Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(** Svaja** @ 2012 06 22, 17:37)
Oj kaip butu gerai ..nors ka nors rolleyes.gif  rolleyes.gif  Aisku tektu  investuti  bet man jau dzin .padaryciau lele biggrin.gif  wub.gif  (su laiku)

Lauksim žinių, kai gausit mirksiukas.gif

QUOTE(vitavip184 @ 2012 06 26, 21:32)
gal kas zinote kuo skiriasi valstybes nuomojamas butas terminuotam laikotarpiui? gal didesne galimybe ji gauti jei mes esame sociali seima dirbanti 0.5 etato tiek vyras tiek as... auginame dukryte 3m. gal kas suteiktu informacija? lb aciu

Nežinau, pas mane terminuota sutartis, sąlygos:kol eilės tvarka bus išnuomotas socialinis būstas(aš dabar bendrabutyje gyvenu)
Kaip jauna šeima galit greičiausiai stot į eilę, bet "pagreitintu būdu" nesitikėkit.
Atsakyti
http://verslas.delfi...u.d?id=59015911
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 06 28, 20:30)

"Pasak Gričiupio gatvės namo bendrijos pirmininkės Almos Zagurskienės, jų namas renovuotas, tačiau 16 savivaldybės butų iki šiol stovi tušti. Jos žiniomis, šie butai suremontuoti dar anksčiau, prieš kelerius metus. Pasak pirmininkės, kurį laiką buvo iki galo nesutvarkyta elektros instaliacija, tačiau kodėl butai iki šiol stovi tušti, ji teigia nežinanti.

Skaitykite daugiau: http://verslas.delfi...-s...1z6wSKRh4"
g.gif Kad lyg žiemą trynėsi ten darbininkai.
Atsakyti
"Ministro pirmininko Andriaus Kubiliaus įsitikinimu, nuomos mokesčio kompensavimas būtų lankstesnis ir efektyvesnis būdas tenkinant socialinio būsto poreikius.

Nuomos išlaidas Vyriausybė netgi pasirengusi padengti iš valstybės biudžeto lėšų kaip tikslinę dotaciją savivaldybėms." (http://klaipeda.diena.lt/naujienos/miestas/valdi-kas-butas-klaipedoje-pusvelciui-392978#axzz1z1OpmZgv)

kažin niekas nieko nežinot apie tai? ar tai tik ir liko eilinės kalbos? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 28 birželio 2012 - 20:14
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 06 27, 20:46)
Lauksim žinių, kai  gausit mirksiukas.gif

Mano optimizmas vis gesta kas diena angel_sadangel.gif kazkaip ..nelabai tikiu unsure.gif unsure.gif

O jei gausiu tai reksiu visa burna lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,klausykit man labai reikia info apie tai kas gauna socialinį būstą tiskliau kas gali pretenduoti ir pan,Klaipėdoje čia,gal žinot kur internete viską apie tai rašo,kažkur esu mačiusi tačiau nepamenu adreso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*panele roze* @ 2012 07 10, 12:48)
Sveikos,klausykit man labai reikia info  apie tai kas gauna socialinį būstą tiskliau kas gali pretenduoti ir pan,Klaipėdoje čia,gal žinot kur internete viską apie tai rašo,kažkur esu mačiusi tačiau nepamenu adreso doh.gif

ieškoti reikia per klaipėdos miesto savivaldybės tinklalapį
Bet.... būčiau dabar jauna, tikrai stengčiausi iš visų išgalių ar tai paskolą imti, ar tai kažkaip kitaip išsimokėtinai, bet pirkčiau savo nuosavą. Stovi, stovi toj eilėj gal kokį 15 metų (o kur tuo laikotarpiu glaustis reikia?), o kas po to, vistiek nuomą moki.
Atsakyti
angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif

sian eilute klausiau nes jau kaunas atnaujino...deja...kaip buvau 13 taip likau...jau antrus metus pastrigau cry.gif cry.gif tai kai uzaugs pirmasis sunus ..tada ir gausiu gal 1 kambari lotuliukas.gif doh.gif arba bus pajamos per dideles doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 07 17, 23:09)
angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif

sian eilute klausiau  nes jau kaunas atnaujino...deja...kaip buvau  13 taip likau...jau antrus metus pastrigau cry.gif  cry.gif tai kai uzaugs pirmasis sunus ..tada ir gausiu gal 1 kambari lotuliukas.gif  doh.gif arba bus pajamos per dideles doh.gif  smile.gif

console.gif
LIETUVIŲ GENOCIDAS, kitaip išsireikšti negaliu. Uždirbti duoda minimumą 800 lt, mokesčius atima 1000 lt ir žiūri kur, kaip ir kiek dar išgyvens...
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 07 17, 23:09)
angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif

sian eilute klausiau  nes jau kaunas atnaujino...deja...kaip buvau  13 taip likau...jau antrus metus pastrigau cry.gif  cry.gif tai kai uzaugs pirmasis sunus ..tada ir gausiu gal 1 kambari lotuliukas.gif  doh.gif arba bus pajamos per dideles doh.gif  smile.gif

kai uzrasinejau savo panele tai sake dabar ilgai lauksit.
Gal galit parasyt tel nr noriu pasiklaust kelinti esam. Man nesunku butu paciai susirast,bet kompiuteris sugedo,o per tel sunkoka.
Atsakyti
susiradau pati nr. 10puslapyje.
Zodziu labai smarkiai eile pakrutejo smile.gif per viena pakilau (158) na vis tik gera zinia kad nepakritau smile.gif zemyn.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 07 18, 16:59)
susiradau pati nr. 10puslapyje.
Zodziu labai smarkiai eile pakrutejo smile.gif per viena pakilau (158) na vis tik gera zinia kad nepakritau smile.gif zemyn.

o kur jūs ieškote?
Atsakyti