Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

Sveikos...
Kaunas gavo saskaitas?
Atsakyti
Sveiki... kaz kaio vis tiek nesusigaudau doh.gif , gal kas gali paaiskint kas gali pritinduoti i ta buta? Cia VLN.
Tai gauni soc busta ir jis yra pilnai tavo ar tik ji nuomoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2011 12 19, 19:19)
Sveiki... kaz kaio vis tiek nesusigaudau doh.gif , gal kas gali paaiskint kas gali pritinduoti i ta buta? Cia VLN.
Tai gauni soc busta ir jis yra pilnai tavo ar tik ji nuomoji? g.gif

Esi pagrindine nuomininke mirksiukas.gif Nuomuoji is valstybes 4u.gif Veliau galima issipirkti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2011 12 13, 22:13)
Labas vakaras,

Gal zinote, ar imanoma iskraustyti nuomininkus is socialinio busto? Gyvena asocialus asmenys, pastoviai girtauja, kelis kartus per metus uzlieja kaimynus doh.gif Mokescius sumoka giminaite, tai skolu neturi. Butu ukio tarnyba sako, kad jiems nepriklauso to vamzdyno tvarkyti, nes problemos jau uz skaitliuko. Pas juos net tualeto nera!!! Tik skyle grindyse. Kai nepataiko, ziurek, jau ir sunkiasi pro lubas doh.gif Savivaldybeje aiskina, kad uz busta atsakingi nuomininkai. Gal zinote, kaip butu imanoma isspresti sia problema?

Siaubas unsure.gif unsure.gif seip turetu savivaldybe ziureti situacija nes niokojamas ir valstybes butas ne tik privatus , bet zinan t valdininku rupesti tai niekas nieko nedarys mayt doh.gif Net sunku ka patarti g.gif Butu ukis privalo taisyti vamzdyna nes tai soc bustas ne privatus.privaciam taip susitvarko savininkas. O seip jau stumdo matyt nuo vieno prie kito.

Sekmes ,gal pavyks kazka padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2011 12 13, 22:13)
Labas vakaras,

Gal zinote, ar imanoma iskraustyti nuomininkus is socialinio busto? Gyvena asocialus asmenys, pastoviai girtauja, kelis kartus per metus uzlieja kaimynus doh.gif Mokescius sumoka giminaite, tai skolu neturi. Butu ukio tarnyba sako, kad jiems nepriklauso to vamzdyno tvarkyti, nes problemos jau uz skaitliuko. Pas juos net tualeto nera!!! Tik skyle grindyse. Kai nepataiko, ziurek, jau ir sunkiasi pro lubas doh.gif Savivaldybeje aiskina, kad uz busta atsakingi nuomininkai. Gal zinote, kaip butu imanoma isspresti sia problema?

siaip kiek zinau, jei nuomininkas gyvena tokioj netvarkoj, asocialiai jam savyvaldybe patikrinus ji turetu nutraukt nuomos sutarti, kadangi nuomininkas privalo rupintis turtu, o ne gadint ji, manau parasius keleta skundu ji tikrai iskraustis. turit kreiptis i savyvaldybe greiciausiai
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2011 12 23, 13:12)
siaip kiek zinau, jei nuomininkas gyvena tokioj netvarkoj, asocialiai jam savyvaldybe patikrinus ji turetu nutraukt nuomos sutarti, kadangi nuomininkas privalo rupintis turtu, o ne gadint ji,  manau parasius keleta skundu ji tikrai iskraustis. turit kreiptis i savyvaldybe greiciausiai

Aciu uz atsakyma bigsmile.gif

Jau kreipiausi i socialinius bustus administruojancia imone, parasiau skunda, buvo moteriske atejus apziureti ir nufotografuoti. Tikiuosi, imsis jie kokiu veiksmu ax.gif Nors buvau radus internete nelabai dziuginanti straipsni apie socialinius bustus, kuriame raso, kad net nemokancius mokesciu ir asocialiai gyvenancius ne is karto iskeldina, o kai iskeldina dazniausiai tokie nudrengti butai buna, kad niekas ten nebegali gyventi doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norėjau pasiteirauti tokio dalyko. Jei mes gyvenam neišpirktame bute, pagrindinė nuomininkė yra 75 metų bobutė. Šitam bute registruota tiktai ji, mano vyras ir dukra. Tai babulytei numirus, kam pereitų ši nuosavybė? ar tik šitam bute registruotiems žmonėms ar čia kaip pagal įstatymą, pagal eiliškumą, bobulytės dukroms(jos šitam bute neregistruotos), ir tik vėliau mano vyrui ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 01 09, 19:02)
Sveiki,

Norėjau pasiteirauti tokio dalyko. Jei mes gyvenam neišpirktame bute, pagrindinė nuomininkė yra 75 metų bobutė. Šitam bute registruota tiktai ji, mano vyras ir dukra. Tai babulytei numirus, kam pereitų ši nuosavybė? ar tik šitam bute registruotiems žmonėms ar čia kaip pagal įstatymą, pagal eiliškumą, bobulytės dukroms(jos šitam bute neregistruotos), ir tik vėliau mano vyrui ar kaip?

Šiaip aš manau, kad turėtų pagal sąrašus smile.gif

O Jūs stovite eilėje dėl būsto?
Atsakyti
Ne, mes nestovim eilėje. Šita butą bobulytė gavo tarybiniais laikais, iš darbovietės. Bet kai reikėjo išsipirkti jį, tai sakė pritrūko pinigų ir neišsipirko.
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 01 09, 19:09)
Ne, mes nestovim eilėje. Šita butą bobulytė gavo tarybiniais laikais, iš darbovietės. Bet kai reikėjo išsipirkti jį, tai sakė pritrūko pinigų ir neišsipirko.

Bet jis savivaldybės.
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 01 09, 19:02)
Sveiki,

zinau atveji, kai irgi taip pat gyveno, o buta gavo, nes mociute giminiu neturejo, numire, o jie pamelavo, kad jos tolimi giminaiciai ir ja priziurejo smile.gif
Atsakyti
Na čia tikrai ne tas atvejis. čia yra mano vyro močiutė. Šitas butas prieš kelis metus buvo paverstas konteineriu, o mes su vyru padarėm kapitalinį remontą visam bute. Močiutė turi dvi dukras, bet jos visai nė cento nepridėjo prie šio remonto. Todėl tikrai būtų gaila atiduoti butą tiems žmonėms, kurie visai juo nesirūpino, ir nesirūpino močiute. Naudos tikrai neieškom, tiesiog domimės, kaip čia yra su tuo soc.būstu, po savininko mirties. Mes dar ir norėtume išpirkti šitą butą.
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 01 09, 20:21)
Na čia tikrai ne tas atvejis. čia yra mano vyro močiutė. Šitas butas prieš kelis metus buvo paverstas konteineriu, o mes su vyru padarėm kapitalinį remontą visam bute. Močiutė turi dvi dukras, bet jos visai nė cento nepridėjo prie šio remonto. Todėl tikrai būtų gaila atiduoti butą tiems žmonėms, kurie visai juo nesirūpino, ir nesirūpino močiute. Naudos tikrai neieškom, tiesiog domimės, kaip čia yra su tuo soc.būstu, po savininko mirties. Mes dar ir norėtume išpirkti šitą butą.

Manau reikėtų, kokioj pačioj savivaldybėj pasidomėti, gal ir galima būtų jį išpirkti.
Atsakyti