Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(coliuke29 @ 2014 01 21, 15:23)
skaiciau cia as ir idomu pasidare ,stoviu ir as su vaikais eilej bustui gauti ,pajamu anksciau tikrai nevirsijau ,o dabar atsirado draugas tai ir jo pajamas dabar parodyti ?tai kiek turi neiseiti 4 zmonem kad visdar priklausytu mums gauti soc.buta?dabar tai tik jo alga ir mano alimentai nes bedarbe ,o isidarbinus ?siandien buvau pasiziureti kiek eile pasistumejo tai per metus 10 vietu pajudejau ,vis sistas smile.gif o dar girdejau kad kazkaip nuo vasaros bus galima per banka ,savivaldybe kazkie denks ar kaip cia suprasti ?gal ka zinot ?bet cia pajamos turi isnesti kad bankas duotu paskola ?

Va ištrauka kokių sumų turi neviršyti pajamos. Taip, ir draugo pajamas turit rodyti, nes jeigu nerodysit, o kas nors jus paskūstų, tada būtų blogiau.
<<Šių asmenų (šeimų) grynosios metinės pajamos ir turtas prieš prašymo pateikimo įrašyti į atitinkamą asmenų (šeimų) sąrašą savivaldybei, socialinio būsto nuomai metus neviršija:
1. pajamos asmeniui be šeimos – 13200 Lt ir turtas – 32500 Lt (vidutine rinkos kaina);
2. pajamos 2-3 asmenų šeimai – 26400 Lt ir turtas – 58500 Lt (vidutine rinkos kaina);
3. pajamos 4 ir daugiau asmenų šeimos vienam asmeniui – 7700 ir turtas – 26000 Lt.>>
Papildyta:
QUOTE(lagita @ 2014 02 17, 12:09)
Laba diena  4u.gif  gavom su sūneliu 1kambario butuką. sūnus auga jam reikia savos erdvės.. ar galėčiau praštyt bent 1,5kambario? ar įmanomi mainai?  g.gif

Man atrodo judviems iškart turėjo priklausyti dviejų kambarių butas, o gal jūs kai gavot vaikučio neturėjot ar kokia išimties tvarka gavot? O dėl būsto pagerinimo galima kreiptis tik tada, kai asmeniui tenka mažiau nei 10kv.m. Tai jūsų atveju butas turi būti mažesnis kaip 20kv.m.
Papildyta:
Lelijabalta, gal jau naujuose namuciuose gyvenat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2014 02 19, 12:18)
Lelijabalta, gal jau naujuose namuciuose gyvenat? 4u.gif

Taip, jau gyvenam daugiau nei mėnuo.
šiaip , jei galvojant, kad jau turiu kur gyventi, butas tikrai patinka, erdvus, neblogoj vietoj (na šiaip man siūlė visai kitą butą, bet gal netyčia ištarė ir šį adresą, tai taip ir iškaulyjau būtent šį butą...) tai viskas labai puiku.
Bute padarytas visas pilnas remontas. Atrodo, kaip ir turėtų būti super. Nu bet yra BET.... remontas padarytas taip sakant valdiškai - pačiom pigiausio medžiagom, patys pigiuasi prietaisai (jų viso labo tik viena viryklė, bet jau tokia super paprasta, neturi net stalčiaus, be to ji nebuvo net prijungta, o kiekvienas pajungimas kainuoja papildomai iš mano kišenės). tapetai doh.gif doh.gif doh.gif net tarybiniais laikais buvo gražesnių. Laminatas išdėtas, kampuose kur pritrūko, tiesiog pritepta silikono ir tiek.... Vienas plastikinis langas dviejose vietose yra įtrūkęs - tai dėl netaisyklingo montavimo darbų galėjo atsirasti. Langų apdaila baisi - pilna plyšių, skylių, jaučiasi kaip eina oras... Vonioj dušo žarnos galvutė nulūžo po 2 savaičių. Virtuvėj po kriaukle kur eina visa santechnika, tai viena žarna jau praplyšusi, nes ji tokio plonumo, kad kai aš paliečiau net išsigandau doh.gif ...vakar ploviau indus, jaučiu pėda šlampa, žiūriu stoviu baloj, apčiupinėju, ogi ta žarnelė kiaura, bėga vanduo.... tai va, man regis, kad aš po vieną vamzdelį matyt pakeisiu visą butą... Eisiu šiandien jaučiu kviesiu komisiją, tegu jie ateina ir pasižiūri, kaip atliktas remontas, nes perdavimo akte yra parašyta - BUTO BŪKLĖ PUIKI, PO REMONTO!!!. ir aš išsikraustydama jį turėčiau tokios pat puikios būklės ir grąžinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 19 vasario 2014 - 15:40
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 02 19, 15:39)
Taip, jau gyvenam daugiau nei mėnuo.
šiaip , jei galvojant, kad jau turiu kur gyventi, butas tikrai patinka, erdvus, neblogoj vietoj (na šiaip man siūlė visai kitą butą, bet gal netyčia ištarė ir šį adresą, tai taip ir iškaulyjau būtent šį butą...) tai viskas labai puiku.
Bute padarytas visas pilnas remontas. Atrodo, kaip ir turėtų būti super. Nu bet yra BET.... remontas padarytas taip sakant valdiškai - pačiom pigiausio medžiagom, patys pigiuasi prietaisai (jų viso labo tik viena viryklė, bet jau tokia super paprasta, neturi net stalčiaus, be to ji nebuvo net prijungta, o kiekvienas pajungimas kainuoja papildomai iš mano kišenės). tapetai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  net tarybiniais laikais buvo gražesnių. Laminatas išdėtas, kampuose kur pritrūko, tiesiog pritepta silikono ir tiek.... Vienas plastikinis langas dviejose vietose yra įtrūkęs - tai dėl netaisyklingo montavimo darbų galėjo atsirasti. Langų apdaila baisi - pilna plyšių, skylių, jaučiasi kaip eina oras... Vonioj dušo žarnos galvutė nulūžo po 2 savaičių. Virtuvėj po kriaukle kur eina visa santechnika, tai viena žarna jau praplyšusi, nes ji tokio plonumo, kad kai aš paliečiau net išsigandau  doh.gif ...vakar ploviau indus, jaučiu pėda šlampa, žiūriu stoviu baloj, apčiupinėju, ogi ta žarnelė kiaura, bėga vanduo.... tai va, man regis, kad aš po vieną vamzdelį matyt pakeisiu visą butą... Eisiu šiandien jaučiu kviesiu komisiją, tegu jie ateina ir pasižiūri, kaip atliktas remontas, nes perdavimo akte yra parašyta - BUTO BŪKLĖ PUIKI, PO REMONTO!!!. ir aš išsikraustydama jį turėčiau tokios pat puikios būklės ir grąžinti  doh.gif

zinau ka tai reiskia. Pas mus toks pat "Euroremontas" buvo padarytas doh.gif biggrin.gif lubos kreivos, durys matyt per dideles buvo tai nupjautas virsus ir taip paliktos. palepe buvo be lango, pridaryta ventiliaciju tai per jas kiaurai vejas svilpia, ryte i tualeta salta ieiti biggrin.gif virykle irgi jauciu pati paprasciausia, net orkaite normaliai neveikia. pas musu name autonominis sildymas , tai krosnis ziauriai ruko,visos sienos, lubos apruko, kiek kartu kvietemes is tos firmos kur remonta dare tai pasake kad problema issispres jeigu tokia nesamone nusipirksim, kurios kaina apie 2000lt tai pora metu nekurenom, elektra sildemes, kol neissikrauste viena kaimyne su kuria dalijomes kaminu, tai tada ir problema issisprende. smile.gif
o is kokio Jus miesto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milera: 19 vasario 2014 - 18:56
QUOTE(Milera @ 2014 02 19, 19:55)

o is kokio Jus miesto?

paradokas tur būt - klaipėda
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 02 19, 20:32)
paradokas tur būt - klaipėda

Turbut Klaipedoj "labai gerus" remontus daro biggrin.gif tai geriau be remonto zmogui duotu jei vistiek is naujo reikia daryt. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na va, nebuvo taip baisu, kaip atrodė biggrin.gif . Pasiskambinau vyr. inžinieriui, atsiuntė meistriuką, tas viską apžiūrėjo... Lango rėmas, sakė, nieko bloga neturėtų būti ateity, na tik, jei negražu, tai galima užtepti ką nors... sakiau nieko tokio, kad tik langas neišgiūtų. Visus vamzdelius, sifoną po kriaukle pakeitė naujais. Patvarkė dar ir viryklę. Pats pasisiūlė pakeisti vonios ir tualeto durų rankenas, kad būtų su spynelėm užsirakinti bigsmile.gif . Beje tik šiandien pastebėjau vonioje kriauklės maišytuvą - nuo , dėl neaiškių priežasčių, susikaupusio vandens atsirado kalkės ir jos pažeidė chromuotą apdailą ir ji atsilupo blink.gif ir tai tik po 1 mėnesio laikotarpio doh.gif . meistras sakė važiuos į tą pardę ir bandys pakeisti nauju maišytuvu, nes jis tiesiog nekokybiškas ir turėtų kažkokia garantija egzistuoti...
Tai va tokie naujakurių reikaliukai. O šiaip tai dar kambarių kampai nukrauti maišais ir dėžėmis, kelis baldelius įsigijom, bet iš 1 atlyginimo ne taip greit viską apsistatysim. Tikiuosi spėti, kol dar sutartis nepasibaigs ir neišmes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 02 22, 14:06)
Na va, nebuvo taip baisu, kaip atrodė  biggrin.gif . Pasiskambinau vyr. inžinieriui, atsiuntė meistriuką, tas viską apžiūrėjo... Lango rėmas, sakė, nieko bloga neturėtų būti ateity, na tik, jei negražu, tai galima užtepti ką nors... sakiau nieko tokio, kad tik langas neišgiūtų. Visus vamzdelius, sifoną po kriaukle pakeitė naujais. Patvarkė dar ir viryklę. Pats pasisiūlė pakeisti vonios ir tualeto durų rankenas, kad būtų su spynelėm užsirakinti  bigsmile.gif . Beje tik šiandien pastebėjau vonioje kriauklės maišytuvą - nuo , dėl neaiškių priežasčių, susikaupusio vandens atsirado kalkės ir jos pažeidė chromuotą apdailą ir ji atsilupo  blink.gif  ir tai tik po 1 mėnesio laikotarpio  doh.gif . meistras sakė važiuos į tą pardę ir bandys pakeisti nauju maišytuvu, nes jis tiesiog nekokybiškas ir turėtų kažkokia garantija egzistuoti...
Tai va tokie naujakurių reikaliukai. O šiaip tai dar kambarių kampai nukrauti maišais ir dėžėmis, kelis baldelius įsigijom, bet iš 1 atlyginimo ne taip greit viską apsistatysim.  Tikiuosi spėti, kol dar sutartis nepasibaigs ir neišmes  lotuliukas.gif

Tas vyr. inzinierius yra geras vyrukas, sukalbamas toks thumbup.gif buvo jis ir pas mūsų biggrin.gif Bet kaip gerai kad pačiai nebereiks pinigėlių investuot į padarytus brokus thumbup.gif thumbup.gif o Jūs nebandėt per pigu.lt baldelių žiūrėtis? Mes iš ten jeigu reiks virtuvės spinteles užsisakysim, nes kartais už dėvėtus nori kaip už naujus doh.gif http://pigu.lt/baldai/baldai_virtuvei
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2014 02 22, 15:34)
Tas vyr. inzinierius yra geras vyrukas, sukalbamas toks  thumbup.gif  buvo jis ir pas mūsų biggrin.gif  Bet kaip gerai kad pačiai nebereiks pinigėlių investuot į padarytus brokus thumbup.gif  thumbup.gif  o Jūs nebandėt per pigu.lt baldelių žiūrėtis? Mes iš ten jeigu reiks virtuvės spinteles užsisakysim, nes kartais už dėvėtus nori kaip už naujus doh.gif http://pigu.lt/baldai/baldai_virtuvei

Pasižiūrinėju ir ten kartais, labai dar neskubu, tuo pačiu ir prie skelbimų pasėdžiu, kartais būna labai neblogų, tik reikia užtaikyti mirksiukas.gif , tai per laiką susipirksiu. Vaikams šiek tiek nupirkau spintų, bet vis tiek netelpa doh.gif , nes panos jau, visko reikia daug ir kaip visada "neturiu kuo apsirengti"
Atsakyti
Va ištrauka kokių sumų turi neviršyti pajamos. Taip, ir draugo pajamas turit rodyti, nes jeigu nerodysit, o kas nors jus paskūstų, tada būtų blogiau.
<<Šių asmenų (šeimų) grynosios metinės pajamos ir turtas prieš prašymo pateikimo įrašyti į atitinkamą asmenų (šeimų) sąrašą savivaldybei, socialinio būsto nuomai metus neviršija:
1. pajamos asmeniui be šeimos – 13200 Lt ir turtas – 32500 Lt (vidutine rinkos kaina);
2. pajamos 2-3 asmenų šeimai – 26400 Lt ir turtas – 58500 Lt (vidutine rinkos kaina);
3. pajamos 4 ir daugiau asmenų šeimos vienam asmeniui – 7700 ir turtas – 26000 Lt.>> otai supratau viska ,bet man dabar draugo pajamas parodyti ar kai gausiu soc.busta ?nepastatysc is naujo i nauja eile,stoviu bendroj eilej
Atsakyti
kai gausit buta, pries pasirasant nuomos sutarti,t uresit deklaruoti pajamas, tai tada ir draugo deklaruosit.ka cia gali zinot gal iki to laiko jau ir teisetas vyras bus:)
Atsakyti
Surinkus už prėjusius 12mėnesių, savo, draugo, vaiko pažymas apie gautas pajamas, reikės vykti į mokesčių inspekciją( draugas turi kartu vykti, nes abiems pasirašyti reikia).Yra pildoma VMI metinė gyventojo/šeimos turto deklaracija.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2014 02 23, 09:35)
Surinkus už prėjusius 12mėnesių, savo, draugo, vaiko pažymas apie gautas pajamas, reikės vykti į mokesčių inspekciją( draugas turi kartu vykti, nes abiems pasirašyti reikia).Yra pildoma VMI metinė gyventojo/šeimos turto deklaracija.

bet nesamonė, čia su pažymų rinkimais doh.gif doh.gif Jie gi viską mato, tik tingi ieškot doh.gif Viena darbovietė vyrui atsisakė duoti pažymą, nes pasakė, kad jie viską mokeščiam yra deklaravę ir jie viską mato. Ir tikrai nuėjus į mokesčius, rado iš tos darbovietės vyro pajamas. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti