Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

Nu kaip. Mano mama irgi padare tame kambaryje remonta, idejo langa, idejo laminuotas grindis, istapetavo ir dzin, liepe atlaisvint, kad negali issipirkt. O del remonto, skescioja rankomis ir tiek, pasake - mes sito nekompensuojam. O kad 10kv turi tekt , tai sita ir mama zino, bet neuztenka su jos nuosavybe, gal jiem labiau apsimoka parduot, nu bet kas pirks 11kv kambariuka uz 50 tukst doh.gif
Atsakyti
http://www.respublik...aimintas_aklai/
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2011 08 24, 19:29)

Netikėkit viskuo, ką rašo spauda, patikrinkit pirmiau pirminius prieinamus teisinius dokumentus smile.gif
atsakymas į straipsnį
Atsakyti
sveiki, o kaip yra del to soc. busto jei paduodi dokumentus pvz. del eiles gauti busta nuomotis tai kiek eileje reik laukti? butent del nuomos?
Atsakyti
QUOTE(vitavip184 @ 2011 08 25, 22:28)
sveiki, o kaip yra del to soc. busto jei paduodi dokumentus pvz. del eiles gauti busta nuomotis tai kiek eileje reik laukti? butent del nuomos?

Žiūrint, kokiam mieste ar rajone ir į kurį sąrašą pretenduojat.
O šiaip visi dėl nuomos laukia eilėje ir ilgai smile.gif

-----------
Norėčiau atnaujint klausimą smile.gif :
Ar kas Kaune gaunat sąskaitas už nuomą? Įdomu ar buvo pakartotinis konkursas ar ne g.gif Ne per seniausiai bendrabutyje gavom, įdomu kiek skolos užsiauginsim negaudami sąskaitų už nuomą.
Atsakyti
sveiki koks jusu laukimo rekordas del socialinio busto nuomos. biggrin.gif smile.gif
mes laukiam nuo 2006 ir dar ilgai lauksim nes 200zmoniu priesais. ce siauliuose.savivaldybe neskiria lesu socialnio busto statyboms..jau geriau aikstele pozemine Kunigams pastatys ar Krepsiniui sukis smile.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(meshkutea @ 2011 08 26, 12:34)
sveiki koks jusu laukimo rekordas del socialinio busto nuomos. biggrin.gif  smile.gif
mes laukiam nuo 2006 ir dar ilgai lauksim nes 200zmoniu priesais. ce siauliuose.savivaldybe neskiria lesu socialnio busto statyboms..jau geriau aikstele pozemine Kunigams pastatys ar Krepsiniui sukis smile.gif  schmoll.gif

O kelinti buvot kai jau įstojot į eilę? Aš jei neklystu 2005m buvau 214, o dabar 166, čia Kaunas smile.gif
Išlaukia žmonės ir po 10m ir 20m ir po 25...
Atsakyti
"Stoviu" klp nuo 2003 metų, startavau nuo 141 , dabar jau atrodo 76 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ... Taip kad per 8 metus nė pusė eilės nepakrutėjo... manau dar kokį dešimtmetį lauksiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vitavip184 @ 2011 08 22, 14:21)
sveiki, labai atsiprasau kad uzvedziau nauja tema.tad visu kas perskaitys ir gales kazka patarti busiu labai dekinga. visu pirma pradesiu nuo to mes esame vede 3 m.auginame 2m.dukryte. esame sudare povedybine sutarti del turto.trumpai tariant kas mano -tas mano kas -vyro tas vyro....viskas del to kad vyras yra paduotas anstoliams ir skolingas 25000lt doh.gif tai povedybine sutarti dareme kad is manes neatskaiciuotu...vyras dirba ant puse etato,as siuo metu stoviu darbo birzoje.gyvename pas jo motina 3 k.bute .tame paciame bute gyvena dar brolis bei giminaitis ir motina. kaip yra del buto cia svarbiausia : po vyro tevo mirties butas buvo padalintas 2 k.motinai ir didysis kambarys vyrui ir jo broliui per puse. bet ta vyro dalis yra arestuota. todel as nezinau ar galeciau kreiptis i savivaldybe del lengvatu isigijimo bustui. ar galeciau gauti isiperkamaja nuoma? o gal galeciau stoti i eile gauti busta? bet ar yra galimybe kad tai gauciau viena (vyro neskaitant) ar galioja ta povedybine sutartis?

Manau, kad visą gyvenimą vistiek nesislapstysite nuo antstolių, ateis laikas išskaičiuos nors ir iš pensijos. Geriau susitarti gražiuoju ir grąžinti skolą, nes taip gyventi visą gyvenimą doh.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri gales man atsakyt, ar galima privatizuoti socialini busta ? Paskaicius cia supratau, kad per teismus galima sumokant rinkos verte + teismo islaidos ? Ar gerai suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 08 28, 20:00)
"Stoviu" klp nuo 2003 metų, startavau nuo 141 , dabar jau atrodo 76  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ... Taip kad per 8 metus nė pusė eilės nepakrutėjo... manau dar kokį dešimtmetį lauksiu  doh.gif
Papildyta:

Manau, kad visą gyvenimą vistiek nesislapstysite nuo antstolių, ateis laikas išskaičiuos nors ir iš pensijos. Geriau susitarti gražiuoju ir grąžinti skolą, nes taip gyventi visą gyvenimą  doh.gif

buvau savivaldybeje.i eile stoti galiu ir tai neturi reiksmes vyro skola, busta jei gauciau tai ant saves nes turime povedybine sutarty.taip ir del isperkamosios nuomos bei kt. smile.gif
Atsakyti
Gal kas susidure su tokia situacija: siemet sunui suejo 18m.esu issituokusi, stoviu jau kokius 8 metus eileje bustui,Kaune.Jau 2 metai gyvenu uz banko paskola pirktame bute.Ar dar man priklauso soc.bustas,ar braukiama is eiles?
Tarp sarasu vis dar matau savo pavarde,bet eile tai net nera ka kalbet,gal 100 zmoniu per tiek metu pajudejus.
Atsakyti
QUOTE(vilma @ 2011 09 16, 14:08)
Gal kas susidure su tokia situacija: siemet sunui suejo 18m.esu issituokusi, stoviu jau kokius 8 metus eileje bustui,Kaune.Jau 2 metai gyvenu uz banko paskola pirktame bute.Ar dar man priklauso soc.bustas,ar braukiama is eiles?
Tarp sarasu vis dar matau savo pavarde,bet eile tai net nera ka kalbet,gal 100 zmoniu per tiek metu pajudejus.

Nebrauks kol neatnesit pajamu mirksiukas.gif O seip matyt jau nebepriklausys soc bustas . Sunus jei mokysis tai iki24 m skaitysis Jusu islaikytinis ,aisku dieniniam skyriuje turi mokintis.

Ps sarasu senai nebematome g.gif reikia paciai ten vaziuoti ar skambinti nes kitokios info neberodo jau pora metu 4u.gif
Atsakyti