Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(Majaj @ 2011 10 26, 09:59)
Labas, dėl skausmo, man tas pats, bet poza jau įtakos neturi.  skauda ne dėl O, bet dėl to, kad šiuo metu Jums vaisingos dienos, ir gimdos kaklelis nusileidžia žemyn, todėl "ten" vietos pamažėja iš ilgio, ir Jūsų vyras Jums skaudžiai baksnoja  blush2.gif Kai kurioms taip būna, aš viena iš tokių, ir tai geras būdas žinot, kad darot per gerasias dienas wink.gif dėl temp nieko nežinau, žinau, kad pastojus ji pakyla iki 37 ir daugiau.

aciu uz issamu paaiskinima friends.gif
Atsakyti
O as is principo negadinu nt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 27, 00:54)
O as is principo negadinu nt  ax.gif

Esi šaunuolė. Aš nuo šiol stengsiuosi nepirkti NT, kol mmm nevėluos bent truputį, nes, kai turiu namie, tai neištveriu ir vis tiek per anksti pasidarau. Bet ir vaistinėje sunku nesusigundyti ir nepirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 27, 10:07)
Esi šaunuolė. Aš nuo šiol stengsiuosi nepirkti NT, kol mmm nevėluos bent truputį, nes, kai turiu namie, tai neištveriu ir vis tiek per anksti pasidarau. Bet ir vaistinėje sunku nesusigundyti ir nepirkti  doh.gif

pas mane stovi vienas stalciuj ir laukiu nesulaukiu kada galesiu pagadyt ax.gif
Atsakyti
Sveikutes..mes planuojame antra leliuka,vakar jau nebesisaugojom ir pirmas bandymas kazin ar bus sekmingas ax.gif ,po menesiniu praejo 12 dienu,ir ziuresim...lauksiu kito menesio ,kaip noreciau kad butu jau leliukas,nes su pirmu vaiku tai 1 metus nepastojau
Atsakyti
As padariau NT pries 1-2 diena iki mmm ... ir jau matytusi vaiduokliukas:)tiesiog reikia jautriasni testuka paprasyt vaistineleje:)
Atsakyti
Sveikos,na as sian apturejau stresiuka smile.gif pasidariau ryte NT,o ta NT turiu is seniau na ilga pasaka biggrin.gif na ir parode kad nesilaukiu, nusivyliau aisku labai ir metant pakuote akys uzkliuvo uz datos, o gi galiojimo laikas baigesi jau laaaaaaaaaaaaaaaabai senai,na mano akyse vel viltis atsirado. Nulekiau po piet i vaistine nusipirkau pasidraiau ir pamaciau vaiduokliuka,kazkaip dar netikiu, kad as nescia nestuke.gif tai rytojui dar pasigrebiau viena NT pasidarysiu su rytiniu slap. tikiuos bus ryskiau,kad buciau 100 proc., nors manau kad laukiuos nes man sian 37d. ciklo, na taip ilgai gyvenime nebuvo, plius krutine siek tiek padidejus. ax.gif Tai va kaip buvo man sian... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džudzi @ 2011 10 27, 19:45)
Sveikos,na as sian apturejau stresiuka smile.gif  pasidariau ryte NT,o ta NT turiu is seniau na ilga pasaka  biggrin.gif  na ir parode kad nesilaukiu, nusivyliau aisku labai ir metant pakuote akys uzkliuvo uz datos, o gi galiojimo laikas baigesi jau laaaaaaaaaaaaaaaabai senai,na mano akyse vel viltis atsirado. Nulekiau po piet i vaistine nusipirkau pasidraiau ir pamaciau vaiduokliuka,kazkaip dar netikiu, kad as nescia  nestuke.gif tai rytojui dar pasigrebiau viena NT pasidarysiu su rytiniu slap. tikiuos bus ryskiau,kad buciau 100 proc., nors manau kad laukiuos nes man sian 37d. ciklo, na taip ilgai gyvenime nebuvo, plius krutine siek tiek padidejus. ax.gif  Tai va kaip buvo man sian... mirksiukas.gif

Nu tikekimes kad tu nestuke.gif
O man toks klausimelis iskilo, turiu sirgti sestadieni, o mano temperatura nuo vakar 37. Ar tai galetu ka nors reiksti?
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 27, 20:43)
Nu tikekimes kad tu  nestuke.gif
O man toks klausimelis iskilo, turiu sirgti sestadieni, o mano temperatura nuo vakar 37. Ar tai galetu ka nors reiksti?

Tikrai gali reiksti nestuke.gif , nestukem temperatura pakyla iki 37 ar daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 27, 21:48)
Tikrai gali reiksti  nestuke.gif , nestukem temperatura pakyla iki 37 ar daugiau  4u.gif

Ech kaip butu faina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 27, 21:58)
Ech kaip butu faina  blush2.gif

Jau gali drasiai NT daryti, kada darysi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 27, 22:09)
Jau gali drasiai NT daryti, kada darysi? smile.gif

Laukiu sestadienio, nes tada turetu mmm buti blush2.gif
Papildyta:
Nes snd tik 12 DPO
Atsakyti