Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(Milera @ 2014 02 23, 14:26)
bet nesamonė, čia su pažymų rinkimais doh.gif  doh.gif  Jie gi viską mato, tik tingi ieškot doh.gif  Viena darbovietė vyrui atsisakė duoti pažymą, nes pasakė, kad jie viską mokeščiam yra deklaravę ir jie viską mato. Ir tikrai nuėjus į mokesčius, rado iš tos darbovietės vyro pajamas. doh.gif  biggrin.gif

Vat būtent, kad nesąmonė, aš tris metus gyvenu jau nuomojamame bute, ir dabar reik rinkt pažymas, o gavus ir daug kur, ir senos darbo vietos, ir SODOS, ir vaikpinigius ir iš VIF, dar iš naujos darbovietės... dar vyro darbo... žodžiu turėsiu ką veikt ir laiko reik atrast sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2014 02 23, 21:46)
Vat būtent, kad nesąmonė, aš tris metus gyvenu jau nuomojamame bute, ir dabar reik rinkt pažymas, o gavus ir daug kur, ir senos darbo vietos, ir SODOS, ir vaikpinigius ir iš VIF, dar iš naujos darbovietės... dar vyro darbo... žodžiu turėsiu ką veikt ir laiko reik atrast sad.gif

Mes liepos menesi taip vargom doh.gif
Atsakyti
Papildyta:

Man atrodo judviems iškart turėjo priklausyti dviejų kambarių butas, o gal jūs kai gavot vaikučio neturėjot ar kokia išimties tvarka gavot? O dėl būsto pagerinimo galima kreiptis tik tada, kai asmeniui tenka mažiau nei 10kv.m. Tai jūsų atveju butas turi būti mažesnis kaip 20kv.m.

[/quote]
tai va kad turėjo būt.. na mūsų butuko bendras plotas 29kv.m unsure.gif tai nieko jaučiu nepešim.. iš tikro tai reiktų eit į savivaldybę ir paklaust, nu bet neneša kojos manęs ten doh.gif kartais kai pagalvoju pripratau aš prie šito buto, vietos, nenorėčiau išsikelt.. verysad.gif p.s dėl buto kreipiausi kai jau vaiką turėjau, laukiau eilėj apie 6m..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lagita: 25 vasario 2014 - 14:10
[quote=lagita,2014 02 25, 14:09]
Papildyta:

Man atrodo judviems iškart turėjo priklausyti dviejų kambarių butas, o gal jūs kai gavot vaikučio neturėjot ar kokia išimties tvarka gavot? O dėl būsto pagerinimo galima kreiptis tik tada, kai asmeniui tenka mažiau nei 10kv.m. Tai jūsų atveju butas turi būti mažesnis kaip 20kv.m.

[/quote]
tai va kad turėjo būt.. na mūsų butuko bendras plotas 29kv.m unsure.gif tai nieko jaučiu nepešim.. iš tikro tai reiktų eit į savivaldybę ir paklaust, nu bet neneša kojos manęs ten doh.gif kartais kai pagalvoju pripratau aš prie šito buto, vietos, nenorėčiau išsikelt.. verysad.gif p.s dėl buto kreipiausi kai jau vaiką turėjau, laukiau eilėj apie 6m..
[/quote]
tada nepriklauso.nebent galit bandyt ieskoti kas keistis noretu.
Atsakyti
[quote=Milera,2014 02 25, 20:12]
[/quote]
tada nepriklauso.nebent galit bandyt ieskoti kas keistis noretu.
[/quote]
unsure.gif juk kiek žinau negalima taip smile.gif o apie išsipirkimą kokios kalbos dabar? kiek skaitau nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2014 02 25, 23:38)

unsure.gif  juk kiek žinau negalima taip  smile.gif o apie išsipirkimą kokios kalbos dabar? kiek skaitau nesuprantu unsure.gif

galima keistis, tik reikia patiems žmogų susirast, kuris norėtų keistis, mums taip savivaldybėj pasakė.Aišku tas žmogus turi turėti irgi socialinį butą. Aš kažkur skaičiau, kad reikia būti pragyvenus 10 metų, kad galėtum prašyti, kad leistų išsipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2014 02 26, 21:08)
galima keistis, tik reikia patiems žmogų susirast, kuris norėtų keistis, mums taip savivaldybėj pasakė.Aišku tas žmogus turi turėti irgi socialinį butą. Aš kažkur skaičiau, kad reikia būti pragyvenus 10 metų, kad galėtum prašyti, kad leistų išsipirkti.

aš ir esu girdėjus kad po 5-10m jei tvarkingai ramiai gyveni galima išsipirkt, kitur girdėjau kad negalima žodžiu smile.gif bet tai kur rast tą kitą žmogų? doh.gif juk aš nežinau kur tie socialiniai butai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2014 02 26, 22:12)
aš ir esu girdėjus kad po 5-10m jei tvarkingai ramiai gyveni galima išsipirkt, kitur girdėjau kad negalima žodžiu smile.gif bet tai kur rast tą kitą žmogų?  doh.gif  juk aš nežinau kur tie socialiniai butai  g.gif

galit bandyti klausti tų kas prižiūri jūsų butą. na nežinau kaip tiksliai paaiškinti, bet pas mūsų Klaipėdoje, su butu susijusias problemas tvarko "Klaipėdos butai". Ten iškilus klausimams kreipiamės pas savo administratorę.Gal ten kartais žinotų kas norėtų keistis. Dar manau, kad nieko blogo neatsitiktų įdėjus skelbimą į laikraštį.
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2014 02 26, 23:23)
galit bandyti klausti tų kas prižiūri jūsų butą. na nežinau kaip tiksliai paaiškinti, bet pas mūsų Klaipėdoje, su butu susijusias problemas tvarko "Klaipėdos butai". Ten iškilus klausimams kreipiamės pas savo administratorę.Gal ten kartais žinotų kas norėtų keistis. Dar manau, kad nieko blogo neatsitiktų įdėjus skelbimą į laikraštį.

4u.gif labai ačiū už info smile.gif kai prisiruošiu aš ten nueit pasidomėsiu daugiau.. nors ir einu gana dažnai pro šaly bet nu neveda kojos nors Tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2014 02 19, 13:18)
Va ištrauka kokių sumų turi neviršyti pajamos. Taip, ir draugo pajamas turit rodyti, nes jeigu nerodysit, o kas nors jus paskūstų, tada būtų blogiau.
<<Šių asmenų (šeimų) grynosios metinės pajamos ir turtas prieš prašymo pateikimo įrašyti į atitinkamą asmenų (šeimų) sąrašą savivaldybei, socialinio būsto nuomai metus neviršija:
1. pajamos asmeniui be šeimos – 13200 Lt ir turtas – 32500 Lt (vidutine rinkos kaina);
2. pajamos 2-3 asmenų šeimai – 26400 Lt ir turtas – 58500 Lt (vidutine rinkos kaina);
3. pajamos 4 ir daugiau asmenų šeimos vienam asmeniui – 7700 ir turtas – 26000 Lt.>>
Papildyta:

Papildyta:
Lelijabalta, gal jau naujuose namuciuose gyvenat? 4u.gif

Pajamos skirtingos kiekviename mieste
Papildyta:
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 01 02, 23:26)
Na mano šeimos tokia sudėtis tik  doh.gif  kad aš viena dirbanti, atlyginimas vos vos didesnis už minimalų. O kad jis padidėtų, jog viršyti normas - man taip toli, kaip iki marso  lotuliukas.gif . Bet, jau sakiau, mieliau uždirbčiau tiek, kiek man reikia pragyvenimui. 11 metų nuomavausi, jei uždirbčiau normaliai, tai ir toliau bėdos nematyčiau...

Na tos pajamos nustatytos kiekvienam miestui skirtingos, ir cia kažkokia nesamonė .kol sulaukiau praėjo 13 metų, 3 as.šeima gavom 2 kamb.butą, o dabar jau vaikai baigė mokslus ir kai isitekti tuose pajamuosse, kai dar gaunam neigaluma pastovu ir tas prisiskaito, vaikai prades dirbti , ir mes is buto lauk
Atsakyti
QUOTE(ELIZZ @ 2014 03 02, 01:19)

Na tos pajamos nustatytos kiekvienam miestui skirtingos, ir cia kažkokia nesamonė .kol sulaukiau praėjo 13 metų, 3 as.šeima gavom 2 kamb.butą, o dabar jau vaikai baigė mokslus ir kai isitekti tuose pajamuosse, kai dar gaunam neigaluma pastovu ir tas prisiskaito, vaikai prades dirbti , ir mes is buto lauk

Va būtent. Kas grąžintu tuos metus atgal, būčiau dirbusi per 2 darbus ir ėmusi paskolą būstui ar kokią lengvatinę, bet po ilgų mokėjimų jis būtų mano. O dabar visą gyvenimą kai ciucikas be pastogės. Anksčiau, prieš stojantis eilėn ir sąlygos buvo kitos, negalėjai žmogus numatyti pasekmių.
Kažkoks absurdas su tom normom, jos jau amžinybę tikriausiai nesikeičia. Taip išeina, kad gaudamas minimumą, tu jau vos ne vos neviršyja normą ir turėtum eit lauk su savo minimumu ir nuomotis privačiai. Manau, jei bankas nesuteikia paskolos su tavo pajamomis, tai esi bėdniokas ir savivaldybės būstas priklausytų, o dabar nei tie nei anie neduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 03 02, 11:32)
Va būtent. Kas grąžintu tuos metus atgal, būčiau dirbusi per 2 darbus ir ėmusi paskolą būstui ar kokią lengvatinę, bet po ilgų mokėjimų jis būtų mano. O dabar visą gyvenimą kai ciucikas be pastogės. Anksčiau, prieš stojantis eilėn ir sąlygos buvo kitos, negalėjai žmogus numatyti pasekmių.
Kažkoks absurdas su tom normom, jos jau amžinybę tikriausiai nesikeičia. Taip išeina, kad gaudamas minimumą, tu jau vos ne vos neviršyja normą ir turėtum eit lauk su savo minimumu ir nuomotis privačiai. Manau, jei bankas nesuteikia paskolos su tavo pajamomis, tai esi bėdniokas ir savivaldybės būstas priklausytų, o dabar nei tie nei anie neduoda  doh.gif

doh.gif va va aš ir tą patį galvoju geriau jau imt paskolą dirbt per kelis darbus ir turėt SAVO namus.. o čia grynai drebi dėl kiekvieno lito, skaičiuoji dėlioji.. kaip tik valdžia verčia mus tinginiauti slėpti pajamas.. nu gerai suprantu gaunu keliais litais daugiau yra šeimų kurios nieko negauna jos vertesnės šito buto, bet jei jau man davėt šitą butą tai leiskit dirbti uždirbt, tvarkyt tą butą.. dabar net rankos nekyla tvarkyt kažką... schmoll.gif draugai sako man -oj Tau gerai, gavai už nieką.. nu pyktis ima iš tokių pasakymų.. kai pasakau papasakoju kas kaip tai tada atsiprašo doh.gif
Atsakyti