Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(Dajan @ 2011 10 31, 14:52)
Mergaites, klausimas, sian testas paruode man II pagaliukus. As nusipirkau testa kuriame parasyta "ilasinkite du slapimo lasus i "S" skyreli ...." o as ilasinau labai daug, neperskaiciau pries tai kiek reikia. Ar tai gali buti klaida, kad II pagaliukai atsirado del to kad per daug ilasinau? Ar antras pagaliukas atsirand tik tada kai istikruju esi  nestuke.gif ir dzin kiek tu ju ten ilasinsi? Apskritai gali klaidingai tas antras pagaliukas atsirasti?

II pagaliukai atsiranda TIK esant nėštumo hormonui Jūsų šlapime. Jeigu brūkšniai vienodai ryškūs, Jūs tikrai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 31, 14:53)
II pagaliukai atsiranda TIK esant nėštumo hormonui Jūsų šlapime. Jeigu brūkšniai vienodai ryškūs, Jūs tikrai  nestuke.gif

Na va, per iseigines negaliu padaryti kraujo tyrimo, isprotesiu iki treciadienio smile.gif Nestumas visiskai neplanuotas, pirmam vaikeliui nera dar metuku..As niekada negalejau pagalvoti kad man taip gali atsitikti, viska su vyru visada kruopsciai planavome, tuo labiau vaikeli smile.gif As geriu kontraceptines tabletes, merginos, as esu soke...Menesines veluoja 3 sav. na as netikejau kad taip gali buti, galvojau kad taip atsitiko del to kad daug svorio numeciau per paskutini laika, man anksciau taip ir budavo...O sian padariau testa, iskarto atsirado pirmas pagaliukas ir uz 30 sek. ryskus antras, nu bliamba...
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2011 10 31, 15:04)
Na va, per iseigines negaliu padaryti kraujo tyrimo, isprotesiu iki treciadienio smile.gif Nestumas visiskai neplanuotas, pirmam vaikeliui nera dar metuku..As niekada negalejau pagalvoti kad man taip gali atsitikti, viska su vyru visada kruopsciai planavome, tuo labiau vaikeli smile.gif As geriu kontraceptines tabletes, merginos, as esu soke...Menesines veluoja 3 sav. na as netikejau kad taip gali buti, galvojau kad taip atsitiko del to kad daug svorio numeciau per paskutini laika, man anksciau taip ir budavo...O sian padariau testa, iskarto atsirado pirmas pagaliukas ir uz 30 sek. ryskus antras, nu bliamba...

Nu va, kaip būna smile.gif Planuoju bandau pastoti ir nesiseka taip lengvai, o kai nesinori tai ir prikimba smile.gif Matyt taip turi būti 4u.gif Nusiraminkit ir trečiadienį eikit pas gydytoja, jau bus 7 savaitės maždaug, galima ir pasitikrinti su echo bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 31, 15:08)
Nu va, kaip būna smile.gif Planuoju bandau pastoti ir nesiseka taip lengvai, o kai nesinori tai ir prikimba smile.gif Matyt taip turi būti  4u.gif  Nusiraminkit ir trečiadienį eikit pas gydytoja, jau bus 7 savaitės maždaug, galima ir pasitikrinti su echo bus  4u.gif

Negaliu pasakyti kad nesinori man, bet antra vaikeli as planavau po 4-5 metu... As ir su pirmu pastojau tiesiogine prasme is pirmo karto, nusprendem su vyru, pabandem nesisaugoti smile.gif o kt. diena jis isvaziavo i keliu savaiciu komandiruote, kai jau grizo as jau buvau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 31, 09:25)
Sveikinu  4u.gif Saugok save labai labai  4u.gif

Dekoju, butinai sauguosios nestuke.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 31, 13:11)
Nu ka, as ka tik pasidariau dar viena testuk, nes irgi patiketi negaliu, tai jokio vaiduokliuko, o ryskios dvi juosteles lotuliukas.gif Ir testine net ryskesne uz kontroline ax.gif Jau patikejau, kad esu  nestuke.gif

Sveikinu tave, smagu girdeti, kad II pagaliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 31, 14:11)
Sveikinimai, saugok save smile.gif

Butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 28, 11:28)
Siandien jau vos istveriau, vyras neleido pasidaryti testo blush2.gif Sake dar palaukiam  tongue.gif
O as tempa matuoju dabar pazastyje, o ne makstyje ir rodo 37,2  blush2.gif Gal tai nieko nereiskia  g.gif
Gali bandyti, bet gali nieko nerodyti  mirksiukas.gif

na va mergytes, pasidariau NT 10 d po O ir nieko nerodo I juostele verysad.gif bet gal ankstoka, reikia laukti MM ir jeigu veluos vel bandyti Nt
, ar yra sansu man dar si menesi g.gif MM turi buti 8 diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioniukė: 02 lapkričio 2011 - 10:54
QUOTE(lioniukė @ 2011 11 02, 11:53)
na va mergytes, pasidariau NT 10 d po O ir nieko nerodo I juostele  verysad.gif bet gal ankstoka, reikia laukti MM ir jeigu veluos vel bandyti Nt

Kokia savijauta? ar kas nors pasikeitė stipriai?
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 02, 11:54)
Kokia savijauta? ar kas nors pasikeitė stipriai?

jau gal nuo streso pykinti eme ir krutine skaustena, bet nesinori apsigauti nes ir pries mm kartais tokia savijauta juk buna g.gif bet jeigu mm nepasirodys 8 d iskart reiks daryti kita nt bet anksciau jau nedarysiu, nesinori nusivilti mirksiukas.gif
aciu uz palaikyma:4u: 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2011 11 02, 11:53)
na va mergytes, pasidariau NT 10 d po O ir nieko nerodo I juostele  verysad.gif bet gal ankstoka, reikia laukti MM ir jeigu veluos vel bandyti Nt

Nu gal dar ankstoka g.gif Pabandyk palaukti mirksiukas.gif ir pasidaryk veliau NT mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos moterytes ir panelytes 4u.gif esu naujoke ir siame portale ir sioje temoje ax.gif tad dabar jungiuosi ir as prie laukianciuju saraselio rolleyes.gif tikiuosi priimsit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinvipa @ 2011 11 07, 17:29)
sveikos moterytes ir panelytes 4u.gif  esu naujoke ir siame portale ir sioje temoje ax.gif tad dabar jungiuosi ir as prie laukianciuju saraselio rolleyes.gif  tikiuosi priimsit? 4u.gif

Sveikutes 4u.gif as irgi prisijugsiu prie jusu 4u.gif
Atsakyti