Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 28, 11:35)
O tai nera skirtumo kur matuoti?  blush2.gif
Papildyta:
O kaip ten yra su temperatura pries menesines? Ji neturetu pakilti? g.gif

Pries mm nezinau kaip turi buti, bet nestukem kad pakyla tai faktas, jei BT nesekat, uztenka matuot ir pazastyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 28, 11:39)
Pries mm nezinau kaip turi buti, bet nestukem kad pakyla tai faktas, jei BT nesekat, uztenka matuot ir pazastyje smile.gif

Nu ***** kaip noriu pasidaryti testuka lotuliukas.gif Bet nenoriu pamatyti vaiduokliuko, noriu pamatyti dvi normalias juosteles todel ir laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 28, 10:51)
Nu ***** kaip noriu pasidaryti testuka  lotuliukas.gif Bet nenoriu pamatyti vaiduokliuko, noriu pamatyti dvi normalias juosteles todel ir laukiu  blush2.gif

Suprantu tave, as vakar pasidariau ir buvo vaiduokliukas, o sian nieko, norisi ir man 2 bruksniuku,arba tada mmm tegu ateina, o taip kankinuos, tai nusivyliau.Kartosiu dar 7-dieni, nes kol kas mmm nepasirode
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džudzi: 28 spalio 2011 - 16:44
QUOTE(Džudzi @ 2011 10 28, 17:43)
Suprantu tave, as vakar pasidariau ir buvo vaiduokliukas, o sian nieko, norisi ir man 2 bruksniuku,arba tada mmm tegu ateina, o taip kankinuos, tai nusivyliau.Kartosiu dar 7-dieni, nes kol kas mmm nepasirode

Nors man labai realu net ryt pamatyti vaiduokliuka ar net 1 bruksniuka, nes tik ryt mm diena, bet jauciu, kad mums pavyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 28, 16:51)
Nors man labai realu net ryt pamatyti vaiduokliuka ar net 1 bruksniuka, nes tik ryt mm diena, bet jauciu, kad mums pavyko  blush2.gif

Na jei nekantrauji tai nupirk jautru NT ir ankstyva, arba palauk smile.gif bet laukt sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džudzi @ 2011 10 28, 18:02)
Na jei nekantrauji tai nupirk jautru NT ir ankstyva, arba palauk  smile.gif  bet laukt sunku  biggrin.gif

O taip, vos istveriau nepasidariusi lotuliukas.gif
Papildyta:
***** dabar sedziu ir galvoju, kad man ovuliacija turejo buti dviem dienom anksciau nei ji buvo g.gif Nesu tikra del to, nes tiek viena, tiek ta tariamai tikraja diena, OT buvo panasiai raudoni blush2.gif Ir abu kartus labai nuosirdziai atlikinejom nd lotuliukas.gif Ir pagal ta tikraja ovuliacija mano mm teko nukelti dviem dienom veliau. Del to ir laukiu rytojaus, bet gal man O buvo vis tik ta ankstesne diena ir tai reikstu, kad mm veluoja 1 diena g.gif Suds, jauciu nieko nesupratot blush2.gif
Atsakyti
Ech neistveriau blush2.gif Pasidariau testuka ax.gif Vaiduokliukas po poros minuciu islindo bigsmile.gif Negaliu patiketi, taip gera ant dusios ax.gif Is antro karto pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 28, 18:51)
Ech neistveriau  blush2.gif Pasidariau testuka  ax.gif Vaiduokliukas po poros minuciu islindo  bigsmile.gif Negaliu patiketi, taip gera ant dusios  ax.gif Is antro karto pavyko  smile.gif

Smagu, thumbup.gif kad tapai nestuke.gif viska supratau, man panasiai buna su tom O
Atsakyti
sveikos smile.gif siandien diena dariausi elektronini clear blue testa... ant jo rodo O tai reiskia neigiama bet kai istrauki juostele yra matoma nelabai ryski bet matosi gerai antra juostele. ka tai reiskia ?
*
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2011 10 28, 22:06)
sveikos smile.gif siandien diena dariausi elektronini clear blue testa... ant jo rodo O tai reiskia neigiama bet kai istrauki juostele yra matoma nelabai ryski bet matosi gerai antra juostele. ka tai reiskia ?
*

as turejau vakar susirgt,bet siryt pasidariau testa,neigiamas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(meskiniukas @ 2011 10 29, 10:29)
as turejau vakar susirgt,bet siryt pasidariau testa,neigiamas  blink.gif

nu jei ta neryski iskart islindo tai gal ir teigiamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2011 10 29, 10:36)
nu jei ta neryski iskart islindo tai gal ir teigiamas g.gif

Tai išlindo ta antra, ar ne g.gif O ji ryški ir neprivalo būti, kad tik būtų. Kokį testuką dareisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 29, 10:56)
Tai išlindo ta antra, ar ne g.gif  O ji ryški ir neprivalo būti, kad tik būtų. Kokį testuką dareisi mirksiukas.gif

ji ten elektronini dares,as tai ju neesu macius,bet idomu butu g.gif
Atsakyti