Gal kas zinote. Situacija toke. :-)
As ir dukra (vedus nebuvau,alimentai priteisti). Mano draugas ir du jo vaikai (vedes buvo,isiskye oficeliai,vaiku gyvenamoji vieta su juo, is mamos alimentai priteisti). Tai vat mes kaip ir esame seima,bet nevede gyvename kartu. Du jo vaikai ir mano viena. Viso trys. Ar mes galime stot i buto eile? Ar kol nevede tai neimanoma?
QUOTE(spinduliukėa @ 2015 01 14, 19:38)
Gal kas zinote. Situacija toke. :-)
As ir dukra (vedus nebuvau,alimentai priteisti). Mano draugas ir du jo vaikai (vedes buvo,isiskye oficeliai,vaiku gyvenamoji vieta su juo, is mamos alimentai priteisti). Tai vat mes kaip ir esame seima,bet nevede gyvename kartu. Du jo vaikai ir mano viena. Viso trys. Ar mes galime stot i buto eile? Ar kol nevede tai neimanoma?
Galit kodel ne, tik i atskiras eiles, vyras i viena, jus i kita, o kai susituoksit i viena eile.
QUOTE(zzitukass @ 2015 01 15, 17:13)
Galit kodel ne, tik i atskiras eiles, vyras i viena, jus i kita, o kai susituoksit i viena eile.
Tai ,kad galim i atskiras tai zinau. Bet kol nesam vede tai turbut neimanoma kaip seima stot? I viena eile.
Sveiki,
Norėjau pasiteirauti, ar galima perrašyti socialinio būsto pagrindinį nuomininką? Socialinis būstas gautas seniai, dar prie rusų. Pagrindinis nuomininkas dabar yra mano vyras. Ar jis gali tarkim padaryti, perrašyti sutartį, kad pagrindine nuomininke būčiau aš? Nes esmė tame, kad vyras būna išvyksta į užsienį, o reikalus reikia tvarkyti seniūnijose man. Ir kadangi butas ant jo, su manim ten niekas nesileidžia į kalbas.
Norėjau pasiteirauti, ar galima perrašyti socialinio būsto pagrindinį nuomininką? Socialinis būstas gautas seniai, dar prie rusų. Pagrindinis nuomininkas dabar yra mano vyras. Ar jis gali tarkim padaryti, perrašyti sutartį, kad pagrindine nuomininke būčiau aš? Nes esmė tame, kad vyras būna išvyksta į užsienį, o reikalus reikia tvarkyti seniūnijose man. Ir kadangi butas ant jo, su manim ten niekas nesileidžia į kalbas.
QUOTE(agneciuke @ 2015 01 25, 17:11)
Sveiki,
Jei gautas dar prie "rusų" tai manyčiau butas yra ne socialinis, bet savivaldybės. Nuo šių metų juos galima išsipirkti. Liūdna tik tiek,kad rinkos kainomis...
Keista, kad su jumis nenori bendrauti, jei esate sutuoktiniai, jūs, tikėtina, irgi esate registruota, tai butas kaip ir šeimai priklausytų ir visi vienodai turėtų teisę tvarkyti reikalus. Gal čia tik seniūnijoje perlenkia savo įgaliojimus?
Beje nuo šių m. liepos keisis ir nuomos kainos, kaip man sakė, tai tikrai jos ne mažės
Gyvenam bute metai laiko, viskas po truputį byra, butas po remonto....Išsikviečiau vyr. inžinierių, nes vonioje iš vamzdžių vanduo pradėjo tekėti, kadangi varžtai surūdijo. Dabar ,deja, tai jau mano reikalas juos susitvarkyti, nors ir patys pripažysta, kad viskas buvo pirkta patys pigiausi daiktai, rezultatas toks...
Sveikutes ,
Gal kuri gales atcakyti i mano klausima. As turiu 3 vaikus esu vedus mano vyras turi kazkokia dali namo kartu su mano uosviu ,bet tiesiog mum tam name neiseina gyventi. Ar mes galetume stoti i eile del socialinio busto?
Gal kuri gales atcakyti i mano klausima. As turiu 3 vaikus esu vedus mano vyras turi kazkokia dali namo kartu su mano uosviu ,bet tiesiog mum tam name neiseina gyventi. Ar mes galetume stoti i eile del socialinio busto?
QUOTE(juju @ 2015 02 18, 17:00)
Sveikos,
kaip žinia nuo šių metų pradžios leidžiama išsipirkti savivaldyės butus. Gal turite kokios patirties tvarkant dokumentus?
Dalinamės informacija.
Mes nunešėme prašymą, lauksime atsakymo.
kaip žinia nuo šių metų pradžios leidžiama išsipirkti savivaldyės butus. Gal turite kokios patirties tvarkant dokumentus?
Dalinamės informacija.
Mes nunešėme prašymą, lauksime atsakymo.
Tai, kad ne visiems leidzia išsipirkti.
QUOTE(office @ 2015 02 18, 17:28)
Tai, kad ne visiems leidzia išsipirkti.
o kam leidzia?
gal galit imest kokia nuoroda kur paskaityt daugiau apie tai?
ĮSTATYMAS:
http://www3.lrs.lt/p...e_l?p_id=483957
http://www3.lrs.lt/p...e_l?p_id=483957