susiwelusi, kraujo tyrimą pasidarykit. bus 100 proc aišku
įkelkit testuko foto, įvertinsim
QUOTE(vikta @ 2011 09 27, 10:20)
Kai kiti nt neparode II, tai kazkaip jau dingo noras net ta krauja daryt, nes bijau, kad vel bus maziau nei 1 jei po 3d nesusirgsiu, tada tikrai eisiu nusileist
Galejo gal buti skirtingo jautrumo testai?
Man 30 cd, mmm dar nera, o ir nelabai tiksliai zinau kada turetu buti ( siaip jei ne nesca, tai spalio 3 turetu buti, nes mano ciklas 34 dienas trunka)... Bet vaikeli planavom ir as zinojau kad pastojau nuo pat pirmos dienos. .. visa pirma savaite po ovuliacijos kasdien jauciau viska: mauduli kiausidese, padaznejes slapinimasis, apetitas ir skoniai isprotejo, maude desini sona, uzeidavo karscio bangos, ypac vakarais.. apie 9dpo pradejo tepti (kai tvirtinasi prie gimdos)... nepamenu, ar tik ne sekancia diena temperatura buvo..37,7...bv karsta...kita diena, nukrito iki 37,2... beje, nebeliko jokiu pozymiu, isskyrus jautrias krutis ir nervinguma... snd temperatura 36.7... yra 13dpo...testai rodo neigiama..ir issigandau..gal temperaturos kritimas rodo persileidima...gal maudejimas kiausidese buvo koks negimdinis nestumas...(mano gimta pakrypusi i kaire puse, skaiciau kad sunkiau pastojama, nors ginekologe sake tikrai normaliai pastot tureciau).... suvokiu kad nieko neismanau apie nestumus, problemas, ir pan, ir gal jums mano zodziai skamba juokingai... Gal nera ko pergyventi. Zinau, kad kitom testas parodo is vis tik vos ne savaite neatsiradus menesinems... Gal esu nekantri per daug, gal prisigalvoju, o gal tikrai yra del ko pergyventi, ir skambint ginekologei, nes tie temperaturu suoliai baugina, o gal kraujo tyrima daryt..nzn... Tiesiog norejau issipasakot, aciu kad isklauset
QUOTE(milda23 @ 2011 09 27, 12:01)
Galejo gal buti skirtingo jautrumo testai?
ryte pasidariau rapireg juostele, bet ten vos vos pries sviesa iziurimas vaiduoklis(speju vyras nepamatytu ) ir dar easy cup neseniai pasidariau, tai jis I rodo
Uogiene, net neisivaizduoji kiek merginu, planuojanciu pastoti pradeda jausti ivairiausius simptomus ir isitikina, kad yra nescios dar neprasidejus mmm, o kai jos pasirodo - puola i panika, verkia... Pirma men, kai pradejau planuot, net pikint rytais pradejo , nors, net po geru baliu manes niekad nepikina, ka padaro musu isitikinimai...
Visoms nuosirdziai patariu, neisigalvokit!!!! Taip bus tik lengviau, gyvenkite, kaip gyvenot, turekite vilti ir tiek. NT darykite nepasirodzius mmm, suprantu, kad sunku sulaukt, bet atsiminkite, kad tokiu kaip jus laaaabai daug, o per pirmus 3 men planavimo pastoja, manau tik apie puse merginu.
Visoms nuosirdziai patariu, neisigalvokit!!!! Taip bus tik lengviau, gyvenkite, kaip gyvenot, turekite vilti ir tiek. NT darykite nepasirodzius mmm, suprantu, kad sunku sulaukt, bet atsiminkite, kad tokiu kaip jus laaaabai daug, o per pirmus 3 men planavimo pastoja, manau tik apie puse merginu.
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 05, 09:09)
Kito gamintojo nusipirk. Tik eurovaistines tu pigiausiu nepirk (ar po 3,99 ar po 4,99, baltas ipakavimas, juostelinis testas) - jie visi vaiduoklius rodo. Patikrinta.
man niekad nevaiduokliavo patys pigiausi nei Euriniai,nei camelios after 10.
13 DPO :
NT
HCG ta diena 92.72
18DPO:
http://img99.imagesh...9/999/18dpo.jpg
19DPO HCG 1670
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 26, 22:06)
jei veluoja 3 dienas, tai tikrai ne nuo to pykina greiciau nuo streso:)
nueik pasidaryk hcg tyrima, kuris praskaidrins visas abejones
nueik pasidaryk hcg tyrima, kuris praskaidrins visas abejones
bet esme ir ta kad zinau kad galejau uzkibt ir ne kiek nestresavau
QUOTE(moonlightly @ 2011 09 28, 16:45)
bet esme ir ta kad zinau kad galejau uzkibt ir ne kiek nestresavau
Nebandei pakartoti nt? manau jau bent vaiduokliuka parodytu
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 05, 10:09)
Kito gamintojo nusipirk. Tik eurovaistines tu pigiausiu nepirk (ar po 3,99 ar po 4,99, baltas ipakavimas, juostelinis testas) - jie visi vaiduoklius rodo. Patikrinta.
aha, tikrai tikrai eurovaistinės tie pigiausi VISI rodo vaiduoklius, nors nieko nėra
QUOTE(vikta @ 2011 09 27, 09:20)
as irgi kantrybes neturejau, nubegau privaciai krauja pasidariau ir patvirtino
QUOTE(moonlightly @ 2011 09 28, 16:45)
o zinai, kad galejo ir neuzkibti (kaip ir uzkibti), jei nesisaugojai? 100% nera jei jau nesisaugojai tai kimba...... gal tada kitaip klausima paklausiu, kaip suzinojai, kad galejai uzkibti, kas tai pranese(pasake)? Atsiprasau uz posta ir jei izeidziau, bet labai juokingas man jis pasirode......