Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 05 23, 14:50)
Sveikinimai, sveikinimai... galit plačiau pasigirti - kiek, kur, koks????....
Dėl registro, aš tai net nėjau ten, niekas man nesakė, kad reikia... O šiaip tai manau registrų centre registruoja savininkai, o ne nuomininkai... nežinau tiesą pasakius

Bet jei Jūs norėsite kreiptis dėl kompensacijų, tai jums prireiks registrų centro pažymos, taip pat jei norėsite deklaruoti gyvenamąją vietą tame bute, reikalingas, kartu reikalinga ir nuomos sutartis, kurioje yra išvardinti asmneys kurie gali būti tame bute prideklaruoti...
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2014 06 06, 19:11)
Bet jei Jūs norėsite kreiptis dėl kompensacijų, tai jums prireiks registrų centro pažymos, taip pat jei norėsite deklaruoti gyvenamąją vietą tame bute, reikalingas, kartu reikalinga ir nuomos sutartis, kurioje yra išvardinti asmneys kurie gali būti tame bute prideklaruoti...

Be sutarties negautum raktų, taigi ir gyventi nepavyktų biggrin.gif taigi tokį daiktą turi visi gyvenantys savivaldybės bute.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 06 07, 12:55)
Be sutarties negautum raktų, taigi ir gyventi nepavyktų  biggrin.gif  taigi tokį daiktą turi visi gyvenantys savivaldybės bute.

bet su sutartimi vien negalėsite deklaruoti gyvenamosios vietos tame bute, jei viską perskaitėte, turėjote suprasti...reikalingas ir registrų centro pažymėjimas... Jis taip pat reikalingas tvarkantis kompensacijas, jei reikia gauti pažymą kiek bute yra asmenų deklaravusių savo gyvenamąją vietą...
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2014 06 07, 17:04)
bet su sutartimi vien negalėsite deklaruoti gyvenamosios vietos tame bute, jei viską perskaitėte, turėjote suprasti...reikalingas ir registrų centro pažymėjimas... Jis taip pat reikalingas tvarkantis kompensacijas, jei reikia gauti pažymą kiek bute yra asmenų deklaravusių savo gyvenamąją vietą...

Bent jau Klaipėdoj tikrai nereikia jokių registrų pažymų, nebent pati savivaldybė tiesiogiai jų iš registrų centro paprašo. Mes esam deklarave savo gyvenamą vietą tame bute, kur gyvenam ir be jokių pažymų papildomų. Užteko tik nuomos sutarties. O turint pažymą apie deklaruotą vietą, galima eiti ir kompensacijas tvarkytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milera: 08 birželio 2014 - 09:14
Sveiki,
neskaičiau visos temos, nemuškit 4u.gif bet kaip su galimybe išsipirkti tokį būstą? Ir ar labai daug tai kainuoja?
Atsakyti
o man idomu pasidare ,kai reikia taip rodyti pasmus padaryta kad deklaruuoti viska vel reikes po 3 metu ,o tarkim negalima ir masinos kokios tureti ,nes skaitosi turtas gi ,yra teises ir galvojam jei jau soc ,bustas gautas tai gal labai jau rimtai skaiciuos kaip prabangos priemone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 07 01, 00:24)
Sveiki,
neskaičiau visos temos, nemuškit 4u.gif  bet kaip su galimybe išsipirkti tokį būstą? Ir ar labai daug tai kainuoja?

pragyvenus 10metų tokiame būste galima teikti prašimą išsipirkti, bet savivaldybė gali ir neleisti. O kaina turbūt rinkos eina.
QUOTE(coliuke29 @ 2014 07 01, 09:40)
o man idomu pasidare ,kai reikia taip rodyti pasmus padaryta kad deklaruuoti viska vel reikes po 3 metu ,o tarkim negalima ir masinos kokios tureti ,nes skaitosi turtas gi ,yra teises ir galvojam jei jau soc ,bustas gautas tai gal labai jau rimtai skaiciuos kaip prabangos priemone  biggrin.gif

tai galima turto už tam tikrą sumą turėti mirksiukas.gif Mes irgi mašiną turim, tai tik mokesčiuose jos vertės paklausė užsirašė ir viskas ax.gif
Atsakyti
Geros naujienos socialinio busto fronte smile.gif
http://www.manogargz...-teikimo-formos
Atsakyti
Įdomus straipsnis, jei tik viskas taip ir būtų biggrin.gif
man įdomu- ar keičiasi nuomos kaina nuo pragyvento bute laikotarpio, ar dar kaip nors? Vistiek gi butas sensta, turi būti skaičiuojamas kas met nusidėvėjimas, tai logiška,kad turėtų ir pigti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 10 13, 15:09)
Įdomus straipsnis, jei tik viskas taip ir būtų biggrin.gif
man įdomu- ar keičiasi nuomos kaina nuo pragyvento bute laikotarpio, ar dar kaip nors? Vistiek gi butas sensta, turi būti skaičiuojamas kas met nusidėvėjimas, tai logiška,kad turėtų ir pigti  g.gif

Man irgi patiko. žiūrėsim kaip čia toliau viskas bus.
mes prieš tai bute beveik 6 metus pragyvenom ir nieko jie nekeitė.
Atsakyti
labas vakaras,kreipiuosi pas jus su klausymu ar del soc.busto stoti i eile yra galimybe uzpildyti dokumentus internetu ? ar reikia vykti i savivaldybe? esu issiskyrusi auginu nepilnamete dukra,siuo metu stoviu darbo birzoje,nedirbanti.ar galiu kreiptis ?
Atsakyti
http://www3.lrs.lt/p...s...957&p_tr2=2

4u.gif
Atsakyti