Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(agneciuke @ 2015 01 25, 17:11)
Sveiki,

Norėjau pasiteirauti, ar galima perrašyti socialinio būsto pagrindinį nuomininką? Socialinis būstas gautas seniai, dar prie rusų. Pagrindinis nuomininkas dabar yra mano vyras. Ar jis gali tarkim padaryti, perrašyti sutartį, kad pagrindine nuomininke būčiau aš? Nes esmė tame, kad vyras būna išvyksta į užsienį, o reikalus reikia tvarkyti seniūnijose man. Ir kadangi butas ant jo, su manim ten niekas nesileidžia į kalbas.

Sveiki, galite prašyti, kad leistų perrašyti. Turėsite surinkti visus dokumentus, kad nesate skolingi už kom.paslaugas (kai kurie yra mokami), tada teikti prašymą savivaldybei. Vyks "posėdis", po kurio nuspręs ar leisti jums perrašyti.
Aš persirašinėjau, kai mirė mano Tėvas. Daug nemalonumų teko patirti, ypač, kai visos įstaigos per kurias reikia pereiti yra biudžetinės.
Šiuo metu buto reikalus tvarko mama, todėl turi notarinį mano įgaliojimą, kuris kainavo 30 Lt, taip paprasčiau.
Atsakyti
Laba,
Ar galima pateikti turto deklaracija anksciau negu kovo 1. Reikia del stojimo i eile del soc busto.
Ar visgi laukt tu krliu dienu iki kovo
Atsakyti
Sveikos 4u.gif turiu klausima jums . Mano draugo mama turi soc. busta . Ji gavo jau seniai, kai vaikai dar buvo nepilnameciai. Dabar vaikai suauge , kartu su mama tam bute nebegyvena. Mama tam bute turi daug skolu , uz visus patarnavimus, komunalinius ir pan... Ar gali valstybe reikalauti grazinti skolas is vaiku ? Kaip sakiau jie pilnameciai, tame soc. buste negyvena, tik tebera ten registruoti .
Atsakyti
Sveikos, ar jau deklaravote pajamas ir turtą pagal naują įstatymą, gyvenantiems savivaldybės būstuose? nerandu aš ten tokios formos... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuxxx @ 2015 03 04, 09:59)
Sveikos  4u.gif turiu klausima jums . Mano draugo mama turi soc. busta . Ji gavo jau seniai, kai vaikai dar buvo nepilnameciai. Dabar vaikai suauge , kartu su mama tam bute nebegyvena. Mama tam bute turi daug skolu , uz visus patarnavimus, komunalinius ir pan... Ar gali valstybe reikalauti grazinti skolas is vaiku ? Kaip sakiau jie pilnameciai, tame soc. buste negyvena, tik tebera ten registruoti .

Gali, mano vyrui atejo is anstoliu laiskas kad susimoketu, nes mama jau mirusi buvo. Ir isvis jis tuo metu, kai buvo issiskolinta buvo kariuomeneje.
Papildyta:
[quote=lelijabalta1,2015 03 23, 08:26]
Sveikos, ar jau deklaravote pajamas ir turtą pagal naują įstatymą, gyvenantiems savivaldybės būstuose? nerandu aš ten tokios formos... schmoll.gif
As isvis nesusigsudau kaip ten kas doh.gif cia jau siais reikia uz 2014m deklaruoti ar kitais reikes uz 2015m deklaruoti, nes istatymas tai 2015m. Sausio1 isigaliojo g.gif
Atsakyti
IKI 2015 m. geguzes 1 d. reikia deklaruoti uz 2014 metus- nuo sausio iki gruodzio men.
2016 m. uz 2015 metus. Ir taip dabar kiekvienais metais, kur budavo kas treji metai.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2015 03 24, 21:15)
IKI 2015 m. geguzes 1 d. reikia deklaruoti uz 2014 metus- nuo sausio iki gruodzio men.
2016 m. uz 2015 metus. Ir taip dabar kiekvienais metais, kur budavo kas treji metai.

Reiskia vel reikes i mokescius eit, gerai kad tik pazymu is darbovieciu rinkti nebereiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2015 03 25, 08:44)
Reiskia vel reikes i mokescius eit,  gerai kad tik pazymu is darbovieciu rinkti nebereiks doh.gif

reikia pazymu is darbovieciu, jei gavot soc. pasalpa, ar mokinio krepseli, ir reikia
Atsakyti
QUOTE(office @ 2015 03 25, 16:17)
reikia pazymu is darbovieciu, jei gavot soc. pasalpa, ar mokinio krepseli, ir reikia

bef kam tu pazymu jei uz 2014m jau yra pateiktos visos pazymos deklaracijai. Kaip suprantu deklaruoti reikia uz 2014sausio-gruodzio menesius, o ne uz paskutinius 12menesiu.
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2015 03 26, 07:27)
bef kam tu pazymu jei uz 2014m jau yra pateiktos visos pazymos deklaracijai. Kaip suprantu deklaruoti reikia uz 2014sausio-gruodzio menesius, o ne uz paskutinius 12menesiu.

Taip reikia pažymų už 2014 nuo Sausio iki Gruodžio mėn.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2015 03 26, 07:39)
Taip reikia pažymų už 2014 nuo Sausio iki Gruodžio mėn.

Bet mokesciai juk mato is kur ir kokias pajamas turejai uz buvusus metus.aj as tai nezadu eiti rinkti jokiu pazymu.reikia tik netingeti ir kompe susirasti biggrin.gif
Atsakyti
Vistiek reikalaus VMI pateikti pažymas. Nes jiems ten kažkaip turi būti viskas pamėnesiui surašyta. O kompe jos tikrai neieškos. Teks rinktis pažymeles doh.gif
Ir tai yra 21 amžius, technologijos, bet vis dar liepiama knistis po popieriukus. doh.gif
Atsakyti