Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

sveikos

aš prisidedu prie nekantriųjų mamyciu ax.gif Po sueities dar tik 5 dienos praejo o as taip noriu testa darytis jau. Menesines turetu tuoj tuoj buti triju dienu begyje doh.gif Meginom berniuka gaudyti kaži gal pagavom. Vyras juokiasi kad užriš man kiaušides jei per viena kart pagausim lotuliukas.gif doh.gif Nors imk ir lėk iki vaistinės testo pirkti rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightmoon @ 2011 10 20, 14:45)
sveikos
aš prisidedu prie nekantriųjų mamyciu  ax.gif  Po sueities dar tik 5 dienos praejo o as taip noriu testa darytis jau. Menesines turetu tuoj tuoj buti triju dienu begyje doh.gif  Meginom berniuka gaudyti kaži gal pagavom. Vyras juokiasi kad  užriš man kiaušides jei per viena kart pagausim  lotuliukas.gif  doh.gif Nors imk ir lėk iki vaistinės testo pirkti rolleyes.gif  4u.gif

Tai tik viena sueitis buvo per mėnesį? g.gif jei mm už 3 dienų, tai ovuliacija buvo pries 11 dienų, tada reikėjo susieiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 11:27)
Ciklo pradzia buvo 6d. ovuliacijos nesekiau ir nejutau, kadangi vaikiuka planuojame jau metu ir del visu sveikatos sutrikimu ( policistoze, vyrui varikocele) nepavykdavo. bet vakar kazkas sove i galva pasidaryti testuka, kai pamaciau II tuomet jau nulekiau i vaistine dar easycup i viola nusipirkau, stai ka pamaciau vakar vakare smile.gif siandien jau kraujukas priduotas atsakymas bus 13 val ir po piet pas gydytoja. Mums tai tikras stebuklas  wub.gif
Labai tikiuosi kad viskas vietoje  nestuke.gif
Apart itin skausmingos krutines jokiu pozymiu

Tai zinoma, kad tvarkoje, sitiek testu darei doh.gif biggrin.gif neuzteko bent dvieju? oi, tos moterys biggrin.gif
Nuosirdziai Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
As irgi kantrybe nepasizymiu, jau sugadinau testuka nors dar tik 5 dienos praejo blush2.gif
Atsakyti
As testuka 9DPO sugadinau - nieko neparode - laukiam penktadienio smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif mano paskutines mm buvo 09-11, pagal kalendoriu vaisingos dienos 23 24 25 26 27dienos, ovoliucija sendien, santykiavom 22 ir 24vakar, pradejo maust pilva kaip pries mm iskart po lytinio akto, po antro nieko nesijaute g.gif kiek % tikimybe kad galejau-galeciau pastoti? nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, Keisti dalykai dedasi. Pasidariau nestumo testa veluojant vienai dienai mmm (testas easy cup, rytinis slapimas) ir parode neigiama, palaukiau dar pora dienu ir pasidariau testa (rapi preg, nevisai rytinis slapimas) ir parode teigiama. Tai kuo tiketi? Ar galima jau tyliai dziaugtis? juostele ne vaiduoklis, o normali.
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2011 10 25, 11:03)
Sveikutes  4u.gif  mano paskutines mm buvo 09-11, pagal kalendoriu vaisingos dienos 23 24 25 26 27dienos, ovoliucija sendien, santykiavom 22 ir 24vakar, pradejo maust pilva kaip pries mm iskart po lytinio akto, po antro nieko nesijaute  g.gif kiek % tikimybe kad galejau-galeciau pastoti? nestuke.gif  4u.gif

Tai kokio ilgio ciklas? Jus gal sumaistes paskutiniu mm data? ne 09 men o 10 men?
Papildyta:
QUOTE(Harmonija1983 @ 2011 10 25, 11:14)
Sveikos merginos, Keisti dalykai dedasi. Pasidariau nestumo testa veluojant vienai dienai mmm (testas easy cup, rytinis slapimas) ir parode neigiama, palaukiau dar pora dienu ir pasidariau testa (rapi preg, nevisai rytinis slapimas) ir parode teigiama. Tai kuo tiketi? Ar galima jau tyliai dziaugtis? juostele ne vaiduoklis, o normali.

Pakartok dar vieną testą, iš patikimesnių. Kad ir tą patį easycup? Net vaiduoklio nerodė?
Atsakyti
[quote=Majaj,2011 10 25, 12:16]
Tai kokio ilgio ciklas? Jus gal sumaistes paskutiniu mm data? ne 09 men o 10 men?
Papildyta:

o taip susimaisiau blush2.gif 10-10
Atsakyti
Easy cup raso, kad parodo nuo 3 iki 10 min laikotarpyje rezultata. Na as po kokiu 5min ismeciau testa susinervinus, nes vaiduokli iziurejau, o vyras sake,kad nera vaiduoklio biggrin.gif Tai jau nbnzn ka galvoti, siaip menesines reguliarios pas mane
Atsakyti
QUOTE(Harmonija1983 @ 2011 10 25, 11:20)
Easy cup raso, kad parodo nuo 3 iki 10 min laikotarpyje rezultata. Na as po kokiu 5min ismeciau testa susinervinus, nes vaiduokli iziurejau, o vyras sake,kad nera vaiduoklio biggrin.gif Tai jau nbnzn ka galvoti, siaip menesines reguliarios pas mane

Tai nereikejo ismesti smile.gif Vaiduoklis paryskeja mazdaug po 10-15 min. Turbut jis buvo, vyrai prasciau mato uz moteris, todel ir nemate lotuliukas.gif
Taigi, manau kad galite dziaugtis wink.gif
Papildyta:
QUOTE(smeli @ 2011 10 25, 11:18)
o taip susimaisiau  blush2.gif 10-10

Žodžiu pastojimas įvyksta (įsiimplantuoja į gimdą) maždauyg po 6-7 parų po apvaisinimo - kai spermiuaks pramuša kiaušinėlį smile.gif todel pastoti ir jausti tai iš karto po santykiavimo neįmanoma smile.gif NT pasidarykite praėjus 10-12 dienų po ovuliacijos jau parodys kažką jeigu bus.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 25, 12:27)

Taigi, manau kad galite dziaugtis wink.gif
Papildyta:
Žodžiu pastojimas įvyksta (įsiimplantuoja į gimdą) maždauyg po 6-7 parų po apvaisinimo - kai spermiuaks pramuša kiaušinėlį smile.gif todel pastoti ir jausti tai iš karto po santykiavimo neįmanoma smile.gif NT pasidarykite praėjus 10-12 dienų po ovuliacijos jau parodys kažką jeigu bus.

greiciau praaitu tas laikas 4u.gif esu laaabai nekantri blush2.gif
Atsakyti