Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

ir ka jus manot toliau sedziu abeojinese bet su didele viltim, vakar NT dariausi vakar viena dienos metu ir siandien ryte dar viena abiejuose kaip ir II bet antras bruksniukas toks neryskus doh.gif
uzsirasyt pas daktare gavau antradieniui tik tai reiks laukt kol suzinosiu kaip ir kas. doh.gif
Atsakyti
As pasidariau labai anksti mazdaug 2 savaitem po pastojimo ir man parode 2 juosteles, dar testas buvo pigiausias ir darytas vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2011 11 30, 12:32)
As pasidariau labai anksti mazdaug 2 savaitem po pastojimo ir man parode 2 juosteles, dar testas buvo pigiausias ir darytas vakare smile.gif

2 savaitės po pastojimo nėra jau taip ir anksti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2011 11 30, 11:32)

Pats tas darytis testa blush2.gif
Atsakyti
Pasidariau 10 DPO, ir matau vaiduoklį jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 30, 14:46)
Pasidariau 10 DPO, ir matau vaiduoklį jau  wub.gif

sveikinu 4u.gif
o pas mane nieko..19cd rode O testas ryskia antra juostele, tai buwo lapkr 19,bet matyt neuzkibo.. verysad.gif
Atsakyti
man antra diena veluoja, bet bijau darytis, nes bijau nusivilt... ketvirtas ciklas planuojam antra vaikeli, reik tiketis, kad uzkibo, vyras sako dar palaukt, o man taip knieti, kad negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2011 11 30, 14:56)
man antra diena veluoja, bet bijau darytis, nes bijau nusivilt... ketvirtas ciklas planuojam antra vaikeli, reik tiketis, kad uzkibo, vyras sako dar palaukt, o man taip knieti, kad negaliu biggrin.gif

Drąsiai darykitės, jei yra įtarimas, jau pats laikas daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 30, 13:57)
Drąsiai darykitės, jei yra įtarimas, jau pats laikas daryt smile.gif

reikes eit nusipirkt NT, nes neturiu namie, kas menesi neteko darytis, nes anksciau laiko ateidavo biggrin.gif
Atsakyti
sveikinu visas, kurios jau turite issvajotasias II 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir patarkit kai reiks kokios firmos testuta geriausiai pirkti, kurie jautriausi ar siaip Jums jau isbandyti ir patikimi g.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2011 11 30, 16:23)
sveikinu visas, kurios jau turite issvajotasias II 4u.gif  4u.gif  4u.gif ir patarkit kai reiks kokios firmos testuta geriausiai pirkti, kurie jautriausi ar siaip Jums jau isbandyti ir patikimi g.gif

Easy Cup man abu ankstyvus pastojimus parodė anksti nors ir su vaiduokliu, bet įtiko wub.gif
Atsakyti
ai,nulekiau ir nusipirkau NT,pasidariau aisku dabar, bet tik I,tai laukiu mm verysad.gif
Atsakyti