Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(meskiniukas @ 2011 10 29, 10:24)
ji ten elektronini dares,as tai ju neesu macius,bet idomu butu  g.gif

clear blue elektroninis testukas, svedijoj gyvenam tai cia yra tokiu... šeip diena dariausi,tai po minutes pamaciau ta vaiduokli.. ryt darysiuos pakartotina ir bus aisku 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2011 10 29, 12:28)
clear blue elektroninis testukas, svedijoj gyvenam tai cia yra tokiu... šeip diena dariausi,tai po minutes pamaciau ta vaiduokli.. ryt darysiuos pakartotina ir bus aisku 4u.gif  blush2.gif

tai manau tyliai jau galima sweikint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2011 10 29, 12:28)
clear blue elektroninis testukas, svedijoj gyvenam tai cia yra tokiu... šeip diena dariausi,tai po minutes pamaciau ta vaiduokli.. ryt darysiuos pakartotina ir bus aisku 4u.gif  blush2.gif

Ir as prisidedu prie sveikinimu, nes pati vakar isvydau vaiduokliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 29, 16:33)
Ir as prisidedu prie sveikinimu, nes pati vakar isvydau vaiduokliuka  4u.gif

o tau jau weluoja ar dar tik turi susirgt?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ..esu pasimetusi ir tyliai dziaugiuosi,bet bijau dar prisifantazuoti..ar gali buti kad 1 diena po ovuliacijos testukas rodo vaiduokliuka g.gif ...na as neistveriau,vienas testas metesi ir sugalvojau pasidryti,ir dariausi vakare,ne su rytiniu slapimu...su pirmu nestumu man taip buvo kad po ovuliacijos buvo apie 2 sav ir rode vaiduokliuka..ar tai ymanoma??? Na pasakykite savo nuomone ax.gif ,nes dar namiskiam- dukrai ir vyrui nieko nesakiau nes sakys nesamone vyras smile.gif ...visdelto sav. vidury vel pasidarysiu testa jai vel vaiduokliukas tada tikrai as busiu nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2011 10 29, 16:57)
Sveikutes 4u.gif ..esu pasimetusi ir tyliai dziaugiuosi,bet bijau dar prisifantazuoti..ar gali buti kad 1 diena po ovuliacijos testukas rodo vaiduokliuka g.gif ...na as neistveriau,vienas testas metesi ir sugalvojau pasidryti,ir dariausi vakare,ne su rytiniu slapimu...su pirmu nestumu man taip buvo kad po ovuliacijos buvo apie 2 sav ir rode vaiduokliuka..ar tai ymanoma??? Na pasakykite savo nuomone ax.gif ,nes dar namiskiam- dukrai ir vyrui nieko nesakiau nes sakys nesamone vyras smile.gif ...visdelto sav. vidury vel pasidarysiu testa jai vel vaiduokliukas tada tikrai as busiu nestuke.gif .

tikrai nerodo,nu po keliu walandu jau rasiau kad ten beleka gali parodyt,man wa weluoja,bet po puswalandzio islindo wos matomas,bet po tiek laiko maza ka ten rodo
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2011 10 29, 16:37)

Siandien tuti prasideti, bet kol kas nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 29, 17:12)
Siandien tuti prasideti, bet kol kas nieko  g.gif

man po puswalandzio islindo waiduokliukas,be net nzn ar cia ka reiskia g.gif
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2011 10 29, 11:28)

As ir prisidedu prie sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2011 10 29, 16:37)

Nu ka, vakar mmm neatejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 30, 10:43)
Nu ka, vakar mmm neatejo  ax.gif

na man irgi neatejo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos o as pasidariau testuka elektronini ir uzrasas, nescia nestuke.gif 1-2 sav. lotuliukas.gif laimes pilnos kelnes smile.gif dabar sugiai ir laimingai isnesioti ir pagimdyti smile.gif
Atsakyti