Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(juju @ 2015 11 07, 15:45)
Apie buto pirkimą kalbat kaip apie duonos, oi paėmiau ir nupirkau. Tai jeigu visi būtų pajėgūs nusipirkiti, nejaugi to nedarytų.Aišku pirktų, bet gal pamiršot kur gyvenat, čia gudriausi kurie pirmi prie lovio pripuola, ar į šiltas kėdes sulenda. O jeigu jau jums pavyko įsigyti butą, tai veltui neeikvokit laiko čia įrodinėjant, kad visi be išimties gali nusipirkti, o kurkit darbo vietas ir mokėkit NORMALIUS atlyginimus, kad visi įgytų vienodas galimybes į savo butą. O dabar yra kaip yra, vieni gali, o kiti ir liks be savo pastogės. Tai socialinis butas yra jų išsigelbėjimas, o ne jūsų. Nepatinka, kad toks yra tai ši tema tiesiod NE JUMS.

tai prašau - kurk, kas draudžia? Kurk darbo vietas ir mokėk po 5000 eur permėnesį, ko kitiems nurodinėji? Tada visi turės nuosavus butus...kuria vieta žmonės mąsto gimdydami tokias fantazijas? doh.gif
Atsakyti
sveikos,
Turiu toki klausima jai socialineme buste registruoti zones isvyke i uzsieni. tai kaip pateikti ju deklaracija uz 2014metus?
Atsakyti
Paskaicius pyktis ima, mat valstybe vargsele.
Kodel zmogus pragyvenes bute 80 metu, kuriame gyveno jo tevai negaletu pigiau issipirkti busto?
Ir is vis kodel savivaldybe, nemokamai pasisavinusi bustus kazkodel gali uzdirbti, o paprastam zmogeliui tai jau geda, mat kaip jis cia dabar pats visko nesukuria?? Mano atveju, is vis namas buvo lenku didiko, veliau jame irengti butai, sovietu laikais butas nemokamai perduotas mociutes tevams. Nemokamai ten gyveno. Del tam tikru priezasciu, mociute negalejo savo laiku ispirkti buto ir ne is gero gyvenimo. Veliau bande, bet jai vis atsakydavo. Karta, su mociute nuejau suzinoti atsakymo i savivaldybe, ir ten pasake mes pametem/nerandam jusu dokumentus, nera nieko, ka daryt nezinom.... Ir nors tu kuola ant galvos jai tasyk, mirksi ir kraipo galva.. Ir ka tada daryt?? Tai nei lietuviai (valdzia) ta nama state, nei ji pirko, o kazkodel tai naudoja ir pinigus gauna. Namas netvarkytas, mano galva, net avarines bukles. Kai mociute uzpyle, prakiuro vamzdziai, lubu gabalas nukrito, laidai dege, savivaldybe atsake, kad nera lesu ir is vis per tiek metu nieko ten netaise. Tai kur nuomos pinigai eina? Tai gal ir tegu sumoka uz viska kuo naudojasi..
O uz rinkos kaina issipirkti leidimas, tai pasityciojimas is zmoniu.
Atsakyti
Sveikos. Metu pradzioj gavau rezervini busta,kambariuka 14kv bendrabuty. Nera cia nei duso nei tualeto,tik bendri. Esu eilej 600kazkelinta,gauti vieno kambario buta,tai kaip suprantu begausiu ji po kokiu 15metu,jei isvis begausiu kai dabar bus viena bendra eile... Klausimas- ar galiu kreiptis del busto pagerinimo,ar ten irgi penkiolika metu reiketu laukt? Ar isvis imanoma kazka padaryt siuo klausimu ar neverta? P.S jokiu kitu variantu man nesiule,tik ta bendrabucio kambari,ir pasake kad nieko daugiau pasiulyt neturi,nors zinau kad tikrai turi,tai kaip issireikalauti kazka,nes salygos gyvent tikrai nekokios...vaika auginu viena. Aciu uz betkokia info
Atsakyti
Sveikos. Metu pradzioj gavau rezervini busta,kambariuka 14kv bendrabuty. Nera cia nei duso nei tualeto,tik bendri. Esu eilej 600kazkelinta,gauti vieno kambario buta,tai kaip suprantu begausiu ji po kokiu 15metu,jei isvis begausiu kai dabar bus viena bendra eile... Klausimas- ar galiu kreiptis del busto pagerinimo,ar ten irgi penkiolika metu reiketu laukt? Ar isvis imanoma kazka padaryt siuo klausimu ar neverta? P.S jokiu kitu variantu man nesiule,tik ta bendrabucio kambari,ir pasake kad nieko daugiau pasiulyt neturi,nors zinau kad tikrai turi,tai kaip issireikalauti kazka,nes salygos gyvent tikrai nekokios...vaika auginu viena. Aciu uz betkokia info
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2015 12 23, 21:43)

Sveika,
Kitų variantų ir nėra. Mes ir gavome bendrabutyje ir laukiam kada mums išskirs butą. Tik mums, gal, labiau pasisekė, nes mūsų šeimai priklausė 2 kambarių bendrabutis, o tokiuose dažniausiai būna, bent wc ir kriauklė.
Kitos sąlygos dažniausiai būna, nebent po stichijos kokios, šeimoje- kokie 5 vaikai.
Atsakyti
[quote=zzitukass,2015 12 26, 16:20]
Sveika,
Kitų variantų ir nėra. Mes ir gavome bendrabutyje ir laukiam kada mums išskirs butą. Tik mums, gal, labiau pasisekė, nes mūsų šeimai priklausė 2 kambarių bendrabutis, o tokiuose dažniausiai būna, bent wc ir kriauklė.
Kitos sąlygos dažniausiai būna, nebent po stichijos kokios, šeimoje- kokie 5 vaikai.
[/q
Aisku,liudna tada,nes to buto dabar reikia,o ne po 15 metu kai vaikas jau uzauges... o sakykit kas zino,kokius dolumentus vel reikia pateikti pratesiant sutarti? Juk pildoma kasmet pqjamu deklaracija,kam dar kazka reikia pateikt nesuprantu..ir cia i savivaldybe reik nesti? Ir taip kasmet?
Atsakyti
Laba vakarą. Noriu paklausti. Gal kas gyvente socialiniame bendrabutyje? Ar labai pabrango nuoma? Aš gavau sąskaita 4kart didesnę sad.gif
Atsakyti
gauta 50 proc.didesne saskaita, bet cia paprastas butas, ne bendrabutis.
siaip visa info yra surasyta Kauno komunalinio butu ukio puslapyje, pykti negali...
kita vertus ne visi kasdiena i ta psl.landzioja siaip sau, su mintim gal kas bus parasyta, info galejo buti ir placiau paskleista...
Atsakyti
QUOTE(Hunter @ 2016 02 19, 14:50)
gauta 50 proc.didesne saskaita, bet cia paprastas butas, ne bendrabutis.
siaip visa info yra surasyta Kauno komunalinio butu ukio puslapyje, pykti negali...
kita vertus ne visi kasdiena i ta psl.landzioja siaip sau, su mintim gal kas bus parasyta, info galejo buti ir placiau paskleista...

Mokėdavau 17.87 € ,o dabar atėjo 73.95 €. O viršuj manęs gavo sąskaitas apie 20€, nes ten skaitosi socialiniai,o pas mus savivaldybės.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2016 02 19, 17:14)
Mokėdavau 17.87 € ,o dabar atėjo 73.95 €. O viršuj manęs gavo sąskaitas apie 20€, nes ten skaitosi socialiniai,o pas mus savivaldybės.

tai jus rinkos kaina dabar mokesit?
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2016 02 19, 17:14)

butas apie kuri rasiau as - taip pat savivaldybes, bet saskaita kaip minejau atejusi 50 proc.didesne, tik sunku apskritai su jumis lyginti kainas nes normalus daugiabutis, liftai, visi patogumai, geras rajonas, tvarkingas ir panasiai, o tai pagal naujas formules irgi itakoja galutine nuomos kaina..
taciau nauja kaina visgi toli grazu iki rinkos kainos, paziurejus skelbimus, aciu die
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hunter: 20 vasario 2016 - 09:29