QUOTE(Harmonija1983 @ 2011 10 26, 07:07)
"Sveikos merginos, Keisti dalykai dedasi. Pasidariau nestumo testa veluojant vienai dienai mmm (testas easy cup, rytinis slapimas) ir parode neigiama, nors mano giliu isitikinimu buvo vaiduoklis, bet ismeciau testa susinervinus
, palaukiau dar pora dienu ir pasidariau testa (rapi preg, nevisai rytinis slapimas) ir parode teigiama. Tai kuo tiketi? Ar galima jau tyliai dziaugtis? juostele ne vaiduoklis, o normali." ------>>>>>
------>>>>>Tesiu istorija toliau. Siryt pasidariau pigu bitutes testa su rytiniu slapimu, parode antra juostele, ne vaiduoklis, bet labai jau blanki, zymiai blankesne uz kontroline (ir testo aprasyme sakoma,kad juostele gali buti neryski, o vyro giliu isitikinimu turi buti riebios abi juosteles
). Jau ir nebezinau kaip vertinti situacija.... Visai susimaisiau, beje Bitute daryta menesinems veluojant 5 dienas
------------->>>>>>>>>>>>>>O istorijos su testais pabaiga tokia, kad siryt pasidariau VIOLA (su rytiniu slapimu, ir begediskai nepigus
) ir isvydau dvi normalias juosteles
Beliko uzsiregistruoti pas gydytoja patvirtinimui. Pagal mano paskaiciavimus dbr man 6 savaite, pas gydytoja eisiu kai bus 8 savaite. Beje ir temperatūra laikėsi 36,8-37,2
ISVADA APIE TESTU PATIKIMUMA: VISGI TESTAI TOKIE KAIP "EASY CUP" GALI IR NEPARODYTI TIESOS, NES MANO ATVEJU MENESINEMS VELUOJANT 1 DIENA NIEKO NERODE (na gal ir itin silpnai vaiduokliavo), BET NUOJAUTA MANES NEPAVEDE IR AS PO JO DAR TRIS TESTUS PASIDARIAU, KURIE SU VAIDUOKLIAIS ARBA RYSKIAI, BET PARODE TEIGIAMA REZULTATA.
SEKMES LAUKIANČIOMS DVIEJU BRŪKŠNELIŲ, NES ŽINAU KAIP TAI KANKINA, KOL SULAUKI NORIMO REZULTATO