasdien, nes buvo geras jausmas pirkt NT ir matyt tas dvi juosteles smile.gif), antra juosta buvo ryškesnė už kontrolinę smile.gif Sulaukiau mergaitės smile.gif

QUOTE(RamCamCam @ 2012 01 28, 00:19)
as pasidariau po keliu dienu, kai turejo buti menesines. Ju nebuvo, tik laselis kraujo, as jau tada supratau ka tai reiskia!!!! Po 3 dienu, neistveriau ir pamaciau labai blankia 2 juostele, po kokiu 5-7 dienu ji jau buvo ryski

Skaitau lyg savo pasakojimą smile.gif

QUOTE(benux @ 2012 02 09, 17:43)
sveikos  4u.gif
mano paskutinės mmm buvo gruodžio 15d., ciklas 26 28 d. ne ilgesnis. Testuką pasidariau sausio 14 ir jis buvo teigiamas. Šnd pirmą kartą apsilankiau pas gydytoją ir sužinojau, kad nėštumui 4 savaitės. Na, nieko nesuprantu kaip taip gali būti doh.gif Kokį mažiausią nėštumą gali parodyti testas?

Va, va, man įdomu, kiek laiko po smileysex.gif gali rodyt NT (toks kvailas klausimas iš brandžios moters, kuri jau turi vaiką biggrin.gif). Bet kad taip nekantru... girdėjau, kad dešimt?? Aišku, čia labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 01 12, 19:16)
Va, va, man įdomu, kiek laiko po  smileysex.gif gali rodyt NT (toks kvailas klausimas iš brandžios moters, kuri jau turi vaiką biggrin.gif). Bet kad taip nekantru... girdėjau, kad dešimt?? Aišku, čia labai individualu.

Jei pataikai ant ovuliacijos, tai manau po 10dienu. Tai labai idividualu, norint nenusivilti geriau jau palaukti kai veluoja mmm, nors ir kantrybe nelaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Jetau, o aš maniau, kad man vienai kantrybė nelaiko laukti mm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 01 14, 13:25)
Jei pataikai ant ovuliacijos, tai manau po 10dienu. Tai labai idividualu, norint nenusivilti geriau jau palaukti kai veluoja mmm, nors ir kantrybe nelaiko lotuliukas.gif

QUOTE(Obelėlis @ 2013 01 14, 15:12)
Jetau, o aš maniau, kad man vienai kantrybė nelaiko laukti mm doh.gif

Iš kur ta kantrybė??? lotuliukas.gif Praėjus keturiom dienom po smileysex.gif bėgau testą pirkt. Juokingiausia, kad taip elgias moteris, kuri jau turi vaiką lotuliukas.gif
Žodžiu, šiandien po meilės žaidimų (kurių metu manau kibo) eina devinta diena. Sau pasakiau" NT gadinsiu trečiadienį. Įdomu g.gif pavyks išlaukt??? Sumoje per tas dienas sugadinau keturis NT. Visokiais kampais ir po visokiom lempom kišau, bandydama įžiūrėt ką nors. Nu ar ne ufonautė aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 01 14, 15:43)
Iš kur ta kantrybė???  lotuliukas.gif Praėjus keturiom dienom po  smileysex.gif bėgau testą pirkt. Juokingiausia, kad taip elgias moteris, kuri jau turi vaiką  lotuliukas.gif
Žodžiu, šiandien po meilės žaidimų (kurių metu manau kibo) eina devinta diena. Sau pasakiau" NT gadinsiu trečiadienį. Įdomu  g.gif pavyks išlaukt??? Sumoje per tas dienas sugadinau keturis NT. Visokiais kampais ir po visokiom lempom kišau, bandydama įžiūrėt ką nors. Nu ar ne ufonautė aš  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne, tu ne ufonaute lotuliukas.gif tu moteris lotuliukas.gif Man lygiai tas pats, kaip ir pati sakai, jau viena karta tai patirta, isgyventa pries pirma nestuma, bet tai neisvengiama ir su antru drinks_cheers.gif nauju kalbu, nauju dvejoniu, o testu kiek sugadintu doh.gif sian man kaip ir 33c.d. rytinis NT nieko neparode, bet dar as kantri, lauksiu treciadienio, eisiu pas gine guostis, nes nieks nevyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 01 14, 17:22)
Ne, tu ne ufonaute lotuliukas.gif  tu moteris  lotuliukas.gif Man lygiai tas pats, kaip ir pati sakai, jau viena karta tai patirta, isgyventa pries pirma nestuma, bet tai neisvengiama ir su antru drinks_cheers.gif  nauju kalbu, nauju dvejoniu, o testu kiek sugadintu doh.gif sian man kaip ir 33c.d. rytinis NT nieko neparode, bet dar as kantri, lauksiu treciadienio, eisiu pas gine guostis, nes nieks nevyksta g.gif

O gal trečiadienį NT jau rodys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 01 14, 16:32)
O gal trečiadienį NT jau rodys? smile.gif

Nzn jau ka galvoti, jau buvo prasidejes tepliojimas nuo penktadienio, o db nieko, o NT toks vienas ryskus ryskuteliausias buvo, pesidejau salia ir vis pasiziuriu ar kartais neisryskejo antra juostele, pries lempa pasukineju, prie lango nubegu, bet nieks nepadeda lotuliukas.gif taip buvo ir su pirmu nestumu, antra juostele isryskejo kiek veliau, tiksliau nukisau ji giliai giliai, tik po kiek laiko pamaciau dvi biggrin.gif tikiuosi ir db tokios situacijos, tik kad kantrybe vis senka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 01 14, 17:45)
Nzn jau ka galvoti, jau buvo prasidejes tepliojimas nuo penktadienio, o db nieko, o NT toks vienas ryskus ryskuteliausias buvo, pesidejau salia ir vis pasiziuriu ar kartais neisryskejo antra juostele, pries lempa pasukineju, prie lango nubegu, bet nieks nepadeda  lotuliukas.gif  taip buvo ir su pirmu nestumu, antra juostele isryskejo kiek veliau, tiksliau nukisau ji giliai giliai, tik po kiek laiko pamaciau dvi  biggrin.gif tikiuosi ir db tokios situacijos, tik kad kantrybe vis senka.  ax.gif

Man panašiai buvo su pirmu. Pradėjo tepliot, nustojo, o po kelių dienų NT buvo teigiamas. Linkiu tokios pat istorijos pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 01 14, 17:48)
Man panašiai buvo su pirmu. Pradėjo tepliot, nustojo, o po kelių dienų NT buvo teigiamas. Linkiu tokios pat istorijos pabaigos smile.gif

Aciu 4u.gif kolkas dar laukiu kol kas nors paaiskes ax.gif
O tau linkiu kuo greiciau isvysti II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 01 14, 19:33)
Aciu  4u.gif  kolkas dar laukiu kol kas nors paaiskes ax.gif
O tau linkiu kuo greiciau isvysti II  4u.gif

Nedėkosiu lotuliukas.gif
Žiūrėsim, kas čia su mumis gero nutiks wink.gif Gal trečiadienį ar ketvirtadienį eisi į skiltį - vaiduokliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaterlo: 14 sausio 2013 - 19:04
o jusu vyrai irgi tokie nekantrus? ar jie ramiai laukia kol veluos? as tai kaip ir jus vis noriu pirkt testuka, bet sulaikau save. viskam savas laikas. jei bus tai bus. o mano vyras tai isvis ramiakas. kai pirma karta pastojau tai tik kai 1 savaite velavo priprasiau kad testa nupirktu. vis sake, kad tau visada veluoja. na kazkaip nesitikejau is 1 karto pavyko, o dabar verysad.gif man 17 d turetu mm atkeliaut, bet gal jau si karta neateis unsure.gif laikau kumstukus uz save ir uz jus merginos thumbup.gif
Atsakyti