Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(lapkrituke @ 2011 11 17, 16:56)
Mano situacija tokia pati. Tik zinau kad mano drauge pastojo nesusirgusi. Juk kas yra menesines? suvesejusio sgleivines pasisalinimas. Tai vadinasi galima pastoti ir nesulaukus tu menesiniu, jei uzkibsi butent ant ovuliacijos... As pati pastebejau, nors ir nesergu menesinem, kad isskyros skiriasi, buna gausiau, arba sausiau. Vat beveik pries pora savaiciu tikrai buvo gausu isskyru, bandem suzvejoti kazka, nezinau ar pavyko, siandien dariausi testuka, toks lyg vaiduokliukas yra, bet reikia labai jau itempti regejima. Bandysiu kartoti po keliu dienu. Siaip maitinu jau tik nakti ir tai viena arba du kartus. Sunu maitinau metus laiko ir susirgau tik visiskai nutraukus maitinima po menesio. Tikiuosi cia viskas bus greiciau smile.gif Butu dar vienas kleckas mazosios gimtadienio proga biggrin.gif

Tikiuosi jums pavyks nestuke.gif mes irgi bandom... bandom.... va testuka dar laukiu nedarau, manau daugiau laiko tegu praeina, kad butu tikslu.
Atsakyti
QUOTE(Dizulka @ 2011 11 15, 21:48)
O mes labai norime jau antro vaikelio, bet dar maitinu savo pirmaji ir menesiniu dar taip pat nera.. tai nzn kaip cia sektusi pastoti... ir kazi kada po sueities jau darytis testa galima? kadangi menesiniu nera, tai apskaiciuoti negaliu... laukti 2 savaites ar kaip...?

pastot tikimybe tikrai yra,nes kad neiwyktu O reikia maitinti kiek zinau labai reguliariai,daznai,bijau as tau pameluot bet tarp maitinimu jeigu neklystu negali buti daugiau kaip 3 wal ar 4 wal pertrauka,tai jei ir menesiniu nera dar nereiskia kad newyksta O,aisku sugaudyt tik zymiai sunkiau.o testa po poros sawaiciu gali drasiai daryt,as kai laukiaus tai iki mmm buwo like trys dienos,o jau testas parode,tai dazniausiai pakanka 10 dienu po pastojimo,nors kaip sakant isimciu buna,kitom ir menesi testukas nerodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wildulyte @ 2011 06 13, 16:44)
Šiaip ant testų rašo, kad galima daryti jau 10 dienų po nesaugių lytinių santykių, tačiau labiausiai patartina darytis testuką vėluojant mmm, nes anksčiau ne visoms testukas parodo, kadangi dar nėra pakankamas nėštumo hormonų kiekis  :)  Žinau, kad labai sunku išlaukti, bet iš patirties sakau, kad dariausi testą iki mmm likus porai dienų ir testas nieko nerodė, tik vėliau atsirado vaiduokliukas, kuris kakart vis ryškėja, nors net šiandien mmm vėluojant 2 dienas testukas rodo teigiamą, tačiau antra juostelė nėra tokia ryški  :4u:
tad linkiu stiprybės išlaukti iki vėluojančių mmm, kad be reikalo negadinti testukų ir nemėtyti jiems pinigėlių  :ax:
Papildyta:
bet tavo atveju, garbanėle, tikrai manau, kad esi  :nestuke

sveikutes mano situacija labai panasi i garbaneles. 3 dienos po menesiniu plyso prezervatyvas ir turinys pateko i vidu. as kazkaip apie ta vaisinguma niekada per stipriai nesigilinau labai, nes dar kaip ir neplanuojam, kazkur girdejau kad daznaiusis vaisingos dienos buna 2 savaites po mmm. tai labai rami laukiu tu mmm, kol va siandien jos turejoprasideti( pas mane jos kaip laikrodis 22 diena) ir ju nera. vakar ryte rudom siek tiek rausvom isskyrom patepliojo ir tuo viskas pasibaige.. atsibudus siandien visa diena labai pykina, skrandis nedirba, apetito nera, o ir pilvas toks ramus, visai ne kaip pries mmm, nei maudzia nei skauda, krutine kiek padidejus, bet nejautri, labai salta tik, net drebu visa.. pasidariau testa, jau pirkau ta jautru, bet neigiamas.. net nezinau ka galvot.. man kazkaip niekada tokiu bajeriu nera buve kad taip tik patepliotu ir viskas, jei jau pradeda tepliot tai ir pramusa.. tai ar cia ta testuka dariau per anksti, na gi jis tas jautrus labai, tai galvojau kad gal butu parodes.. o savijauta tai tikrai nekokia :verysad:
Atsakyti
QUOTE(didi28 @ 2011 11 22, 19:39)
sveikutes mano situacija labai panasi i garbaneles. 3 dienos po menesiniu plyso prezervatyvas ir turinys pateko i vidu. as kazkaip apie ta vaisinguma niekada per stipriai nesigilinau labai, nes dar kaip ir neplanuojam, kazkur girdejau kad daznaiusis vaisingos dienos buna 2 savaites po mmm. tai labai rami laukiu tu mmm, kol va siandien jos turejoprasideti( pas mane jos kaip laikrodis 22 diena) ir ju nera. vakar ryte rudom siek tiek rausvom isskyrom patepliojo ir tuo viskas pasibaige.. atsibudus siandien visa diena labai pykina, skrandis nedirba, apetito nera, o ir pilvas toks ramus, visai ne kaip pries mmm, nei maudzia nei skauda, krutine kiek padidejus, bet nejautri, labai salta tik, net drebu visa.. pasidariau testa, jau pirkau ta jautru, bet neigiamas.. net nezinau ka galvot.. man kazkaip niekada tokiu bajeriu nera buve kad taip tik patepliotu ir viskas, jei jau pradeda tepliot tai ir pramusa.. tai ar cia ta testuka dariau per anksti, na gi jis tas jautrus labai, tai galvojau kad gal butu parodes.. o savijauta tai tikrai nekokia verysad.gif

Kad ir jautrus, ne visada iskart mm diena rodo, yra merginu, kurioms tik gerai savaitei veluojant parode vaiduokliuka. Yra dvi iseitys - arba palauk dar keleta dieneliu, jei nepasirodys mm, tada kartok testa, arba pasidaryk HCG tyrima. Siaip ciklas nera ilgas, gali but vaisingos dienos ir po mm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2011 11 22, 19:50)
Kad ir jautrus, ne visada iskart mm diena rodo, yra merginu, kurioms tik gerai savaitei veluojant parode vaiduokliuka. Yra dvi iseitys - arba palauk dar keleta dieneliu, jei nepasirodys mm, tada kartok testa, arba pasidaryk HCG tyrima. Siaip ciklas nera ilgas, gali but vaisingos dienos ir po mm smile.gif

as gyvenu airijoj, o cia su medicina tyrimu klausymu prastai, kas cia gyvena zino. laukciau tyrimu atsakymu ilgai ir pagimdyt speciau:))), belieka laukti kogero. o kaip cia tas ciklo ilgumas skaiciuojamas, nuo kada iki kada? siaip mm visada 22 tai koks cia tas ciklas iseina?
Atsakyti
QUOTE(didi28 @ 2011 11 22, 22:20)
as gyvenu airijoj, o cia su medicina tyrimu klausymu prastai, kas cia gyvena zino. laukciau tyrimu atsakymu ilgai ir pagimdyt speciau:))), belieka laukti kogero. o kaip cia tas ciklo ilgumas skaiciuojamas, nuo kada iki kada? siaip mm visada 22 tai koks cia tas ciklas iseina?

ar tawo ciklas 22dienos,ar tu kiekwieno menesio 22 diena susergi? nes jei 22 dienos tai waisingos dienos iskart po menesiniu,bet jei 22 diena susergi,tai per widuri mazdaug
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2011 11 22, 21:02)
ar tawo ciklas 22dienos,ar tu kiekwieno menesio 22 diena susergi? nes jei 22 dienos tai waisingos dienos iskart po menesiniu,bet jei 22 diena susergi,tai per widuri mazdaug

22 diena susergu. tai vat pagal viska ziurint pastoti nelabai galejau, reikia laukti mm tada
Atsakyti
QUOTE(didi28 @ 2011 11 22, 23:05)
22 diena susergu. tai vat pagal viska ziurint pastoti nelabai galejau, reikia laukti mm tada

teoriskai taip,bet praktiskai,ko tik nebuna biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Aš irgi įklimpusi laukime - jau 5-ta diena vėluoja mm, o NT nerodo visiškai nieko, net vaiduoklio..
Neplanavau nestuke.gif , bet labai norėčiau.. Požymiai keisti - yra nuovargis, nuolat pramiegu rytais, BT laikosi 37, jaučiu kažkokį "taškinį" skausmelį pilve, tačiau krūtinė - nejautri, nepabrinkusi, netgi susitraukusi sakyčiau...
Neramu...
Atsakyti
QUOTE(Amu @ 2011 11 23, 11:33)
Sveikutės.
Aš irgi įklimpusi laukime - jau 5-ta diena vėluoja mm, o NT nerodo visiškai nieko, net vaiduoklio..
Neplanavau  nestuke.gif , bet labai norėčiau..  Požymiai keisti - yra nuovargis, nuolat pramiegu rytais, BT laikosi 37, jaučiu kažkokį "taškinį" skausmelį pilve, tačiau krūtinė - nejautri, nepabrinkusi, netgi susitraukusi sakyčiau...   
Neramu...

man irgi panasiai, antradieni turejo mmm prasidet, dar nera. thumbup.gif
testus jau dariau 2 viena treciadieni kita sestadieni ir neigiami doh.gif , siaip sergu reguliariai nu nukrypimai buna max +-3 dienos.
o siaubingai jau noriu nestuke.gif senai planuojam.
sakiau jau daugiau neskubesiu lauksiu kelias dienas ir savaites viduri jei dar nebus mmm kartosiu NT.
bet su emocijom nesusitvarkau protu suvokiu kad testas neigiamas tai sansu praktiskai nera, o vistiek visa diena galvoju tik apie nestuke.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
man ir veluoja mm jau 3 diena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

siandiena begsiu pirkti testuka, nes labai norim antro reksniuko, ir labai viliuosi pamatyti tas 2 juosteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avieteee @ 2011 11 29, 13:32)
man ir veluoja mm jau 3 diena thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

siandiena begsiu pirkti testuka, nes labai norim antro reksniuko, ir labai viliuosi pamatyti tas 2 juosteles smile.gif

lauksim rezultatų smile.gif
Atsakyti