Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(Majaj @ 2011 11 30, 16:27)
Easy Cup man abu ankstyvus pastojimus parodė anksti nors ir su vaiduokliu, bet įtiko  wub.gif

aciu, reiks nusipirkti, nors kazkaip nesitiki si men, bet reikia tiketi ir galbut g.gif 4u.gif dar palauksiu nes iki mm 7 dienos dar gal ankstoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2011 11 30, 13:51)
sveikinu 4u.gif
o pas mane nieko..19cd rode O testas ryskia antra juostele, tai buwo lapkr 19,bet matyt neuzkibo.. verysad.gif

Neprarask vilties 4u.gif

QUOTE(lioniukė @ 2011 11 30, 16:17)
aciu, reiks nusipirkti, nors kazkaip nesitiki si men, bet reikia tiketi ir galbut g.gif  4u.gif dar palauksiu nes iki mm 7 dienos dar gal ankstoka g.gif

siaip manau, kad dar anksti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2011 11 30, 17:17)
aciu, reiks nusipirkti, nors kazkaip nesitiki si men, bet reikia tiketi ir galbut g.gif  4u.gif dar palauksiu nes iki mm 7 dienos dar gal ankstoka g.gif

ankstoka 4u.gif
Atsakyti
o as viliuos, kad mm nebeateis, nes siaip niekad neveluoja, o jei veluoja tai antra diena velavimo pasirodo... tik va NT net vaiduoklio neparode verysad.gif na bet gal dar mazai hcg, nes tik pirmadieni mm turejo pagal kalendoriu but g.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos! juongiuosi ir as.. smile.gif mano ciklas 22-23 dienos ne daugiau ir taip jau puse metu,nuo kt metimo..jau trecia cikla bandem uzsikabinti...bet vis nepavyko..
sekmadieni turejo buti pms veliausei pirmadieni...(nes manosios kaip lakrodukas tikslios...) ir ka...ju nesimato...nei antradieni,nei treciadieni,o va antradieni prasidejo skausmas speneliu nerealus,ypac kaires puses...venos speneliu srityje ir ant ju taip isryskejo,kad net baisu buvo ziureti....:S vakar patepe vos vos,sviesei sviesei ruzavomis iskyromis..atsikeliau svaru...sian vel taip orandzinei patepe,paskui vel svaru,dabar tamsei kazkaip,bet i krauja nepanasu...pirmadieni dariausi ryte testa,buvo neigiamas...bet tas krutines skausmas ir venos...tikrai nesava...tada siandiena jau ketvirtadienis penkta dienele kaip veluoja,turiu nusipirkus testuka...ryt bandysiu,o ka jus manote busiu nestuke.gif ar nelabai... ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbrigitelia @ 2011 12 01, 21:15)
sveikos! juongiuosi ir as..  smile.gif  mano ciklas 22-23 dienos ne daugiau ir taip jau puse metu,nuo kt metimo..jau trecia cikla bandem uzsikabinti...bet vis nepavyko..
sekmadieni turejo buti pms veliausei pirmadieni...(nes manosios kaip lakrodukas tikslios...) ir ka...ju nesimato...nei antradieni,nei treciadieni,o va antradieni prasidejo skausmas speneliu nerealus,ypac kaires puses...venos speneliu srityje ir ant ju taip isryskejo,kad net baisu buvo ziureti....:S vakar patepe vos vos,sviesei sviesei ruzavomis iskyromis..atsikeliau svaru...sian vel taip orandzinei patepe,paskui vel svaru,dabar tamsei kazkaip,bet i krauja nepanasu...pirmadieni dariausi ryte testa,buvo neigiamas...bet tas krutines skausmas ir venos...tikrai nesava...tada siandiena jau ketvirtadienis penkta dienele kaip veluoja,turiu nusipirkus testuka...ryt bandysiu,o ka jus manote busiu  nestuke.gif  ar nelabai... ax.gif  smile.gif

Na tai ką parodė testukas?
Atsakyti
laba visoms 4u.gif o man buvo taip - pasidariau neiskentusi sekmadienio ryta testuka, jis aisku parode I verysad.gif o vakare prasidejo mm cray.gif nors jos turejo buti tik 7 d. blink.gif na va, vel lauksiu ir tikesiuosi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2011 12 05, 18:07)
laba visoms 4u.gif o man buvo taip - pasidariau neiskentusi sekmadienio ryta testuka, jis aisku parode I verysad.gif o vakare prasidejo mm cray.gif nors jos turejo buti tik 7 d. blink.gif na va, vel lauksiu ir tikesiuosi nestuke.gif

sekmes tau, tikiuosi greitu laiku galesite dziaugtis nestuke.gif
Atsakyti
berods po savaites jau kai kurie testai parodo pokycius
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2012 01 18, 10:10)
berods po savaites jau kai kurie testai parodo pokycius

po savaites nuo akto?
Atsakyti
sveikutes,

norejau Jusu paklausti. Praeita savaite (treciadieni) dariausi NT, jis buvo neigiamas. penktadieni buvau kaip tik pas gine tyrimams del gimdos vezio. Eme tepineli. Penktadieni turejo prasideti mm.. taciau man tik truputi patepliojo ir viskas tuom baigesi.. mm veluoja jau kazrkur 5-6 dienas. kaip manot, ar gine galejo nepastebeti nestumo?

aciu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lafaa: 18 sausio 2012 - 14:00
QUOTE(Lafaa @ 2012 01 18, 14:59)
sveikutes,

norejau Jusu paklausti. Praeita savaite (treciadieni) dariausi NT, jis buvo neigiamas. penktadieni buvau kaip tik pas gine tyrimams del gimdos vezio. Eme tepineli. Penktadieni turejo prasideti mm.. taciau man tik truputi patepliojo ir viskas tuom baigesi.. mm veluoja jau kazrkur 5-6 dienas. kaip manot, ar gine galejo nepastebeti nestumo?

aciu:)

jeigu tikrino per makšti, imdama tepinėli, kaip ji galėjo pastebėt? lotuliukas.gif
Šeip pakartok NT, ji tikrai dar negalėjo niekaip matyt kad laukiesi.Taip pat kai sakai, kad dareis NT parašyk kuri diena po ovuliacijos tai buvo, ar bent kuri ciklo diena wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 18 sausio 2012 - 14:14