Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(Ciccio @ 2016 02 22, 15:48)
mokesčiai - mokesčiais, tai mažiausias rūpestis šiuo atveju. O ką daryt, kai prisidarys skolų už komunalines? O iškeldint negalėsi, nes gi patelė su jaunikliais.

na nereik taip sneketi.. smile.gif
visokiu zmoniu yra smile.gif
musu name yra pora-trejetas socialiniu bustu, tai tvarkingesni ir saziningesni zmones nei kai kurie savininkai.... mirksiukas.gif
socialinis ir asocialus nebutinai lygybe, ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hunter: 22 vasario 2016 - 16:01
QUOTE(Hunter @ 2016 02 22, 15:53)
na nereik taip sneketi.. smile.gif
visokiu zmoniu yra smile.gif
musu name yra pora-trejetas socialiniu bustu, tai tvarkingesni ir saziningesni zmones nei kai kurie savininkai....  mirksiukas.gif
socialinis ir asocialus nebutinai lygybe, ar ne  rolleyes.gif

nebūtinai, bet tai veikiau išimtis nei taisyklė.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 02 23, 10:01)
nebūtinai, bet tai veikiau išimtis nei taisyklė.

nei isimtis nei taisykle, tiesiog visur visokiu yra rolleyes.gif tik juodi kleckai lengviau uzkliuna, matomi ir isimenami rolleyes.gif
Atsakyti
zzitukass- ar skambinote pasiklausti, kodėl taip daug pabrango jums nuoma?
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 02 26, 10:11)
zzitukass- ar skambinote pasiklausti, kodėl taip daug pabrango jums nuoma?

Ne tik skambinau,bet ir važiavau, kalbėjau ir raštu paklausiau. Laukiu atsakymo. Čia dėl to naujo priimto įstatymo.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2016 02 26, 20:17)
Ne tik skambinau,bet ir važiavau, kalbėjau ir raštu paklausiau. Laukiu atsakymo. Čia dėl to naujo priimto įstatymo.

Kažkoks apsurdas tikrai, tiek pabranginti nuomą. Ką darysit,? mokėsit, ar geriau gal paskolą pasiimti, jei įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 02 27, 14:08)
Kažkoks apsurdas tikrai, tiek pabranginti nuomą. Ką darysit,? mokėsit, ar geriau gal paskolą pasiimti, jei įmanoma.

Būtų gerai jei kas duotų paskolą, bet deja. Mokėsim, ką darysim, nieko čia nepakeisi.
Atsakyti
Čia Lietuvoje taip vadinasi pagalba nepasiturinčioms šeimoms... doh.gif
Atsakyti
Klaipedoj pabrango man asmeniskai 7eurais,nors niekas nepasikeite (cia bendrabuty). Sakykit jei as eilej apie 600ta (tiksliai nzn,dar neskambinau siemet,cia pries metus tokioj vietoj buvau),tai kiek laiko laukiama to 1k. buto? Aisku tada jau bus reikalingas 2k butas nes vaikas uzaugs o bet taciau ko gero nieko nepakeisi jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 05 kovo 2016 - 22:12
Kas gyvenat socialiniame bute, įdomu, kiek ir už kokias paslaugas mokate komunalines?
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2016 03 17, 15:21)
Kas gyvenat socialiniame bute, įdomu, kiek ir už kokias paslaugas mokate komunalines?

Siuksles metams 10euru,vanduo/elektra kiek isnaudoji, sildymas apie 30eu uz 18kv,nuoma 16.50,man viso gaunas apie 60-70eu...bendrabuty cia.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2016 03 17, 18:48)
Siuksles metams 10euru,vanduo/elektra kiek isnaudoji, sildymas apie 30eu uz 18kv,nuoma 16.50,man viso gaunas apie 60-70eu...bendrabuty cia.. 4u.gif

na čia man aišku, gal netiksliai paklausiau - tas lapelis kur konkrečiai būtų valdyba atsiunčia (žemės mokestis, teritorijos priežiūra, laiptinių valymas, na ir kitos paslaugos...). Man keista, kad nuomininkai turi mokėti žemės mokestį - tai juk savivaldybės nuosavybė, jie ir turėtų mokėti. Įstatymas konkrečiai nenurodo tokių paslaugų kas privalo susimokėti. Už teritorijos priežiūrą beveik 5€/mėn. Rudenį pašlavė lapus, žiemą pas mus sniego nebuvo - tai niekas ir nevalė, šiandien mačiaus nugenėtas medžių šakas tvarko, kurios gulėjo nuo spalio mėnesio. Vien žodžiu - niekas nedirba, vistiek moki.
Atsakyti