Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(Džudzi @ 2011 10 30, 21:03)
o as sian visa diena ziuriu NT i elektronini ekranele i uzrasa  nestuke.gif  taip fainai  smile.gif  turbut reiktu keliaut i temas kur "as nescia"  rolleyes.gif

Sveikinu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o pas mane taip ir neatkeliavo mm, temperatura dideja 4u.gif o nt nerodo normalaus antro bruksnio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2011 10 31, 11:16)
o pas mane taip ir  neatkeliavo mm, temperatura dideja 4u.gif  o nt nerodo normalaus antro bruksnio bigsmile.gif

O kokia savijauta?
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2011 10 31, 11:16)
o pas mane taip ir  neatkeliavo mm, temperatura dideja 4u.gif  o nt nerodo normalaus antro bruksnio bigsmile.gif

O kada mm turejo buti?
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 31, 10:22)
O kada mm turejo buti?

penktadieni arba sestadieni is bedos galvojau kad sianien gal tada bet ne ...
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 31, 10:20)
O kokia savijauta?

jaučiu šleikštulį tokį nedidelį kolkas, pilve ka-kas burbuliuoja, šiandien truputi galva svaigo,papulius labai skauda.. o taip kolkas nieko.. temperatūra aukša, bet kolkas tik vaiduokliuka rodo,ryt darysiuos dar viena nt ,gal parodys jau II smile.gif ryškius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2011 10 31, 12:27)
jaučiu šleikštulį tokį nedidelį kolkas, pilve ka-kas burbuliuoja, šiandien truputi galva svaigo,papulius labai skauda.. o taip kolkas nieko.. temperatūra aukša, bet kolkas tik vaiduokliuka rodo,ryt darysiuos dar viena nt ,gal parodys jau II smile.gif ryškius smile.gif

Tai jau viskas, vadinasi kimba leliukas smile.gif Tik po 4-5 dienų gali ryškiai rodyt, bet jau viskas, galit susitaikyti kad jau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2011 10 31, 12:27)

Butu thumbup.gif To ir linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 31, 11:30)
Tai jau viskas, vadinasi kimba leliukas smile.gif Tik po 4-5 dienų gali ryškiai rodyt, bet jau viskas, galit susitaikyti kad jau  nestuke.gif

dar negaliu patiketi ax.gif blush2.gif nes šio džiaugsmo laukėm apie 10 mėn.. Bijau kad reik nusivilti sad.gif bet giliai širdį tikiu ir jaučiu kad kažkas yra smile.gif)))) ach kokia aš laiminga smile.gif bet dar noriu pamatyti II IR BUSIU 100 % Įsitiknusi smile.gif
Atsakyti
Nu ka, as ka tik pasidariau dar viena testuk, nes irgi patiketi negaliu, tai jokio vaiduokliuko, o ryskios dvi juosteles lotuliukas.gif Ir testine net ryskesne uz kontroline ax.gif Jau patikejau, kad esu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 31, 14:11)
Nu ka, as ka tik pasidariau dar viena testuk, nes irgi patiketi negaliu, tai jokio vaiduokliuko, o ryskios dvi juosteles lotuliukas.gif Ir testine net ryskesne uz kontroline ax.gif Jau patikejau, kad esu  nestuke.gif

Sveikinimai, saugok save smile.gif
Atsakyti
Mergaites, klausimas, sian testas paruode man II pagaliukus. As nusipirkau testa kuriame parasyta "ilasinkite du slapimo lasus i "S" skyreli ...." o as ilasinau labai daug, neperskaiciau pries tai kiek reikia. Ar tai gali buti klaida, kad II pagaliukai atsirado del to kad per daug ilasinau? Ar antras pagaliukas atsirand tik tada kai istikruju esi nestuke.gif ir dzin kiek tu ju ten ilasinsi? Apskritai gali klaidingai tas antras pagaliukas atsirasti?
Atsakyti