Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(laisveja @ 2011 08 05, 10:24)

kuriame mieste gyvenate?
Papildyta:
http://www.alfa.lt/s...11-06-28_16-44/ cia Vilniuje, Klaipedoje vel kitaip.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 01 21, 21:22)
Keliaukit į savivaldybę, ten 1-mame aukšte info skyriuje pasiteiraukite ir jums labai greit pasakys. Aš likau labai nustebusi (pati darbuotoja paklausė, kodėl taip nustebau) - per 2 paskutinius metus pasistūmėjau tik per 3 vietas  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Eilėje stoviu jau 7,5 metų, jaučiu dar 10 stovėsiu ir tuomet nieko negausiu, nes vaikai bus suaugę  verysad.gif
Papildyta:

Nu žinokit jūsų negalėjo perkelti iš vienos eilės į kitą, pati domėjausi šiuo klausimu, svarbiausia, kad iki 35 metų jūs spėtumėt užsirašyti į tą jaunųjų sąrašą ir taip jame liekate iki finišo... Vat įdomu - jūs savo noru išėjot ar jums taip "rekomendavo"?
Papildyta:

Įdomu, gal kas žinot KIEK??? Domina didmiestis. O ar TAI nunešus ar gali garantuoti kokia nors sėkme? iš vis kaip tai daryti, niekada nesu nešusi niekam  doh.gif

Taip taip , perkele, ir manes neatsiklause. Cia pries 9 metus perkele rolleyes.gif
O paskui, kai dukra tap pilnamete, supratau, kad viskas, jau pajamos per dideles mano...ir meciau ta reikala...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onomotopėja: 15 rugpjūčio 2011 - 12:26
sveiki, labai atsiprasau kad uzvedziau nauja tema.tad visu kas perskaitys ir gales kazka patarti busiu labai dekinga. visu pirma pradesiu nuo to mes esame vede 3 m.auginame 2m.dukryte. esame sudare povedybine sutarti del turto.trumpai tariant kas mano -tas mano kas -vyro tas vyro....viskas del to kad vyras yra paduotas anstoliams ir skolingas 25000lt doh.gif tai povedybine sutarti dareme kad is manes neatskaiciuotu...vyras dirba ant puse etato,as siuo metu stoviu darbo birzoje.gyvename pas jo motina 3 k.bute .tame paciame bute gyvena dar brolis bei giminaitis ir motina. kaip yra del buto cia svarbiausia : po vyro tevo mirties butas buvo padalintas 2 k.motinai ir didysis kambarys vyrui ir jo broliui per puse. bet ta vyro dalis yra arestuota. todel as nezinau ar galeciau kreiptis i savivaldybe del lengvatu isigijimo bustui. ar galeciau gauti isiperkamaja nuoma? o gal galeciau stoti i eile gauti busta? bet ar yra galimybe kad tai gauciau viena (vyro neskaitant) ar galioja ta povedybine sutartis?
Atsakyti
Visai nejuokinga hihihi.gif per 6metus pakilom eilėje net per 48 vietas biggrin.gif liko netiek baisiai daug tik dar 165 žmonės virš mūsų biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti
Kaune ar gaunate už nuomą(sąskaitas smile.gif )?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzitukass: 23 rugpjūčio 2011 - 08:14
QUOTE(vitavip184 @ 2011 08 22, 14:21)
sveiki, labai atsiprasau kad uzvedziau nauja tema.tad visu kas perskaitys ir gales kazka patarti busiu labai dekinga. visu pirma pradesiu nuo to mes esame vede 3 m.auginame 2m.dukryte. esame sudare povedybine sutarti del turto.trumpai tariant kas mano -tas mano kas -vyro tas vyro....viskas del to kad vyras yra paduotas anstoliams ir skolingas 25000lt doh.gif tai povedybine sutarti dareme kad is manes neatskaiciuotu...vyras dirba ant puse etato,as siuo metu stoviu darbo birzoje.gyvename pas jo motina 3 k.bute .tame paciame bute gyvena dar brolis bei giminaitis ir motina. kaip yra del buto cia svarbiausia : po vyro tevo mirties butas buvo padalintas 2 k.motinai ir didysis kambarys vyrui ir jo broliui per puse. bet ta vyro dalis yra arestuota. todel as nezinau ar galeciau kreiptis i savivaldybe del lengvatu isigijimo bustui. ar galeciau gauti isiperkamaja nuoma? o gal galeciau stoti i eile gauti busta? bet ar yra galimybe kad tai gauciau viena (vyro neskaitant) ar galioja ta povedybine sutartis?

nejaugi niekas nezinote ?
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 08 22, 16:09)
Visai nejuokinga hihihi.gif per 6metus pakilom eilėje net per 48 vietas biggrin.gif liko netiek baisiai daug tik dar 165 žmonės virš mūsų biggrin.gif

va va , paskui kuo arciau tuo leciau kilimas biggrin.gif juk i kalna kopimas ir nelengvas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2011 08 04, 17:46)
JEI JUMS ATRODO NORMALU,GYVENTI SU DVIEMS VAIKAIS BERNIUKU IR MERGAITE 40KV. BUTE 4 ZMONEMS,TAI  TAI TADA AS NETYURIU KOMENTARU:unsure:
  NUPIRKOM SIAIP NETAIP VIENA BUTUKA,KAD BENT JAU VIENAM VAIKUI PAAUGUS BUTU,O NEVISA GYVENIMA GYVENTI NUOMUOJAMAME BUTE......
KAIP JUS ISIVAIZDUOJAT,KUR TURES GYVENTI VAIKAI??????
GAILESIU KITU,O SAVO SEIMOS NEZIURESIU.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kiek zinau as is mamos, nes ji turi sita reikala, tai vienam zmogui turi but 10 kvadratu, jei tiek nera, tada kvadraturos neuztenka. Del issipirkimo , nezinau, bet bute kur gyvena mano mama ir nuomoja 11kv. kambariuka po metu nuomos buvo liepta issipirkti, ivertino 50tukst. tai 3 kambariu butas, kuriame gyvena mano mama, kitas kambarys kitu seimininku, o tas treciasis maziausias - savivaldybes. Mama dabar gyvena su sese, jos kambarys 19kv., tai kvadraturos neuztenka, o registruoti esam is viso 4. kadangi mama neturi galimybes issipirkt to kambario, kaina tikrai kosmine, buvo liepta ji atlaisvinti ir ikels ( kaip sake ponia is savivaldybes koki nors bomzeli, nes siaip i bendra virtuve kelt nelabai gali kazko). O nuomos sutarties nepratesia todel, kad mama turi nuosavybes dali, t.y viena kambari, ir niekas neziuri i tai, kad ji nei paskolos palei savo pajamas negauna, nei aplamai pajamos neisnesa.
Taigi manau, kad jums bus pigiau nusipirkti buta is kitu zmoniu, nei is savivaldybes, nes jie vertina auksciausia rinkos kaina, nebent patepsit kazkam.. Ir siaip, mes uzaugom 5iese 16kv kambary, taip pat bendroje virtuveje. tai as irgi komentaru nelabai turiu, kai maza 40 kv. ...
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2011 08 04, 17:46)
JEI JUMS ATRODO NORMALU,GYVENTI SU DVIEMS VAIKAIS BERNIUKU IR MERGAITE 40KV. BUTE 4 ZMONEMS,TAI  TAI TADA AS NETYURIU KOMENTARU:unsure:
  NUPIRKOM SIAIP NETAIP VIENA BUTUKA,KAD BENT JAU VIENAM VAIKUI PAAUGUS BUTU,O NEVISA GYVENIMA GYVENTI NUOMUOJAMAME BUTE......
KAIP JUS ISIVAIZDUOJAT,KUR TURES GYVENTI VAIKAI??????
GAILESIU KITU,O SAVO SEIMOS NEZIURESIU.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif na nerekaukit sitaip doh.gif

Suprantama ,nelengva .. mums ir priklausytu 40kv ale as manau patenkinta likciau jei tik greiciau duotu kad ir 40kv 4 asmenims bigsmile.gif

kur tures vaikai gyventi ?? manau teks pasirupinti patiems su musu pagalba mirksiukas.gif as manau taip 4u.gif

gaileti kitu nereikia niekas nepraso nors.. gailestingumas nei vienam nepakenke smile.gif

Rasymas didziosiomis raidemis prilygsta barimuisi ar rekavimui poster_dont.gif
Atsakyti
gal kas zino konkreciai kokios salygos stoti i eile del valstybes remiamos nuomos bustui? pas mus tokia situacija jog gyvename 3 k.bute 5 -iese. pas vyro mama. is esmes butas yra padalintas po tevo mirties motinai ir vaikams.bet mano vyro dalis arestuota tai puse kambario. ar as galeciau kreiptis i savivaldybe del buto nuomos ? turime 2m.dukryte visi deklaruoti siame bute.bet jis man nepriklauso net ir vyro dalis arestuota. ar yra tikimybe kad galeciau stoti i eile?
Atsakyti
QUOTE(vitavip184 @ 2011 08 24, 15:04)
gal kas zino konkreciai kokios salygos stoti i eile del valstybes remiamos nuomos bustui? pas mus tokia situacija jog gyvename 3 k.bute 5 -iese. pas vyro mama. is esmes butas yra padalintas po tevo mirties motinai ir vaikams.bet mano vyro dalis arestuota tai puse kambario. ar as galeciau kreiptis i savivaldybe del buto nuomos ? turime 2m.dukryte visi deklaruoti siame bute.bet jis man nepriklauso net ir vyro dalis arestuota. ar yra tikimybe kad galeciau stoti i eile?

Jei esate kauniete pasiskaitinekit 4u.gif

cia 4u.gif
Atsakyti
Mes 3 gyvename soc. 36 kv. bute. Savivaldybej sake, kad zmogui turi uztekti 10kv. tai mes i didesni buta negalim pretenduot, norint issipirkti reikia rasyti prasyma, tada jie suburs komisija, ir jai komisija nuspres, kad jiem apsimoka parduot ji, tai atvaziuos ir ivertins buta. O jai pasmus, musu paciu lesom sudeti plastikiniai langai, puse virtuves iskalta medinemis lakuotomis lentutemis, tai uz visa tai gausim dar ir susimoket is naujo? doh.gif
Atsakyti