Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(** Svaja** @ 2012 01 30, 11:12)
verysad.gif  verysad.gif  ta pati 13 blink.gif

sako , tai pries jus ir jus  atsisaket  blink.gif  blink.gif  sakau ar siulet ??? sako taip  blink.gif  Nu sakau gerai  kad siulet bet as pasiulymo jokio negavau  4u.gif  sako labai prastus suliom tai neeima  kiti ..sakau man neidomu man turit siulyt o ne 100ajam doh.gif  blink.gif  tai puole atsiprasinet  nu kantrybes paprase  ir sake griciupio namai turetu pajudet ga tikrai tada jau ..sakau mane apsobrezkit raudonai ..nes as pirma lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sunervino gerokai bet ka pakeist galiu... ogi nieko..pinigu pakist neturiu ...o ir nekisciau jau tiek metu belaukianti  doh.gif  Nu palauksiu dar ... bet jau zaibai lenda biggrin.gif

o kur gyvenat šiuo metu?
Papildyta:
QUOTE(zzitukass @ 2012 01 30, 12:07)
Nu jo žiauru... kas per nesąmonė blink.gif
Kokie gričiupio namai?
Mes dabar gavom bendrabutį(gričiupyje), tai labai džiaugiamės, nes renovuotam name gavom, tai dėl buto nėra skubu, šią vasarą žadu mažiukę įtraukti, nes dar ji nėra įrašyta. Tai mes dar lauksim šimtą metų smile.gif buvau sąraše 166 lygtais. Jūs kokiame sąraše?

Nelabai supratau - jūs gavot bendrabutį ir vėliau jums dar siūlys butą? nežinau, kad taip galima.
Man tenka jau 10 metų nuomotis, jau nušokau nuo proto, nes pajamos minimalios, diržai suveržti senai, nebėra kaip betaupyti... O eilėje pernai buvau berods 76, kažin ar kiek pajudėjau, nesitiki. Tik tikiu, kad dar kokią 10 metų teks laukti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 01 31, 21:03)

Nelabai supratau - jūs gavot bendrabutį ir vėliau jums dar siūlys butą? nežinau, kad taip galima.
Man tenka jau 10 metų nuomotis, jau nušokau nuo proto, nes pajamos minimalios, diržai suveržti senai, nebėra kaip betaupyti... O eilėje pernai buvau berods 76, kažin ar kiek pajudėjau, nesitiki. Tik tikiu, kad dar kokią 10 metų teks laukti  schmoll.gif

Stojau į eilę dėl buto, o po to pagalvojau, kad vis dėl to reikia mums bendrabučio, tai ir dėl jo stojau, tik jau man buvo virš 25m, tai įrašė i jaunų šeimų ar kitą sąrašą, jau nepamenu, tik tiek žinau, kad bučiau ilgai ir ten laukusi, tik tiek buvo bėdos, kad buvau iš deklaruota ir mėnesį ar daugiau nežinojau, o kai sužinojau lėkiau žiūrėti, ar neišbraukė iš sąrašų, gi 5m ar kiek laukta, tai apsižiūrėjo, kad turiu būt našlaičių sąraše (dėl bendrabučio) tai sako perkelsiu ir kitais metais jau siūlysiu, tai sakau gal ateisiu po nestuke.gif gimimo, nes skaitėmės 3 asmenų šeima, o bendrabutyje bučiau tik 1 kambarį, o jei 4 asmenų tai 2kambarių. Bet sutvarkėm anksčiau, ji atsižvelgė nestuke.gif
O dėl nuomos suprantu labai 4u.gif verysad.gif mums ir teko ta nelabai skani duona, kai paskutinius pinigėlius atiduodavom nuomai, mokesčiams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 01 31, 12:15)
Mmm kai daugiau sužinosit parašykit mirksiukas.gif
Pas mus visas penktas aukštas yra remontuojamas, iš pirmininkės kalbų supratau, kad ten visi yra soc. bet čia bendrabutis, po du kambarius butai, tai Jums kaip ir nesiūlys čia, bet įdomu taip kur čia daugiau soc būstų yra.
Aš esu našlaičių sąraše ir klausiau gal man pereiti į tris ir daugiau turinčių vaikų sąrašą, bet man patarė likti, nes tipo našlaičiams daugiau skiria. Dėl bendrabučio įstojau gal prieš du metus, nes tas kraustymasis nuomos veikia sad.gif nesitikėjau ko gero gauti, bet likau nuoširdžiai nustebusi, žinoma čia reikėjo daugiau į remontus įkišt, bet man kas patinka šildymo kainos nekosminės, bendrabutis labai tvarkingas, ai bendra tik laiptinė ir balkonas, virtuvę įsirengėm viduje(du kambarius gavom). Siūlė ir baisius bendrabučius, ir Partizanų g, ir Lampėdžių g, ai dar kai siūlė sako tai jums nesiūlysiu Raudondvario pl doh.gif ("Holivude") tai čia su vaikais nėra baisu gyventi.
Norėjau paklausti Jūs skambinotės: ar važiavote pasiteirauti, kelinta esate pagal sąrašą?

As skambinau visad , nera ten ko laiko gaisti nes eiles ilgos amzinai, dirba tik po 3 val.man tiktu ir 2 kamb bendrabutis kad tik duotu lotuliukas.gif tik nelandyne zinoma blush2.gif nes ji sake ,zinokit davem labai prastus butus ..tai matyt pagerintus dalino doh.gif bet tiketis gero ir nereikia ..geri pazystamiems ir artimiems 4u.gif Butu smagu jei prie jusu gautumem bigsmile.gif tai apie siuos ir kalbejo matyt tik nesupratau gal . Na matysim ar per pusmeti pasiulys ,gal turetu ..nes pikta labai buvau..

Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 01 31, 23:16)
As skambinau visad , nera ten ko laiko gaisti nes eiles ilgos amzinai, dirba tik po 3 val.man tiktu ir 2 kamb bendrabutis kad tik duotu lotuliukas.gif  tik nelandyne zinoma blush2.gif nes ji sake ,zinokit davem labai prastus butus ..tai matyt pagerintus dalino doh.gif bet tiketis gero ir nereikia ..geri pazystamiems ir artimiems 4u.gif Butu smagu jei  prie jusu  gautumem bigsmile.gif  tai apie siuos ir kalbejo matyt tik nesupratau gal . Na matysim ar per pusmeti pasiulys ,gal turetu ..nes pikta labai buvau..

kaip dėl buto, man rodos turi ateiti vasarį pasiūlymai, nes kai man siūlė tai sako kovą aš išsiuntinėsiu laiškus, tai ateikite kovo pradžioj, ne ir nuėjau, bet dar bišk per anksti nes laiškų buvo neišsiuntusi smile.gif bet dėl bendrabučio, čia vienu mėnesiu vėliau ir eiles sutikrina. g.gif Va draugei ir sakė ateiti, kovo pradžioj.
Pas mus dar į penktą aukštą nenueisi, nes ten grotos, tipo remontai, bet matyt tylus darbininkai smile.gif
doh.gif oh aš kvaiša galvoju važiuot su savo "kinderiais" reiks pasiskambint, galvojau, kad jie nieko nesako telefonu.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 02 01, 09:14)

doh.gif oh aš kvaiša galvoju važiuot su savo "kinderiais" reiks pasiskambint, galvojau, kad jie nieko nesako telefonu.

Skambinkit -42 54 46 4u.gif reikes asmens kodo mirksiukas.gif

Na lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 02 01, 09:15)
Skambinkit -42 54 46 4u.gif  reikes asmens kodo mirksiukas.gif

Na lauksim smile.gif

blush2.gif o pvz galiu šiandien pasiskambint, ar rytojaus laukti ir 13 val? Ačiū smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzitukass: 01 vasario 2012 - 09:34
QUOTE(zzitukass @ 2012 02 01, 10:34)
blush2.gif o pvz galiu šiandien pasiskambint, ar rytojaus laukti ir 13 val? Ačiū smile.gif
4u.gif

galit aisku 4u.gif jos gi kasdien dirba tik priima numatytu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 01 vasario 2012 - 10:42
QUOTE(** Svaja** @ 2012 02 01, 10:42)
galit aisku 4u.gif jos gi kasdien dirba tik priima  numatytu laiku mirksiukas.gif

Dėkui mirksiukas.gif
Prisiskambinau, pakilau net 7 vietom(159), smile.gif oh dar kiek metelių laukt...
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 02 01, 12:12)
Dėkui  mirksiukas.gif
Prisiskambinau, pakilau net 7 vietom(159), smile.gif oh dar kiek metelių laukt...

na sansu yra ...kai ateis link 15 tada leciau juda eile biggrin.gif biggrin.gif na jei kas keisis tai galbut nereikes laukti kaip man 18m biggrin.gif To ir linkiu kad kuo greiciau smile.gif

O as 2009 gal pakilau net per 9 ir stop lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 01 vasario 2012 - 11:25
QUOTE(** Svaja** @ 2012 02 01, 11:24)
na sansu yra ...kai ateis link 15 tada leciau juda eile  biggrin.gif  biggrin.gif  na jei kas keisis tai galbut  nereikes laukti kaip man 18m biggrin.gif  To ir linkiu kad kuo greiciau smile.gif

O as 2009 gal  pakilau net per 9 ir stop lotuliukas.gif

na tai kad panašu, kad reikės maždaug tiek ir laukti smile.gif dabar stoviu jau 6metus, į eilę įrašė maždaug 250, na tai paskaičiavus, maždaug 100 asmenų į 6metus smile.gif na tai dar kokia 12-15metų biggrin.gif
nepamenu kuriais metais aš net ir pakritau per vieną ar dvi vietas...
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 02 01, 12:36)
aš net ir pakritau per vieną ar dvi vietas...

Nu man to ir tetruktu lotuliukas.gif pasprogdinciau jei bogu biggrin.gif biggrin.gif ten matyt be eiles kazkam skyre g.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 02 01, 12:28)
Nu man to ir tetruktu lotuliukas.gif  pasprogdinciau jei bogu biggrin.gif  biggrin.gif ten matyt be eiles kazkam skyre  g.gif

Tipo atkėlė iš kito sąrašo, ir pagal prašymo data pirmenybė... Na bet vis tiek man taip neaiškiai nuskambėjo... sad.gif
Atsakyti