Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 12 17, 10:31)
liūdna jūsų dovanėlė. Taip ir skatina žmones dingti iš lietuvos. Na, kol mano vaikai nepataps pilnamečiais, manęs neišmes. O toliau...žiūrėsim

labuka, o jei pajamos virsys?? juk ten pas juos akys neziba... doh.gif Manau nereiktu but tokiai tikrai
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2014 01 02, 15:02)
labuka,  o jei pajamos virsys??    juk ten pas juos akys neziba... doh.gif  Manau nereiktu but tokiai tikrai

Duok dieve, kad uždirbčiau tiek, kiek man reikia pragyventi lotuliukas.gif
na nelabai ir supratau - pas ką tos akys nežiba ir dėl ko neturėčiau būti tikra? Dėl migracijos?
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 01 02, 17:38)
Duok dieve, kad uždirbčiau tiek, kiek man reikia pragyventi  lotuliukas.gif
na nelabai ir supratau - pas ką tos akys nežiba ir dėl ko neturėčiau būti tikra? Dėl migracijos?

Na manau kol vaikai mazi tai tikrai niekas nekeldina, nors musu name atejo rastas seimai su neigaliuoju irgi virsijo seima suma (pirmi aukstai skirti neigaliems)
Na tik lietuvoj absurdas. Tokius butus pastato tarybiniu laiku su pereinamais kambariais, ir popierinem sienom, nekalbu apie vidine apdaila, zmones beabejo dziaugiasi, bet esi nei paleistas nei pakartas, nei isirengti normaliai nei kazka gero pirktis, tave tokios salygos netikrumo, nezinomybes, pasamonej labai stipriai smaugia.
Atsakyti
Na mano šeimos tokia sudėtis tik doh.gif kad aš viena dirbanti, atlyginimas vos vos didesnis už minimalų. O kad jis padidėtų, jog viršyti normas - man taip toli, kaip iki marso lotuliukas.gif . Bet, jau sakiau, mieliau uždirbčiau tiek, kiek man reikia pragyvenimui. 11 metų nuomavausi, jei uždirbčiau normaliai, tai ir toliau bėdos nematyčiau...
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 01 02, 22:26)
Na mano šeimos tokia sudėtis tik  doh.gif  kad aš viena dirbanti, atlyginimas vos vos didesnis už minimalų. O kad jis padidėtų, jog viršyti normas - man taip toli, kaip iki marso  lotuliukas.gif . Bet, jau sakiau, mieliau uždirbčiau tiek, kiek man reikia pragyvenimui. 11 metų nuomavausi, jei uždirbčiau normaliai, tai ir toliau bėdos nematyčiau...

kartais gali buti tokiu stebuklu, patikekite, viskas kardinaliai gali pasiskeisti, tad linkiu uzdirbti daugiau pinigeliu, kad galetumet paimti paskola is banko ir tureti SAVO busteli
Atsakyti
Jau greit praeis mėnuo, kai pasiūlytas butas, o vis dar tebelaukiu skambučio iš butų. Norėčiau kuo greičiau išsikraustyti iš nuomojamo buto, nes visgi žiemą brangu... verysad.gif
Atsakyti
tai kaip gi cia iseinakad jeigu seimoje 2 zmones dirba valdiskus darbus uz 1 etata,tai soc bustas jiems nepriklauso,nes labai daug uzdirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2014 01 06, 13:48)
tai kaip gi cia iseinakad jeigu seimoje 2 zmones dirba valdiskus darbus uz 1 etata,tai soc bustas jiems nepriklauso,nes labai daug uzdirba? g.gif

Taigi taip ir išeina, nes pati su tuo susiduriu, abu dirbame biudžetinėse įstaigose ir turime jaustis labai turtingi, nes viršijame tas ribas nuo kurių priklauso nuomos kainos.
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2014 01 06, 14:48)

nesvarbu kur dirba, žiūrima į pajamas.
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2014 01 06, 14:48)

netgi skaiciuojami tokie pinigai kaip valstybes paskolos paimtos mokslams ,jos irgi ieina i pajamas-ABSURDO ABSURDAS
Papildyta:
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 01 05, 17:39)
Jau greit  praeis mėnuo, kai pasiūlytas butas, o vis dar tebelaukiu skambučio iš butų. Norėčiau kuo greičiau išsikraustyti iš nuomojamo buto, nes visgi žiemą brangu...  verysad.gif

manau reikėtų paskambinti i butus, gal uzsimete popieriai. arba eiti paciai su dokumentais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 10 sausio 2014 - 09:50
skaiciau cia as ir idomu pasidare ,stoviu ir as su vaikais eilej bustui gauti ,pajamu anksciau tikrai nevirsijau ,o dabar atsirado draugas tai ir jo pajamas dabar parodyti ?tai kiek turi neiseiti 4 zmonem kad visdar priklausytu mums gauti soc.buta?dabar tai tik jo alga ir mano alimentai nes bedarbe ,o isidarbinus ?siandien buvau pasiziureti kiek eile pasistumejo tai per metus 10 vietu pajudejau ,vis sistas smile.gif o dar girdejau kad kazkaip nuo vasaros bus galima per banka ,savivaldybe kazkie denks ar kaip cia suprasti ?gal ka zinot ?bet cia pajamos turi isnesti kad bankas duotu paskola ?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif gavom su sūneliu 1kambario butuką. sūnus auga jam reikia savos erdvės.. ar galėčiau praštyt bent 1,5kambario? ar įmanomi mainai? g.gif
Atsakyti