Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(Lafaa @ 2012 01 18, 13:59)
sveikutes,

norejau Jusu paklausti. Praeita savaite (treciadieni) dariausi NT, jis buvo neigiamas. penktadieni buvau kaip tik pas gine tyrimams del gimdos vezio. Eme tepineli. Penktadieni turejo prasideti mm.. taciau man tik truputi patepliojo ir viskas tuom baigesi.. mm veluoja jau kazrkur 5-6 dienas. kaip manot, ar gine galejo nepastebeti nestumo?

aciu:)

Zinoma nemate, netgi jei echo butu dariusi, dar nieko nebutu pamaciusi mirksiukas.gif Kartok NT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lafaa @ 2012 01 18, 13:59)
sveikutes,

norejau Jusu paklausti. Praeita savaite (treciadieni) dariausi NT, jis buvo neigiamas. penktadieni buvau kaip tik pas gine tyrimams del gimdos vezio. Eme tepineli. Penktadieni turejo prasideti mm.. taciau man tik truputi patepliojo ir viskas tuom baigesi.. mm veluoja jau kazrkur 5-6 dienas. kaip manot, ar gine galejo nepastebeti nestumo?

aciu:)

tikrai negalejo pastebeti,juo labiau paprastos apziuros metu mirksiukas.gif ,bandyk nt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 18, 15:14)
jeigu tikrino per makšti, imdama tepinėli, kaip ji galėjo pastebėt?  lotuliukas.gif
Šeip pakartok NT, ji tikrai dar negalėjo niekaip matyt kad laukiesi.Taip pat kai sakai, kad dareis NT parašyk kuri diena po ovuliacijos tai buvo, ar bent kuri ciklo diena wink.gif

Tai buvo 8 -9 DPO. mano ciklas siaip yra ilgas 34 dienos kazkur.
bet siandien, mergaites, ryte pasidariau NT:) ir ka jus manot? jis parode teigiama:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lafaa: 19 sausio 2012 - 08:54
QUOTE(Lafaa @ 2012 01 19, 09:52)
bet siandien, mergaites, ryte pasidariau NT:) ir ka jus manot? jis parode teigiama:)))

Sveikinu, šaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lafaa @ 2012 01 19, 08:52)

thumbup.gif sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lafaa @ 2012 01 19, 06:52)

sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kiek dienu po O parode testas?
Atsakyti
Oi dideli sveikinimai:)kokius pozymius jauti?)
Atsakyti
QUOTE(renata&raldas @ 2012 01 19, 10:45)
sveikinimai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kiek dienu po O parode testas?

po kazkur 18-19 dienu.smile.gif
dekui:) bet dar vis netikiu pati:) galvoju gal dar viena pasidaryti?smile.gif

pozymiai: krutines padidejimas, pilvo maudimas, strenu skausmas ir kol kas tiek:) ai, dar pagrindinis, dingusios mm:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lafaa: 19 sausio 2012 - 11:13
QUOTE(Lafaa @ 2012 01 19, 12:07)
po kazkur 18-19 dienu.smile.gif
dekui:) bet dar vis netikiu pati:) galvoju gal dar viena pasidaryti?smile.gif

pozymiai: krutines padidejimas, pilvo maudimas, strenu skausmas ir kol kas tiek:) ai, dar pagrindinis, dingusios mm:))

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Linkiu ir Jums visoms to nuostabaus jausmo:))
Atsakyti
QUOTE(Lafaa @ 2012 01 19, 14:10)
Linkiu ir Jums visoms to nuostabaus jausmo:))

Patyriau jau 2 kartus, deja ne visoms baigiasi geruoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 19, 14:12)
Patyriau jau 2 kartus, deja ne visoms baigiasi geruoju  4u.gif

tikekimes geriausio:) jokiu neigiamu minciu!
Atsakyti