ir ka jus manot toliau sedziu abeojinese bet su didele viltim, vakar NT dariausi vakar viena dienos metu ir siandien ryte dar viena abiejuose kaip ir II bet antras bruksniukas toks neryskus
uzsirasyt pas daktare gavau antradieniui tik tai reiks laukt kol suzinosiu kaip ir kas.
As pasidariau labai anksti mazdaug 2 savaitem po pastojimo ir man parode 2 juosteles, dar testas buvo pigiausias ir darytas vakare
QUOTE(Jentė @ 2011 11 30, 12:32)
As pasidariau labai anksti mazdaug 2 savaitem po pastojimo ir man parode 2 juosteles, dar testas buvo pigiausias ir darytas vakare
2 savaitės po pastojimo nėra jau taip ir anksti
QUOTE(Jentė @ 2011 11 30, 11:32)
Pats tas darytis testa
Pasidariau 10 DPO, ir matau vaiduoklį jau
QUOTE(Majaj @ 2011 11 30, 14:46)
Pasidariau 10 DPO, ir matau vaiduoklį jau
sveikinu
o pas mane nieko..19cd rode O testas ryskia antra juostele, tai buwo lapkr 19,bet matyt neuzkibo..
man antra diena veluoja, bet bijau darytis, nes bijau nusivilt... ketvirtas ciklas planuojam antra vaikeli, reik tiketis, kad uzkibo, vyras sako dar palaukt, o man taip knieti, kad negaliu
QUOTE(Juditab @ 2011 11 30, 14:56)
man antra diena veluoja, bet bijau darytis, nes bijau nusivilt... ketvirtas ciklas planuojam antra vaikeli, reik tiketis, kad uzkibo, vyras sako dar palaukt, o man taip knieti, kad negaliu
Drąsiai darykitės, jei yra įtarimas, jau pats laikas daryt
QUOTE(Majaj @ 2011 11 30, 13:57)
Drąsiai darykitės, jei yra įtarimas, jau pats laikas daryt
reikes eit nusipirkt NT, nes neturiu namie, kas menesi neteko darytis, nes anksciau laiko ateidavo
sveikinu visas, kurios jau turite issvajotasias II ir patarkit kai reiks kokios firmos testuta geriausiai pirkti, kurie jautriausi ar siaip Jums jau isbandyti ir patikimi
QUOTE(lioniukė @ 2011 11 30, 16:23)
sveikinu visas, kurios jau turite issvajotasias II ir patarkit kai reiks kokios firmos testuta geriausiai pirkti, kurie jautriausi ar siaip Jums jau isbandyti ir patikimi
Easy Cup man abu ankstyvus pastojimus parodė anksti nors ir su vaiduokliu, bet įtiko
ai,nulekiau ir nusipirkau NT,pasidariau aisku dabar, bet tik I,tai laukiu mm