Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(Kitte @ 2011 09 04, 17:58)
Na, o mums si menesi teks pasistengti biggrin.gif tik nezinau kaip man pagauti tas vaisingas dienas, nes mano ciklas pastaruoju metu "durniuoja" doh.gif
Pvz. sekant nuo sausio buvo taip: 30d, 31, 30, 34, 38, 40, 41 unsure.gif
Ka man dabar daryti vidurki isvesti ar kaip?
Su pirmu nieko neskaiciavom, tik stengemes ir pavyko per antra cikla, o dabar atrodo kuo labiau norim, tuo viskas sunkiau verysad.gif

O kiek laiko neužkimba antras? Mano ciklas irgi labai panasus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agile @ 2011 09 04, 18:18)
Merginos, nėštumo testas iš karto parodė antrą rasvą juostelę, bet ji per arti kontrolinės... Spėju, kad tai reiškia ne... Ar yra kam taip buvę  unsure.gif ?

Taip nera buve, bet tos juosteles gali buti skirtingose vietose, priklausomai nuo testo gamintojo. Sveikinu tave 4u.gif
Atsakyti
ačiū, merginos, už komentarus. Ryt keliausiu kraują nusileist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 09 04, 18:41)
O kiek laiko neužkimba antras? Mano ciklas irgi labai panasus  doh.gif

Na as spirale issiemiau liepos 22d. tai nuo tada ir bandom blush2.gif tikejausi, kad jau uzkibo, nes mm velavo ir pan, bet ne verysad.gif todel bandom toliau 4u.gif o tas ciklas tai jau is proto veda.
O jus seniai bandote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 04 rugsėjo 2011 - 19:20
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 04, 20:05)
Taip nera buve, bet tos juosteles gali buti skirtingose vietose, priklausomai nuo testo gamintojo. Sveikinu tave  4u.gif

Et, kad taip ir būtų ax.gif Bet instrukcijoje antroji juostelė turėtų būti toliau... Bandysiu dar kartą ryt. Ačiū už atsakymą Maidenana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2011 09 04, 20:20)
Na as spirale issiemiau liepos 22d. tai nuo tada ir bandom blush2.gif tikejausi, kad jau uzkibo, nes mm velavo ir pan, bet ne verysad.gif todel bandom toliau 4u.gif o tas ciklas tai jau is proto veda.
O jus seniai bandote?

Nelabai ką apie spirales išmanau, nesu mėginusi, bet jei hormoninė, tai esu girdėjus, kad po tokių apsaugų galima ir kažkiek ilgiau nepastot. Mano draugė su dviem pirmais vaikais pastojo galima sakyti iš pirmo karto, o su paskutiniu metus "dirbo" smile.gif Nes prieš tai ilgai vartojo kontraceptikus. O aš lyg ir suplanavau ketvirtą, bet su nerimu, vis gi labai jau daug vaikų turėsiu thumbup.gif Baisoka aplinkinių reakcija, nei finansai, nei asmeninis gyvenimas nėra labai stabilus, bet surizikavau nepasisaugot, pagalvojau kaip Dievas duos, taip bus bigsmile.gif Ir ką, va antas mėnuo ir nieko g.gif Su kitais pastojau iškart, įsivaizdavau, kad ir dabar taip nutiks, tai esu nustebus, gal jau ir nebepastosiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agile @ 2011 09 04, 21:10)
Et, kad taip ir būtų  ax.gif Bet instrukcijoje antroji juostelė turėtų būti toliau... Bandysiu dar kartą ryt. Ačiū už atsakymą Maidenana  4u.gif

Kito gamintojo nusipirk. Tik eurovaistines tu pigiausiu nepirk (ar po 3,99 ar po 4,99, baltas ipakavimas, juostelinis testas) - jie visi vaiduoklius rodo. Patikrinta.
Atsakyti
Man vakar atėjo mmm verysad.gif Taigi - teks planuoti toliau blush2.gif
Žodžiu, nedarykite per anksti nėštumo testų, nes, kai paskui tie du brūkšneliai blanksta iki pat mmm, kol galiausiai nebelieka jų, būna apmaudu - labai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 05, 09:09)
Kito gamintojo nusipirk. Tik eurovaistines tu pigiausiu nepirk (ar po 3,99 ar po 4,99, baltas ipakavimas, juostelinis testas) - jie visi vaiduoklius rodo. Patikrinta.

Man rodė, bet iki mmm palaipsniui blanko blanko, kol visai jokių vaiduoklių nebeliko, tad, jei jau rodo, matyt, kas nors bando kabintis g.gif
Atsakyti

Keista, nes man tiesa rodo ir tie pigiausi g.gif Tiksliau nesu niekad net pirkus brangesnio. Kai nebudavau nescia, tie juosteliniai nei jokiu vaiduokliu nerodydavo, nu nebent imciau matyti tai ka noriu matyti bigsmile.gif Kai budavau nescia, tai iskart ir rodydavo. Nu nei karta gyvenime tas uz 3,99 Lt manes neapgavo ir nieko pasalinio nerode. Dar vaistineje vaistininkes paklausiau ar yra skirtumas tu testu, tai pasake, kad tikrai ne, jie visi vienodu principu padaryti. Galbut kaip cia kazkas fotografavo, tikiu, kad yra siek tiek jautresniu ir ne tiek jautriu, bet pas ta mergina juk vis tiek abu rode teigamus. Gal vaiduokliukus rodo kai kimba leliukas arba tiesiog paziurejus pries sviesa juk matosi ta antra juostele tik ne rausva smile.gif Gal tas ir palaikoma vaiduokliuku smile.gif Dabar irgi pasidariau ta pigu testa pora dienu iki menesiniu ir nieko, patikejau 100 proc, kad ne nescia ir va siand prasidejo mm. Neturiu pagrindo netiket pigiausiu testu.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 09 05, 10:16)
Gal vaiduokliukus rodo kai kimba leliukas arba tiesiog paziurejus pries sviesa juk matosi ta antra juostele tik ne rausva smile.gif Gal tas ir palaikoma vaiduokliuku smile.gif

Ne, pas mane buvo rausva antroji juostelė ir kuo puikiausiai matoma. mirksiukas.gif Tik su kiekvienu nt kartojimu ji darėsi vis blankesnė, kol galiausiai testas buvo visiškai neigiamas, be jokių vaiduoklių... verysad.gif
Atsakyti

Turėjau dar vieną to paties gamintojo. Tai šįryt parodė labai labai blankią kontrolinę juostelę ir vos vos įžiūrimą testo juostelę (o gal tik vaiduokliuką). Net nežinau, ką ir begalvoti unsure.gif . Spėju, kad kokie brokuoti buvo (kasetinius pirkau). Šiandien pirksiu kito gamintojo.
Atsakyti
Ciklo pradzia buvo 6d. ovuliacijos nesekiau ir nejutau, kadangi vaikiuka planuojame jau metu ir del visu sveikatos sutrikimu ( policistoze, vyrui varikocele) nepavykdavo. bet vakar kazkas sove i galva pasidaryti testuka, kai pamaciau II tuomet jau nulekiau i vaistine dar easycup i viola nusipirkau, stai ka pamaciau vakar vakare smile.gif siandien jau kraujukas priduotas atsakymas bus 13 val ir po piet pas gydytoja. Mums tai tikras stebuklas wub.gif
Labai tikiuosi kad viskas vietoje nestuke.gif
Apart itin skausmingos krutines jokiu pozymiu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialiauskiene: 07 rugsėjo 2011 - 10:29