Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(lagita @ 2012 06 14, 12:20)
tikrai nesuprantu pagal ką jie ten sprendžia kam duot kam ne unsure.gif

Nezinau ir as...vienas stovi ir gauna po 5m kitas po 20 daar laukia .. doh.gif Vien zo netepsi nevaziuosi ..daugelis tikrai per kysius gauna ..bet az pries korupcija tai uztat kenciu dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 06 14, 21:33)
Nezinau ir as...vienas stovi ir gauna po 5m kitas po 20 daar laukia .. doh.gif  Vien zo  netepsi nevaziuosi ..daugelis tikrai per kysius gauna ..bet az pries korupcija tai uztat kenciu dabar lotuliukas.gif

unsure.gif aš ir labai prieš.. aš sakau net nesidomėjau kelinta sąraše esu... na ką dokumentai surinkti beliko pristatyti ir laukti raktų bei leidimo.. o kiek laiko tas trunka nežinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2012 06 15, 13:31)
unsure.gif  aš ir labai prieš.. aš sakau net nesidomėjau kelinta sąraše esu... na ką dokumentai surinkti beliko pristatyti ir laukti raktų bei leidimo.. o kiek laiko tas trunka nežinot?  g.gif

Et kaip fainaaa wub.gif wub.gif sveikinu friends.gif
Atsakyti
lagita- sveikinu ir aš thumbup.gif

Mane "nudžiugino", kai mergytę įtraukiau į sąrašą, sako tokiai šeimai nelabai turim ką pasiūlyti, teks ilgai laukti. Va sako (aš dabar 159) jei būtumėt viena, tai gal ir jau būtų galima pasiūlyti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥Zitukas♥: 15 birželio 2012 - 15:11
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 06 15, 16:11)
lagita- sveikinu ir aš thumbup.gif

Mane "nudžiugino", kai mergytę įtraukiau į sąrašą, sako tokiai šeimai nelabai turim ką pasiūlyti, teks  ilgai laukti. Va sako (aš dabar 159) jei būtumėt viena, tai gal ir jau būtų galima pasiūlyti. doh.gif

na taip, pasiūlytų bendrabučio kambariuką 10 m2, patalpos visos bendro naudojimo.... tai verdant valgį negali išeiti iš virtuvės, nes grįžęs ne tik puodo su maistu nerandi, bet ir degiklius vagia - gi metalas doh.gif . Taip bent jau buvo tikrai prieš 10 metų, tik kažin ar mūsų lietuvaičiai kada pasikeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 06 15, 17:47)
na taip, pasiūlytų bendrabučio kambariuką 10 m2, patalpos visos bendro naudojimo.... tai verdant valgį negali išeiti iš virtuvės, nes grįžęs ne tik puodo su maistu nerandi, bet ir degiklius vagia - gi metalas  doh.gif . Taip bent jau buvo tikrai prieš 10 metų, tik kažin ar mūsų lietuvaičiai kada pasikeis  g.gif

Kaip suprantu dėl bendrabučio yra kita eilė. Bendrabutį gavom prieš metus. Virtuvę įsirengėm vieną kambarį padalinę. Pagal popierius priklauso, bet realiai bendros nėra, ai man dar priklauso kažkokių sandėliukų dalys,(trijų) po to daug koridoriaus priskaičiuoja ir holo dalš, kurio ir nėra lotuliukas.gif žodžiu būtų dzin, bet truputį gaila, kad tenka permokėti 20kv šildymui. Mūsų namo pirmininkė šaunuolė tvarko dabar popierius dėl plotų, nes yra plotų už kuriuos dvigubai permokam doh.gif
Atsakyti
Gal eilė labiau pakrutės mastau.gif
http://www.kaunas.lt...x.php?171394268
Atsakyti
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 06 21, 18:25)

"Dar 73 gyvenamosios patalpos Savivaldybės tarybos sprendimais jau anksčiau buvo pripažintos netinkamomis gyventi." Įdomu, o ką daro su tokiom patalpom? g.gif

Nieko sau priskaičiuoja visokio ploto doh.gif Jaučiu gaunasi dvigubai?

O aš niekada ir nežinojau, kad bendrabučiui yra atskiros eilės. O gavus jį, dar galima ir toliau stovėti eilėj butui? O gal tuomet tas stovėjimas dar labiau prailgsta, nes gi gyventi kaip ir turi kur???
Dieve dieve, jau 10 metų nuomojuos ir dar tiek reiks ? verysad.gif paskaičiavus kiek pinigų sukišta tom nuomom, jau pusė butuko būtų, bet gi niekas ir paskolų neduoda, netgi kompiuterio už 1700 man nedavė išsimokėtinai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 21 birželio 2012 - 20:20
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 06 21, 21:19)
"Dar 73 gyvenamosios patalpos Savivaldybės tarybos sprendimais jau anksčiau buvo pripažintos netinkamomis gyventi." Įdomu, o ką daro su tokiom patalpom? g.gif

Nieko sau priskaičiuoja visokio ploto   doh.gif Jaučiu gaunasi dvigubai?

O aš niekada ir nežinojau, kad bendrabučiui yra atskiros eilės. O gavus jį, dar galima ir toliau stovėti eilėj butui? O gal tuomet tas stovėjimas dar labiau prailgsta, nes gi gyventi kaip ir turi kur???
Dieve dieve, jau 10 metų nuomojuos ir dar tiek reiks ? verysad.gif paskaičiavus kiek pinigų sukišta tom nuomom, jau pusė butuko būtų, bet gi niekas ir paskolų neduoda, netgi kompiuterio už 1700 man nedavė išsimokėtinai  doh.gif  verysad.gif

Parduoda man rodos, arba nežinau biggrin.gif
Na pas mus renovuotas tai labai daug nesigauna, bet vistiek iš kišenės ne į ją sad.gif
Galima ir toliau stovėti, ir ilgumas nuo to nesikeičia, tik Kaune bendrabučiai "jėgovi" į kuriuos baisu eit gyvent su vaikais doh.gif man siūlė:"holyvude"( na tiksliau sako: tau Raudondvario plente nesiūlyti? Sakau ohmy.gifi ne ne) paskui tris Vilijampolėje Lampėdžių g.(į vieną negalėjau įeiti buvo antros durys užrakintos, o rakto neturėjo gal) ir Partizanų g butas gal ir neblogas, bet kiek pinigo reiktų remontui netas žodis kapitalinio juodo reikėjo, ten matyt, neseniai buvo iškraustyti asocialūs asmenys, į wc net nelindau, nes visur dvokas, bardelis juodas fui kaip ten baisu buvo gryna landynė. Ir dar vieną pasiūlė, bet čia jau geriausias variantas, remonto ir reikėjo, teko boilerį pirkt, draugė dušo padą(tiksliau tokį kaip pusvonią) suorganizavo, rajonas neblogas, namas puikus, pirmininkė šauniai darbuojasi, aš čia su vaikais galėčiau gyvent ir gyvent. mirksiukas.gif
O bendrabučius greičiausiai gauna:buvę kaliniai ir našlaičiai, kitiems tenka ir čia pastovėti ilgokai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥Zitukas♥: 21 birželio 2012 - 20:39
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 06 21, 18:25)

Oj kaip butu gerai ..nors ka nors rolleyes.gif rolleyes.gif Aisku tektu investuti bet man jau dzin .padaryciau lele biggrin.gif wub.gif (su laiku)
Atsakyti
gal kas zinote kuo skiriasi valstybes nuomojamas butas terminuotam laikotarpiui? gal didesne galimybe ji gauti jei mes esame sociali seima dirbanti 0.5 etato tiek vyras tiek as... auginame dukryte 3m. gal kas suteiktu informacija? lb aciu
Atsakyti
QUOTE(vitavip184 @ 2012 06 26, 21:32)
gal kas zinote kuo skiriasi valstybes nuomojamas butas terminuotam laikotarpiui? gal didesne galimybe ji gauti jei mes esame sociali seima dirbanti 0.5 etato tiek vyras tiek as... auginame dukryte 3m. gal kas suteiktu informacija? lb aciu

verysad.gif
Atsakyti