Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(Kaira @ 2011 08 29, 21:19)
O per kiek laiko jus pastojot su pirmu vaikiuku?

Ilgai neturejom vaiku (10 metu) specialiai negaudem gandru,bet ir nesisaugojom.. Praktiskai reikeji metu laabai intensyviu pastangu,kad susilaukti maziuko...manau,tai stebuklas,kad ji turime wub.gif ir aisku,noreciau dar vieno stebuklo smile.gif esu optimiste,tai galvoju,kad antra pagauti pavyks labai greitai biggrin.gif si ryt testas neigiamas 28 c.d. ir 13 DPO verysad.gif bet ir mmm dar nera...manau, pakankamas laikas, kad NT rodytu tiesa...kadangi,dar pati maitinu tai gali buti cia dar visokiu cirku su ciklu g.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės, ačiū už nuomonę, palaikymą ir patarimus, bet panašu, kad arba lialius pabėgo, arba jo gal ir nebuvo, nes atėjo gausios mmm.. nors kiek skaičiau pati easy cup nemeluoja lygtais, tai mano mažiukas matyt neatsilaikė.. verysad.gif bet kaip kažkas čia forume man ir pasakė "viskas yra taip kaip turi būti, niekas nenutinka šiaip sau".. taip kad nosytę keliu aukštyn ir toliau šypsausi pasauliui, tada ir jis man nusišypsos 4u.gif sėkmės visoms planuojančioms ir jau pastojusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Garbanele* @ 2011 08 30, 13:19)
sėkmės visoms planuojančioms ir jau pastojusioms  4u.gif

Laikykis ir Tu - viskas bus gerai! Gal Tavo leliukas nori šeimoje gimti blush2.gif

Aš kartojau testuką - rodė neigiamą, nors prieš tai buvo 2 teigiami, tai dabar laukiu mmm dienos rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes, bukit geros, pabandykit ugdyti kantrybe ir paremkit kitas, neskubekit su tais testais, tuomet ir to nusivylimo bus maziau ir tu asaru...
geriau jau sulaukt mmm, ne per anksti pasidarius testa ir pamacius II su vaiduokliuku veliau sulaukti mmm, nu tas stresas ir adrenalinas ne man, as su testais spintoj laukiau mmm arba jo velavimo ir ka si menesi nugalejo mmm, bet as nepsiduodu.
Atsakyti
QUOTE(baba1 @ 2011 08 30, 15:14)
nu tas stresas ir adrenalinas ne man, as su testais spintoj laukiau mmm arba jo velavimo ir ka si menesi nugalejo mmm, bet as nepsiduodu.

Esi šaunuolė - manau, taip ir reikia elgtis. Tiesiog gyventi kaip ir anksčiau, o testuotis vėluojant mmm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baba1 @ 2011 08 30, 15:14)
sveikutes, bukit geros, pabandykit ugdyti kantrybe ir paremkit kitas, neskubekit su tais testais, tuomet ir to nusivylimo bus maziau ir tu asaru...
geriau jau sulaukt mmm, ne per anksti pasidarius testa ir pamacius II su vaiduokliuku veliau sulaukti mmm, nu tas stresas ir adrenalinas ne man, as su testais spintoj laukiau mmm arba jo velavimo ir ka si menesi nugalejo mmm, bet as nepsiduodu.

Tu visiškai teisi 4u.gif daugiau NT iki mmm niekada negadinsiu... o tai dabar tikrai buvo sunku ir liūdna verysad.gif niu iš klaidų mokomės unsure.gif o tu šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Garbanele* @ 2011 08 30, 18:08)
Tu visiškai teisi  4u.gif daugiau NT iki mmm niekada negadinsiu... o tai dabar tikrai buvo sunku ir liūdna  verysad.gif niu iš klaidų mokomės  unsure.gif o tu šaunuolė  4u.gif

Siryt dariau NT - neigiamas, galvojau gal verta poryt pabandyt, bet manau, kad rimtai, nera cia ko eiti is proto, palauksiu mmm, beliko 4 dienos blush2.gif
Uzjauciu, isivaizduoju kaip sunku apsidziaugus tiek nusivilti... NT begadinsiu nesulaukus mmm mastau.gif
Atsakyti
Sveikutes, vis paskaitau si skyreli ir suprantu, kiek musu yra daug su didele viltimi sulaukti savo stebukleliu smile.gif Nesulaukiam ir mes su vyru, tad meginsim jau 3 menesiuka, kazkaip paciai net keista, kad nesigauna is karto, nes kai su galvojome susilaukti pirmojo maziaus viskas gavosi is pirmo karto, o si karta neiseina. verysad.gif Tik dabar suprantu, kaip jauciasi poros kurios negali susilaukti atzaleliu.
Atsakyti
QUOTE(krisiune @ 2011 08 31, 08:41)
Sveikutes, vis paskaitau si skyreli ir suprantu, kiek musu yra daug su didele viltimi sulaukti savo stebukleliu smile.gif Nesulaukiam ir mes su vyru, tad meginsim jau 3 menesiuka, kazkaip paciai net keista, kad nesigauna is karto, nes kai su galvojome susilaukti pirmojo maziaus viskas gavosi is pirmo karto, o si karta neiseina. verysad.gif Tik dabar suprantu, kaip jauciasi poros kurios  negali susilaukti atzaleliu.

Mums irgi pirmasis visai netikėtai užkibo dar besiruošiant vestuvėms per vieną nesisaugojimo savaitę po kontraceptikų metimo. O antrojo taip ir laukiam - nesulaukiam. Vėl atidedame dėl tam tikrų priežasčių planavimą, po to vėl bandome, bet vis nesiseka. Stengiuosi tikėti, kad galiausiai pavyks - juk privalo pavykti smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Kilo klausimas dėl NT. Ar teigiamą jis rodo tik po implantacijos ar gali parodyti ir anksčiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(chiole @ 2011 08 31, 10:18)
Sveikos. Kilo klausimas dėl NT. Ar teigiamą jis rodo tik po implantacijos ar gali parodyti ir anksčiau?  g.gif

tik po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dain@ra @ 2011 08 31, 10:12)

Ačiū 4u.gif lauksim dar vadinasi ir neprarasim vilties pamatyti II blush2.gif
Atsakyti