QUOTE(wildulyte @ 2011 06 13, 16:44)
Šiaip ant testų rašo, kad galima daryti jau 10 dienų po nesaugių lytinių santykių, tačiau labiausiai patartina darytis testuką vėluojant mmm, nes anksčiau ne visoms testukas parodo, kadangi dar nėra pakankamas nėštumo hormonų kiekis :) Žinau, kad labai sunku išlaukti, bet iš patirties sakau, kad dariausi testą iki mmm likus porai dienų ir testas nieko nerodė, tik vėliau atsirado vaiduokliukas, kuris kakart vis ryškėja, nors net šiandien mmm vėluojant 2 dienas testukas rodo teigiamą, tačiau antra juostelė nėra tokia ryški :4u:
tad linkiu stiprybės išlaukti iki vėluojančių mmm, kad be reikalo negadinti testukų ir nemėtyti jiems pinigėlių :ax:
Papildyta:
bet tavo atveju, garbanėle, tikrai manau, kad esi :nestuke
sveikutes mano situacija labai panasi i garbaneles. 3 dienos po menesiniu plyso prezervatyvas ir turinys pateko i vidu. as kazkaip apie ta vaisinguma niekada per stipriai nesigilinau labai, nes dar kaip ir neplanuojam, kazkur girdejau kad daznaiusis vaisingos dienos buna 2 savaites po mmm. tai labai rami laukiu tu mmm, kol va siandien jos turejoprasideti( pas mane jos kaip laikrodis 22 diena) ir ju nera. vakar ryte rudom siek tiek rausvom isskyrom patepliojo ir tuo viskas pasibaige.. atsibudus siandien visa diena labai pykina, skrandis nedirba, apetito nera, o ir pilvas toks ramus, visai ne kaip pries mmm, nei maudzia nei skauda, krutine kiek padidejus, bet nejautri, labai salta tik, net drebu visa.. pasidariau testa, jau pirkau ta jautru, bet neigiamas.. net nezinau ka galvot.. man kazkaip niekada tokiu bajeriu nera buve kad taip tik patepliotu ir viskas, jei jau pradeda tepliot tai ir pramusa.. tai ar cia ta testuka dariau per anksti, na gi jis tas jautrus labai, tai galvojau kad gal butu parodes.. o savijauta tai tikrai nekokia :verysad: