Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 10 23, 16:51)
o tu, juozapai, šventas  doh.gif
na vistiek sveikinimai  4u.gif , jau Naujuosius švęsit SAVO NAMUOSE    didis.gif  vacation4.gif

Greiciausiai po naujuju nes visko reikia ne taip viskas greitai darosi. nemegstu skubeti tad ramiai be streso ir bardako lotuliukas.gif

Nu bet dar gauti reikia raktus pirmiau biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 23 spalio 2012 - 18:58
pridaviau popierizma wub.gif sake viskas ok dabar laukti isakymo ir sutartele pasirasyt thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Aš aišku nežinau, kas ten ir kaip, bet, kai tik patapsite naujakuriais ir būsite šeimininkai, tai susižiūrėkite visus skaičiukus, sutartis, o tai girdėjau, kad viena pažįstama gavo butą, gyveno gyveno, po to patikrino skaičiukus, ten kažkas netiko.... na ir buvo vėl naujos kelionės po institucijas ir įrodinėjimai, kas ir kada kažką sugadino...
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 10 24, 18:44)
Aš aišku nežinau, kas ten ir kaip, bet, kai tik patapsite naujakuriais ir būsite šeimininkai, tai susižiūrėkite visus skaičiukus, sutartis, o tai girdėjau, kad viena pažįstama gavo butą, gyveno gyveno, po to patikrino skaičiukus, ten kažkas netiko.... na ir buvo vėl naujos kelionės po institucijas ir įrodinėjimai, kas ir kada kažką sugadino...

Turesiu omeny aciu 4u.gif

Atsakyti
sveiki,
norejau paklausti tokio klausimuko 4u.gif ar gali buti, kad naslaitis, stovintis socialinio busto eileje jau 5 metus, butu eileje 280 numeriu? ar neturetu buti pirmenybe kazkokia? Iki 18 metu gyveno vaiku namuose, tevai mire, artimuju nera, pajamos nevirsija nustatytos sumos, turto neturi.
Atsakyti
QUOTE(linccike @ 2012 10 25, 11:21)
sveiki,
norejau paklausti tokio klausimuko  4u.gif  ar gali buti, kad naslaitis, stovintis socialinio busto eileje jau 5 metus, butu eileje 280 numeriu? ar neturetu buti pirmenybe kazkokia? Iki 18 metu gyveno vaiku namuose, tevai mire, artimuju nera, pajamos nevirsija nustatytos sumos, turto neturi.

Naslaitis ir taip turbut yra naslaiciu sarase. As taip pat naslaiciu sarase, man nieks neskuba isskirti stoviu apie 6-7m. Bandrabuti gali isskirti greiciau. Per metus laiko paskiria. Zinoma, del buto sarasas nuo to nenukencia mirksiukas.gif
** Svaja**- sveikinu smile.gif del buto plotu pas mane ir daug nesamoniu, na bet yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 10 25, 12:16)

** Svaja**- sveikinu smile.gif del buto plotu pas mane ir daug nesamoniu, na bet yra kaip yra.

Aciu mergaites wub.gif wub.gif wub.gif siandiena paskambino kad pirmadieni ateiciau raktu ,cipu ir sutarties thumbup.gif thumbup.gif assa.gif 59.gif 59.gif
Atsakyti
Jau didis.gif didis.gif didis.gif didis.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 10 29, 12:54)
Jau  didis.gif  didis.gif  didis.gif  didis.gif  assa.gif

Svekinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 10 29, 12:58)
Svekinimai smile.gif

Aciu sirdingai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 10 29, 12:54)