QUOTE(coliuke29 @ 2014 01 21, 15:23)
skaiciau cia as ir idomu pasidare ,stoviu ir as su vaikais eilej bustui gauti ,pajamu anksciau tikrai nevirsijau ,o dabar atsirado draugas tai ir jo pajamas dabar parodyti ?tai kiek turi neiseiti 4 zmonem kad visdar priklausytu mums gauti soc.buta?dabar tai tik jo alga ir mano alimentai nes bedarbe ,o isidarbinus ?siandien buvau pasiziureti kiek eile pasistumejo tai per metus 10 vietu pajudejau ,vis sistas o dar girdejau kad kazkaip nuo vasaros bus galima per banka ,savivaldybe kazkie denks ar kaip cia suprasti ?gal ka zinot ?bet cia pajamos turi isnesti kad bankas duotu paskola ?
Va ištrauka kokių sumų turi neviršyti pajamos. Taip, ir draugo pajamas turit rodyti, nes jeigu nerodysit, o kas nors jus paskūstų, tada būtų blogiau.
<<Šių asmenų (šeimų) grynosios metinės pajamos ir turtas prieš prašymo pateikimo įrašyti į atitinkamą asmenų (šeimų) sąrašą savivaldybei, socialinio būsto nuomai metus neviršija:
1. pajamos asmeniui be šeimos 13200 Lt ir turtas 32500 Lt (vidutine rinkos kaina);
2. pajamos 2-3 asmenų šeimai 26400 Lt ir turtas 58500 Lt (vidutine rinkos kaina);
3. pajamos 4 ir daugiau asmenų šeimos vienam asmeniui 7700 ir turtas 26000 Lt.>>
Papildyta:
QUOTE(lagita @ 2014 02 17, 12:09)
Laba diena gavom su sūneliu 1kambario butuką. sūnus auga jam reikia savos erdvės.. ar galėčiau praštyt bent 1,5kambario? ar įmanomi mainai?
Man atrodo judviems iškart turėjo priklausyti dviejų kambarių butas, o gal jūs kai gavot vaikučio neturėjot ar kokia išimties tvarka gavot? O dėl būsto pagerinimo galima kreiptis tik tada, kai asmeniui tenka mažiau nei 10kv.m. Tai jūsų atveju butas turi būti mažesnis kaip 20kv.m.
Papildyta:
Lelijabalta, gal jau naujuose namuciuose gyvenat?