QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 06 21, 21:19)
"Dar 73 gyvenamosios patalpos Savivaldybės tarybos sprendimais jau anksčiau buvo pripažintos netinkamomis gyventi." Įdomu, o ką daro su tokiom patalpom?
Nieko sau priskaičiuoja visokio ploto
Jaučiu gaunasi dvigubai?
O aš niekada ir nežinojau, kad bendrabučiui yra atskiros eilės. O gavus jį, dar galima ir toliau stovėti eilėj butui? O gal tuomet tas stovėjimas dar labiau prailgsta, nes gi gyventi kaip ir turi kur???
Dieve dieve, jau 10 metų nuomojuos ir dar tiek reiks ?
paskaičiavus kiek pinigų sukišta tom nuomom, jau pusė butuko būtų, bet gi niekas ir paskolų neduoda, netgi kompiuterio už 1700 man nedavė išsimokėtinai
Parduoda man rodos, arba nežinau
Na pas mus renovuotas tai labai daug nesigauna, bet vistiek iš kišenės ne į ją
Galima ir toliau stovėti, ir ilgumas nuo to nesikeičia, tik Kaune bendrabučiai "jėgovi" į kuriuos baisu eit gyvent su vaikais
man siūlė:"holyvude"( na tiksliau sako: tau Raudondvario plente nesiūlyti? Sakau
i ne ne) paskui tris Vilijampolėje Lampėdžių g.(į vieną negalėjau įeiti buvo antros durys užrakintos, o rakto neturėjo gal) ir Partizanų g butas gal ir neblogas, bet kiek pinigo reiktų remontui netas žodis kapitalinio juodo reikėjo, ten matyt, neseniai buvo iškraustyti asocialūs asmenys, į wc net nelindau, nes visur dvokas, bardelis juodas fui kaip ten baisu buvo gryna landynė. Ir dar vieną pasiūlė, bet čia jau geriausias variantas, remonto ir reikėjo, teko boilerį pirkt, draugė dušo padą(tiksliau tokį kaip pusvonią) suorganizavo, rajonas neblogas, namas puikus, pirmininkė šauniai darbuojasi, aš čia su vaikais galėčiau gyvent ir gyvent.
O bendrabučius greičiausiai gauna:buvę kaliniai ir našlaičiai, kitiems tenka ir čia pastovėti ilgokai.