Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(smeli @ 2011 10 25, 11:30)
greiciau praaitu tas laikas  4u.gif esu laaabai nekantri  blush2.gif

Man tas pats, už kelių dienų jau darysiu NT, nes jau bus galimybė pamatyti ar kas prikibo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 25, 12:31)
Man tas pats, už kelių dienų jau darysiu NT, nes jau bus galimybė pamatyti ar kas prikibo  blush2.gif

linkiu kad taip ir butu 4u.gif
Atsakyti
Reikės ryt ryte dar vieną testą pasidaryti ir nus aišku smile.gif Tiek darbo šiandien turiu, bet mintys tik apie vieną sukasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos as naujoke jusu temoje 4u.gif ar priimsite? blush2.gif Su MB planuojam vaikeli, taigi noriu truputuka pasipasakot smile.gif
Praeita menesi maniau, kad esu nescia, kadangi menesines velavo pirma kart taip ilgai 6 dienas, bet visgi atsirado, gal kaip sakoma buvo kazkas uzkybe, bet neuzsitvirtino, na nzn smile.gif na siandien jau kaip ir 2 diena veluoja menesines ir manau gal reiktu pasidaryti testa ar dar palaukti iki 4-dienio ar 5-dienio, kad kai darysiu zinociau, kad islaukiau pakankamai dienu, ka patarsite?
Atsakyti
QUOTE(Džudzi @ 2011 10 25, 15:17)
Sveikos as naujoke jusu temoje  4u.gif  ar priimsite?  blush2.gif  Su MB planuojam vaikeli, taigi noriu truputuka pasipasakot  smile.gif
Praeita menesi maniau, kad esu nescia, kadangi menesines velavo pirma kart taip ilgai 6 dienas, bet visgi atsirado, gal kaip sakoma buvo kazkas uzkybe, bet neuzsitvirtino, na nzn  smile.gif  na siandien jau kaip ir 2 diena veluoja menesines ir manau gal reiktu pasidaryti testa ar dar palaukti iki 4-dienio ar 5-dienio, kad kai darysiu zinociau, kad islaukiau pakankamai dienu, ka patarsite?

Jeigu laukiatės, testas jau bus teigiamas tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 25, 14:18)
Jeigu laukiatės, testas jau bus teigiamas tikrai smile.gif

Bijau darytis, o jei ne, nusivylsiu verysad.gif na manau 4-dieni pasidarysiu ryte ir jei iki 4-dienio neateis menes. tai tada pasidarysiu tikrai biggrin.gif o beje geriausia ryte darytis kiek girdejau ir skaiciau?
P.S. aciu uz patarima Majaj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džudzi: 25 spalio 2011 - 14:45
"Sveikos merginos, Keisti dalykai dedasi. Pasidariau nestumo testa veluojant vienai dienai mmm (testas easy cup, rytinis slapimas) ir parode neigiama, nors mano giliu isitikinimu buvo vaiduoklis, bet ismeciau testa susinervinus ax.gif , palaukiau dar pora dienu ir pasidariau testa (rapi preg, nevisai rytinis slapimas) ir parode teigiama. Tai kuo tiketi? Ar galima jau tyliai dziaugtis? juostele ne vaiduoklis, o normali." ------>>>>>

------>>>>>Tesiu istorija toliau. Siryt pasidariau pigu bitutes testa su rytiniu slapimu, parode antra juostele, ne vaiduoklis, bet labai jau blanki, zymiai blankesne uz kontroline (ir testo aprasyme sakoma,kad juostele gali buti neryski, o vyro giliu isitikinimu turi buti riebios abi juosteles lotuliukas.gif ). Jau ir nebezinau kaip vertinti situacija.... Visai susimaisiau, beje Bitute daryta menesinems veluojant 5 dienas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harmonija1983: 26 spalio 2011 - 07:08
QUOTE(Harmonija1983 @ 2011 10 26, 08:07)
"Sveikos merginos, Keisti dalykai dedasi. Pasidariau nestumo testa veluojant vienai dienai mmm (testas easy cup, rytinis slapimas) ir parode neigiama, nors mano giliu isitikinimu buvo vaiduoklis, bet ismeciau testa susinervinus  ax.gif , palaukiau dar pora dienu ir pasidariau testa (rapi preg, nevisai rytinis slapimas) ir parode teigiama. Tai kuo tiketi? Ar galima jau tyliai dziaugtis? juostele ne vaiduoklis, o normali." ------>>>>>

------>>>>>Tesiu istorija toliau. Siryt pasidariau pigu bitutes testa su rytiniu slapimu, parode antra juostele, ne vaiduoklis, bet labai jau blanki, zymiai blankesne uz kontroline (ir testo aprasyme sakoma,kad juostele gali buti neryski, o vyro giliu isitikinimu turi buti riebios abi juosteles  lotuliukas.gif ). Jau ir nebezinau kaip vertinti situacija.... Visai susimaisiau, beje Bitute daryta menesinems veluojant 5 dienas doh.gif

Tegu vyras nenusišneka jeigu neišmano smile.gif Jeigu juostelė blanki vadinasi Jūsų šlapime HCG (nėštumo indikatorius) hormono dar nėra labai daug, bet jei darytumėte kas antrą dieną tos pačios firmos testukus, po savaitės manau jau būtų riebiau už riebią antrą juostelę smile.gif Ir matytumėte kaip su kiekviena diena juostelė ryškėja, jeigu neryškėtų - tada jau blogai, gali įvykti anktyvas persileidimas, bet apie tai nereiktų kol kas sukti galvos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 26, 07:41)
Tegu vyras nenusišneka jeigu neišmano smile.gif Jeigu juostelė blanki vadinasi Jūsų šlapime HCG (nėštumo indikatorius) hormono dar nėra labai daug, bet jei darytumėte kas antrą dieną tos pačios firmos testukus, po savaitės manau jau būtų riebiau už riebią antrą juostelę smile.gif Ir matytumėte kaip su kiekviena diena juostelė ryškėja, jeigu neryškėtų - tada jau blogai, gali įvykti anktyvas persileidimas, bet apie tai nereiktų kol kas sukti galvos wink.gif

Mane stipriai suklaidino tas faktas, kad easy cup veluojant menesinems 1 diena neparode nieko (arba vaiduokliavo itin silpnai). Tikekimes, kad viskas bus i teigiama testuko puse smile.gif Tik jau pasimeciau kokiu cia testu uzsipirkti urmu ir stebeti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harmonija1983: 26 spalio 2011 - 07:49
Labas rytas 4u.gif lankausi vel pas jus biggrin.gif
Tai va, vakar su vyreliu darbavomes, bet kai priejom prie sunelio pozos taip suskaudo dugna blink.gif ar gali kad buvo ta didzioji O todel skaudejo? Nes sendien ryte nejauciau jokio skausmo g.gif
Ir dar viena turiu klausimuka blush2.gif girgejau kazka apie temperaturas blush2.gif jei mano per vaisingas dienas ji buvo 36.8 36.9 tai jai pastojau toke ji ir isliks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2011 10 26, 08:49)
Labas rytas  4u.gif lankausi vel pas jus  biggrin.gif
Tai va, vakar su vyreliu darbavomes, bet kai priejom prie sunelio pozos taip suskaudo dugna  blink.gif ar gali kad buvo ta didzioji O todel skaudejo? Nes sendien ryte nejauciau jokio skausmo  g.gif
Ir dar viena turiu klausimuka  blush2.gif girgejau kazka apie temperaturas  blush2.gif jei mano per vaisingas dienas ji buvo 36.8 36.9 tai jai pastojau toke ji ir isliks?  ax.gif

Labas, dėl skausmo, man tas pats, bet poza jau įtakos neturi. skauda ne dėl O, bet dėl to, kad šiuo metu Jums vaisingos dienos, ir gimdos kaklelis nusileidžia žemyn, todėl "ten" vietos pamažėja iš ilgio, ir Jūsų vyras Jums skaudžiai baksnoja blush2.gif Kai kurioms taip būna, aš viena iš tokių, ir tai geras būdas žinot, kad darot per gerasias dienas wink.gif dėl temp nieko nežinau, žinau, kad pastojus ji pakyla iki 37 ir daugiau.

Harmonija1983 labai linkiu, kad viskas būtų ok smile.gif Šeip pigių testu yra testai.eu, aš juos naudoju, tik perku per ebay, bet iš ten ilgokai Jums keliautų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 26 spalio 2011 - 07:59
Tai, vat, kad as baisiai be kantrybes doh.gif Jau taip laukiam su vyru leliuko, bet vyrai jie reaguoja salciau. Sianakt, net sapnavau,kad atejo nelauktosios mmm smile.gif Dekoju uz atsakymu wink.gif laikau kukstukus ir stengiuosi susikaupti darbui, nes kaip tycia pats pikas, o mintys vien apie leliukus wub.gif
Atsakyti