Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(Vilsen @ 2012 06 12, 10:15)
Mergaitės o kur Jus sąrašus tikrinatės?Ar kiekvieną kartą važiuojate į savivaldybę?

as tai kiekvena vasara vazioju i savivaldibe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsen @ 2012 06 12, 09:15)
Mergaitės o kur Jus sąrašus tikrinatės?Ar kiekvieną kartą važiuojate į savivaldybę?

Galima ir pasiskambinti.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsen @ 2012 06 12, 09:15)

As telefonu vasari ir rugpjuti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 06 11, 22:10)
As jau 19-likti 4u.gif  4u.gif  tegyvuoja  lithuania.gif suknista angel_sadangel.gif  sleep.gif

prašom pasipasakoti nuo kada, kiek laiko "stovėjot", kokiu numeriu startavot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 06 12, 19:36)
prašom pasipasakoti nuo kada, kiek laiko "stovėjot", kokiu numeriu startavot?  4u.gif

Ojjj tai taip senai buvo doh.gif doh.gif
Stojau tuo metu kaip vienisa ma (dukra buvo 3-4metuku) Startavau..nepamenu tikrai bet virs 500 tai tikrai doh.gif Per ta laika iki 2009m ne vieno pasiulymo nebuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va dukrai jau 22metai tuoj okaip be sienu taip be sienu unsure.gif unsure.gif

I ta tarpa istekejau dar du zmogukus pagimdziau wub.gif Vienas ju jau 15 metukus aina kitas laukia6 eriu.. wub.gif wub.gif

Vis laukiu..laukiu ... antri metai 13 nr laukiu pastrigau kazko lotuliukas.gif na rugpjuti gal pajudesim tikiuos bent i 10 jau papult bigsmile.gif bigsmile.gif O paskui galiu ait akiu draskyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 06 12, 20:30)
Ojjj tai taip senai buvo doh.gif  doh.gif
Stojau tuo metu kaip vienisa ma (dukra buvo 3-4metuku) Startavau..nepamenu tikrai bet virs 500 tai tikrai doh.gif Per ta laika iki 2009m ne vieno pasiulymo nebuvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai va dukrai jau 22metai tuoj  okaip be sienu taip be sienu unsure.gif  unsure.gif

I ta tarpa istekejau dar du zmogukus pagimdziau wub.gif  Vienas ju jau 15 metukus aina kitas laukia6 eriu.. wub.gif  wub.gif

Vis laukiu..laukiu ... antri metai 13 nr laukiu pastrigau kazko lotuliukas.gif  na rugpjuti gal pajudesim tikiuos bent i 10 jau papult bigsmile.gif  bigsmile.gif O paskui galiu ait akiu draskyt lotuliukas.gif

Dzieve, dzieve... aš jau 9 metai toj eilėj, tai dar tik pusiaukelis verysad.gif .. kad nors iki pensijos sulaukti, bet gal nebereiks g.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif na va popierius tvarkau renku... realiai beveik viskas surinkta, tikiuosi viskas bus gerai nepasakys, kad vis tik pajamos per didelės.. unsure.gif butą gavau pakenčiamą net neverta atsisakyti.. minusas tik vienas kad 1no kambario butas o pas mane auga gi berniukas.. unsure.gif bet kaip nors cool.gif man per 6m nei karto jokio buto nesiūlė.. labai retai eidavai sąrašų tikrintis.. per tuos 6metus gal tik kokius 3kartus ir tebuvau.. smile.gif p.s kai pasakiau kad butas tinka ir imu tai man pasakė - Ačiū Dievui bent vieną butą prastumsim nes jų yra nemažai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2012 06 13, 14:20)
laba diena  4u.gif  na va popierius tvarkau renku... realiai beveik viskas surinkta, tikiuosi viskas bus gerai nepasakys, kad vis tik pajamos per didelės..  unsure.gif  butą gavau pakenčiamą net neverta atsisakyti.. minusas tik vienas kad 1no kambario butas o pas mane auga gi berniukas..  unsure.gif  bet kaip nors cool.gif  man per 6m nei karto jokio buto nesiūlė.. labai retai eidavai sąrašų tikrintis.. per tuos 6metus gal tik kokius 3kartus ir tebuvau.. smile.gif p.s kai pasakiau kad butas tinka ir imu tai man pasakė - Ačiū Dievui bent vieną butą prastumsim nes jų yra nemažai... smile.gif

Aisku cia ne Kaune schmoll.gif g.gif g.gif

Nes man tai nieko nesiulo doh.gif doh.gif

As esu 3 asmenys biggrin.gif

Man ir lai duoda 1 no kambario Imsiu tongue.gif tongue.gif bele didelis butu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 13 birželio 2012 - 14:10
QUOTE(** Svaja** @ 2012 06 13, 15:09)
Aisku cia ne Kaune schmoll.gif  g.gif  g.gif
Nes man tai nieko nesiulo doh.gif  doh.gif 

As esu 3 asmenys  biggrin.gif

Man ir lai duoda 1 no  kambario  Imsiu tongue.gif  tongue.gif  bele didelis butu bigsmile.gif

taip ne Kaune.. smile.gif Jonavoje p.s draugės mama Kaune po 11m gavo...
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2012 06 13, 16:29)
taip ne Kaune..  smile.gif  Jonavoje p.s draugės mama Kaune po 11m gavo...

Nu o man tai neduoda blin lotuliukas.gif lotuliukas.gif nepatinku matyt blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 06 13, 20:55)
Nu o man tai neduoda blin lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nepatinku matyt blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikrai nesuprantu pagal ką jie ten sprendžia kam duot kam ne unsure.gif
Atsakyti