Sveikos, man tai sia tema gvildenant labai daug neaiskumu, gal kuri bent i esminius atsakys?
Kur surasyti kriterijai kas gali kreiptis del savivaldybes busto? Ar jei zmogui (1am gyvananciam) priklauso soc pasalpa tai ir gali kreiptis?
Tada neaisku, jei taip ilgai laukiama net po 10 ar daugiau metu eileje, juk zmoniu pajamos keiciasi, vaikai isauga ir t.t. ir pan., tai taip gaunasi, jei kreipiesi tup metu kada reikia busto, lauki eileje, o kai galu gale po n laikotarpio sulauki savo eiles, bet jau neatitinki kazkokiu kriteriju, tai nebeskirs busto?
Ir kur reikia kreiptis del busto, ten kur ir des pasalpu?
Is anksto dekui jei kuri atsakys
kur kreiptis reikia, jau susiradau, domina kiti klausimai
QUOTE(ewacka @ 2013 01 16, 13:32)
Sveikos, man tai sia tema gvildenant labai daug neaiskumu, gal kuri bent i esminius atsakys?
Kur surasyti kriterijai kas gali kreiptis del savivaldybes busto? Ar jei zmogui (1am gyvananciam) priklauso soc pasalpa tai ir gali kreiptis?
Tada neaisku, jei taip ilgai laukiama net po 10 ar daugiau metu eileje, juk zmoniu pajamos keiciasi, vaikai isauga ir t.t. ir pan., tai taip gaunasi, jei kreipiesi tup metu kada reikia busto, lauki eileje, o kai galu gale po n laikotarpio sulauki savo eiles, bet jau neatitinki kazkokiu kriteriju, tai nebeskirs busto?
pasiskaitykite čia, Vilniuje, bet galite rasti info internete ir savam mieste, nors tvarka turėtų būti visur ta pati.
http://www.vilniaus-...dex.php?id=1484
Pati stoviu jau 10m., bet dėl pajamų pasikeitimo, tai nežinau ir aš. Kai atsistojau eilėn, tai įrašė į jaunų šeimų sąrašą (pas mus yra 5 eilės), na po 10 metų aš aišku pasenau, bet tebesu tame pačiame sąraše, jau eilė nebekinta.
O šiaip, įvedus nuomos mokestį, daug kas atsisako, nes yra kas sugeba išsinuomoti butą tik už komunalinius. bet...nors ir valdiškas butas, bet vistiek jau skaitytųsi mano, niekas nesugalvos vidury žiemos išmesti ar paprašyti išsikraustyti, jei nesi skolininkas ar asocialus (nors ir jų niekas neišmeta). Tam bute jau gali ir vinį kalti kur nori, pas nieką nieko nereikia prašyti leidimo
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 01 17, 13:43)
Tam bute jau gali ir vinį kalti kur nori, pas nieką nieko nereikia prašyti leidimo
dekui uz informacija
Sveikos, gal yra cia mamyciu is Visagino? Idomu, kaip cia soc.butus dalina... As naslaite, dabar jau pati mama, 2012m vasario menesi stojau i naslaiciu eile butui gauti.. Poto buvau laiska gavusi, kad ateiciau 2013m vasario menesi suzinoti, kokia as eileje busiu..
Siandien nuejau, ir pasake, kad as ANTRA dvieju kambariu butui.. vos ne kritau, nes galvojau busiu kokia 102...
Nu ir pasake, kad pries mus stovi dar viena seima, po ju bus musu eile... dabar nezinau ar dziaugtis, ar kaip... nes kai uzklausiau kiek dar mazdaug laukti, tai sake ko gero siais metais gausime.. bet nera tikri... ir dabar nesuprantu, per metus laiko atsiradau ANTROJE vietoje DVIEJU kambariu butui, o uztrukti gali daugiau nei metai?
As pasimetus... atrodo dziaugtis reik, toks issvajotas dalykas, o man neramu...
Siandien nuejau, ir pasake, kad as ANTRA dvieju kambariu butui.. vos ne kritau, nes galvojau busiu kokia 102...
Nu ir pasake, kad pries mus stovi dar viena seima, po ju bus musu eile... dabar nezinau ar dziaugtis, ar kaip... nes kai uzklausiau kiek dar mazdaug laukti, tai sake ko gero siais metais gausime.. bet nera tikri... ir dabar nesuprantu, per metus laiko atsiradau ANTROJE vietoje DVIEJU kambariu butui, o uztrukti gali daugiau nei metai?
As pasimetus... atrodo dziaugtis reik, toks issvajotas dalykas, o man neramu...
ir dar idomu, as cia antra naslaiciu eileje, ar is visu eiliu bendrai.. kazin
QUOTE(katsiarynab @ 2013 02 05, 21:01)
ir dar idomu, as cia antra naslaiciu eileje, ar is visu eiliu bendrai.. kazin
Našlaičių yra atskiras sąrašas.
Va aš ką tik pasiskambinau pasiteirauti kelinta sąraše esu, nustebino Pakilom net per 16 vietų bet iki buto dar labai toli 142
QUOTE(zzitukass @ 2013 02 07, 11:49)
Va aš ką tik pasiskambinau pasiteirauti kelinta sąraše esu, nustebino Pakilom net per 16 vietų bet iki buto dar labai toli 142
cia tai isvis .. labai ilgai dar na, kantrybes Jums
QUOTE(zzitukass @ 2013 02 07, 11:49)
Aš kažkada, prieš 10 m., tokiu numeriu startavau. tik ne našlaičių sąraše, o jaunų šeimų.
sveiki,
turiu 3 klausimus.
1. ar mes skaitomes jauna seima jei vyrui 26, man 24, vaikui 1,5metai?
2. jei visi trys esame deklaruoti butuose pas savo tevus, ar galime gauti soc busta? nes pernai norejom stoti i eile, mums pasake, kad negausim, nes turime kur gyventi...
3. kokios turi buti pajamos, norint gauti busta?
turiu 3 klausimus.
2. jei visi trys esame deklaruoti butuose pas savo tevus, ar galime gauti soc busta? nes pernai norejom stoti i eile, mums pasake, kad negausim, nes turime kur gyventi...
QUOTE(Eddii @ 2013 02 20, 23:42)
sveiki,
turiu 3 klausimus.
turiu 3 klausimus.
1. žinoma jauni, atrodo iki 35 m. amžiaus
2. kažkokią nesąmonę jums suskėlė. Gi visi kažur gyvenam - pas močiučes, gimines ar nuomojamies....nejau tik "bomžai gali stot į eilę"?????
3. jau buvo nemažai kartų įdėtų nuorodų, pasiieškokit šioje temoje.
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 02 21, 14:02)
1. žinoma jauni, atrodo iki 35 m. amžiaus
2. kažkokią nesąmonę jums suskėlė. Gi visi kažur gyvenam - pas močiučes, gimines ar nuomojamies....nejau tik "bomžai gali stot į eilę"?????
aciu uz atsakymus.
taip, mums pasake savivaldybeje, kad negalim stoti i eile, o as tada lakiausi ir abu niekur nedirbom... o dabar vel uzmaciau temute ir sudomino vel sis klausimas.
ar ir dabar galioja tos pacios pajamos? cia 2008metu. bet, kaip suprantu, kai as pradesiu dirbti, tai jau pajamos virsys tuos 24 tukst/metus ir nebepriklausys vieta eileje mums?
Turtas ir metines grynosios pajamos pries prasymo pateikimo metus nevirsija vyriausybes nustatytu dydziu:
1.1 asmens be seimos:
pajamos-12000, turtas-25000
1.2 dvieju,triju asmenu seimos:
pajamos-24000, turtas-45000
1.3 keturiu ir daugiau asmenu seimos:
vienam asmeniui pajamos-7000, vienam asmeniui turtas-20000