Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 11:27)
Ciklo pradzia buvo 6d. ovuliacijos nesekiau ir nejutau, kadangi vaikiuka planuojame jau metu ir del visu sveikatos sutrikimu ( policistoze, vyrui varikocele) nepavykdavo. bet vakar kazkas sove i galva pasidaryti testuka, kai pamaciau II tuomet jau nulekiau i vaistine dar easycup i viola nusipirkau, stai ka pamaciau vakar vakare smile.gif siandien jau kraujukas priduotas atsakymas bus 13 val ir po piet pas gydytoja. Mums tai tikras stebuklas  wub.gif
Labai tikiuosi kad viskas vietoje  nestuke.gif
Apart itin skausmingos krutines jokiu pozymiu
user posted image

Labai labai sveikinu wub.gif Jau net abejonių nekyla. O skausminga krūtinė juk irgi pagrindinis požymis.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 09 07, 12:37)
Labai labai sveikinu  wub.gif  Jau net abejonių nekyla. O skausminga krūtinė juk irgi pagrindinis požymis.

hcg 630 miu wub.gif nestuke.gif
dabar laaukiu nesulaukiu gydytojos palaiminimo, kad viskas vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 07, 11:27)
Ciklo pradzia buvo 6d. ovuliacijos nesekiau ir nejutau, kadangi vaikiuka planuojame jau metu ir del visu sveikatos sutrikimu ( policistoze, vyrui varikocele) nepavykdavo. bet vakar kazkas sove i galva pasidaryti testuka, kai pamaciau II tuomet jau nulekiau i vaistine dar easycup i viola nusipirkau, stai ka pamaciau vakar vakare smile.gif siandien jau kraujukas priduotas atsakymas bus 13 val ir po piet pas gydytoja. Mums tai tikras stebuklas  wub.gif
Labai tikiuosi kad viskas vietoje  nestuke.gif
Apart itin skausmingos krutines jokiu pozymiu
user posted image

Sveikinu, labai grazus II thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, na ka prisijungiu ir as i sia temele smile.gif mano mm buvo 25diena, turejau problemeliu ir pasigydzius nuvykau pas daktaryte, ji pasake, kad man vaisingos dienos biggrin.gif tada su vyru rugsejo 5 padirbejom, 7diena pajutau sone ziauru skausma ir pamaciau kazkoki keista isskyru derini (pirma karta-bespalvi dideli kieki, su ciut kraujuko.. net nzn kaip nupasakot), speju, kad ivyko O smile.gif tada su vyru dar padirbejom biggrin.gif dabar niekaip netveriu kailyje, nes labai jau smalsu ar mums pavyko..kaip Jus manot ar tai panasu i nestuke.gif ?
testa kaip suprantu daryti dar per anskti.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,čia mano testukas,kuris ne itin įtikino,tad teko dar ir kraujo nusileisti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimante Radziene @ 2011 09 10, 20:24)
Sveikos,čia mano testukas,kuris ne itin įtikino,tad teko dar ir kraujo nusileisti biggrin.gif

user posted image

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nezinau ar cia rasyt, bet su vyru mylejomes rugsejo 2d.ir tai atsitiko kad prezervatyvas plyso schmoll.gif menesines mano nera reguliarios, paskutinius kartus prasidedavo menesio 23d. taigi dabar jos veluoja g.gif jau antra savaite retkarciais supykina,lakstau i toleta, buna dienu kad jauciuosi mieguista ir pavargus g.gif dariausi NT diena pries prasidedant menesinems bet buvo neigiamas, kada geriausia butu pasidaryti? veluoja menesines apie tris dienas
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2011 09 26, 16:19)
veluoja menesines apie tris dienas

Pakartok testą, o šiaip gali vėluoti, nes panikuoji. Kai atsipalaiduosi, ir prasidės mmm biggrin.gif
Atsakyti
Na, jei 3 dienas veluoja, tai jau turi testukas rodyti nestuma, pasidaryk kelis, kad isvengtum klaidu tikimybes. Jei bus neigiami, atsipusk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2011 09 26, 16:19)
sveikos 4u.gif nezinau ar cia rasyt, bet su vyru mylejomes rugsejo 2d.ir tai atsitiko kad prezervatyvas plyso schmoll.gif menesines mano nera reguliarios, paskutinius kartus prasidedavo menesio 23d. taigi dabar jos veluoja g.gif  jau antra savaite retkarciais supykina,lakstau i toleta, buna dienu kad jauciuosi mieguista ir pavargus g.gif dariausi NT diena pries prasidedant menesinems bet buvo neigiamas, kada geriausia butu pasidaryti? veluoja menesines apie tris dienas

jei veluoja 3 dienas, tai tikrai ne nuo to pykina smile.gif greiciau nuo streso:)
nueik pasidaryk hcg tyrima, kuris praskaidrins visas abejones smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar buvo 26 c.d., kadangi esu nekantri, tai sugalvojau pagadint nt blush2.gif vaistinej turejo tik dbest, grizau pasidariau ir per minute isryskejo II, aisku antra nebuvo tokia ryski, bet puikiai matoma smile.gif pradejau dziaugtis, nulekiau nusipirkt antra, galvoju pasidarysiu ryte ir pradziuginsiu mb, bet... rapireg juostelej atsirado toks vaiduoklis, kuri speju tik as ir tematau, nes lb iziuret noriu, bet cia tik saves apgaudinejimas schmoll.gif db taip liudna pasidare, kad ir vel nepavyko.... verysad.gif
Atsakyti