Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(ELIZZ @ 2014 03 02, 00:19)
Pajamos skirtingos kiekviename mieste

Nesiginčysiu, bet gal kokiuose mažuose miesteliuose ir skiriasi pajamos, bet pvz: Kaune http://www.kaunas.lt...x.php?920815002 ;Vilniuje http://www.vilniaus-...ex.php?id=19401 tokia pati kaip ir mano nurodyta. Mano informacija buvo paimta iš Klaipėdos m. savivaldybės svetainės.
Aš irgi jau geriau daugiau padirbu, bet savo butą nusiperku, nei savivaldybės gyvenu. Bet ką čia man kalbėti apie du darbus, jeigu ir vieno neįmanoma susirast kol vaikai maži. Nuėjus į pokalbį tinku tik kol pasisuka kalba apie vaikus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2014 03 02, 20:32)
Nesiginčysiu, bet gal kokiuose mažuose miesteliuose ir skiriasi pajamos, bet pvz: Kaune http://www.kaunas.lt...x.php?920815002 ;Vilniuje http://www.vilniaus-...ex.php?id=19401 tokia pati kaip ir mano nurodyta. Mano informacija buvo paimta iš Klaipėdos m. savivaldybės svetainės.
Aš irgi jau geriau daugiau padirbu, bet savo butą nusiperku, nei savivaldybės gyvenu. Bet ką čia man kalbėti apie du darbus, jeigu ir vieno neįmanoma susirast kol vaikai maži. Nuėjus į pokalbį tinku tik kol pasisuka kalba apie vaikus doh.gif  doh.gif  doh.gif

DISKRIMINACIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 03 03, 21:03)
DISKRIMINACIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ziauri diskriminacija, bet ją dar taip aiškiai parodo.... Pasakoja oi kaip čia mums tiktum, va atitinki visus reikalavimus, bet kai paklausia ar turi vaikų, atsakai, kad taip ir dar mažus tai iškarto kalba į kitą pusę pasisuka. Va patirties neturit ar per mažai ir t.t...
Atsakyti
o kokie zmones itraukiami i bendraji sarasa ? vienisi ?,ar kaip ?o jei pas mane yra draugas itruktas i seima buvau viena auginanti vaikus issiskyrus tai kaip tada ?dar vis priklauso eile ?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2014 04 26, 07:02)
o kokie zmones itraukiami i bendraji sarasa ? vienisi ?,ar kaip ?o jei pas mane yra draugas itruktas  i seima buvau viena auginanti vaikus issiskyrus tai kaip tada ?dar vis priklauso eile ?

http://www.klaipeda....uteikimas/4/205 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2014 02 22, 19:07)
Va ištrauka kokių sumų turi neviršyti pajamos. Taip, ir draugo pajamas turit rodyti, nes jeigu nerodysit, o kas nors jus paskūstų, tada būtų blogiau.
<<Šių asmenų (šeimų) grynosios metinės pajamos ir turtas prieš prašymo pateikimo įrašyti į atitinkamą asmenų (šeimų) sąrašą savivaldybei, socialinio būsto nuomai metus neviršija:
1. pajamos asmeniui be šeimos – 13200 Lt ir turtas – 32500 Lt (vidutine rinkos kaina);
2. pajamos 2-3 asmenų šeimai – 26400 Lt ir turtas – 58500 Lt (vidutine rinkos kaina);
3. pajamos 4 ir daugiau asmenų šeimos vienam asmeniui – 7700 ir turtas – 26000 Lt.>>  otai supratau viska ,bet man dabar  draugo pajamas parodyti ar kai gausiu soc.busta ?nepastatysc is naujo i nauja eile,stoviu bendroj eilej

Labuka,turiu ir aš klausimėlį šia tema,o tas pajamas skaičiuoja kai jau pasiūlo būstą ir už praėjusius metus,ar nuo prašymo pateikimo datos už praėjusius metus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija... @ 2014 05 12, 09:47)
Labuka,turiu ir aš klausimėlį šia tema,o tas pajamas skaičiuoja kai jau pasiūlo būstą ir už praėjusius metus,ar nuo prašymo pateikimo datos už praėjusius metus?  g.gif

is pat pradziu kai stojat i eile viska nest ta pati reik kaip ir gavus busta ,tai yra pajamas ir stojant ir gavus reik vel rodyt
Atsakyti
vaaaaalioooo,ir as pagaliau gavau buta po turbut 10 metu ,sakykit o registru centre ar reikia moketi kad uzregistruoti fakta apie gauta busta kad nuomuojus ,nes sake reikia
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2014 05 23, 08:09)
vaaaaalioooo,ir as pagaliau gavau buta po turbut 10 metu ,sakykit o registru centre ar reikia moketi kad uzregistruoti fakta apie gauta busta kad nuomuojus ,nes sake reikia

Sveikinimai, sveikinimai... galit plačiau pasigirti - kiek, kur, koks????....
Dėl registro, aš tai net nėjau ten, niekas man nesakė, kad reikia... O šiaip tai manau registrų centre registruoja savininkai, o ne nuomininkai... nežinau tiesą pasakius
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2014 05 23, 07:09)

mes registrų centre nieko neregistravom. Ten pati savivaldybė perduoda, nes mes kai gavom butą ir ėjau visur sutartis sudarinėt tai nuėjus į KRATC pasakė, kad jiems sutarties nereikia, nes kai savivaldybė perduos į registrų centrą jie ir taip matys.
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2014 05 23, 08:09)

Sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kur kaip kiek na prasom mums viskas idomu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2014 05 28, 11:35)
mes registrų centre nieko neregistravom. Ten pati savivaldybė perduoda, nes mes kai gavom butą ir ėjau visur sutartis sudarinėt tai nuėjus į KRATC pasakė, kad jiems sutarties nereikia, nes kai savivaldybė perduos į registrų centrą jie ir taip matys.

o man liepe uzeiti isiimti rasta kad turiu nuomojama turta ,dar uz pazyma 19 litu mokejau
Atsakyti