Sveikos,krikstynom kokie uzrasai maisiukam turi but?
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 15, 18:39)
o prie rėmo tvirtinasi labai paprastai: prie volelių yra pritvirtinti lipukai (nežinau kaip juos pavadint ), viena dalis perkant jau buvo pritvirtinta prie rėmo, kitą reikia prisiūt prie siuvinio tik nežinau ar čia ant visų rėmų taip, ar tik čia pas mane
tikiuosi Džeinė nesupyks už nuotraukėlę kaip paaiškinimą
ačiū, kad paaiškinai, tikrai nepikstu.
Lipukę mes tvirtinam prie visų rėmu. yra merginu, kurios tingi siut lipuke, tai medžiaga prie jos prisišaudo su segtuvu (nežinau, kaip jis vadinas, bet kur popieriu susega)
QUOTE(LadyAgne @ 2011 06 15, 18:46)
pas mane ant remo nera tokiu lipduku, ideja tai labai puiki , pas mane paprasta medziaga apsiuti tie mediniai remai, as maniau kad reikia susmaigstyti adatelem medziagyte, bet nesilaike, o jei paimciau ir prisuciau, per daug itempus ar neissiardytu medziagos galai, idomu..
tai tu ant tos medžiagos kur iš vollio išeina prisisiuk lipuke, o kita dali prisisiusi prie aidos ir visa problema išspresta
Grazi orchideja bus
Visoms po uz baigtus ir procesinius darbelius
*pirma darba siuvinejau be nieko, antra pradejau su lankeliu, uzbaigiau su Dzeines remu , trecias jau puikuojasi ant remo . Skirtumas tikrai yra , ypac siuvinejant didesnius darbelius. Nesakau, kad pirmom valandom buvo super duper - reikejo ir prisitaikyti auksti ir rasti padeti, kaip patogiausia, bet nepalyginamai spartesnis siuvinejimas dviem rankom
**as net nebenadziau
as cia tokia tingine , kam dygsniuot adata be reikalo, jei krokodilas ciaukst ciaukst kokiais nori atstumais ir baigta
Visoms po uz baigtus ir procesinius darbelius
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 15, 21:28)
*aš bandžiau ir su lankeliais skirtingų dydžių, ir be nieko - na kol rėmo neturėjau tai ir buvo gerai taip kaip buvo bet man ranką paskausdavo nuolat laikant, negalėjau ilgai siuvinėt, todėl ir susigundžiau tuo rėmu
** ypač kai tas prisiuvimas man pirmą kartą daug pastangų kainavo kol pavyko gerai įtempus prisiut
** ypač kai tas prisiuvimas man pirmą kartą daug pastangų kainavo kol pavyko gerai įtempus prisiut
*pirma darba siuvinejau be nieko, antra pradejau su lankeliu, uzbaigiau su Dzeines remu , trecias jau puikuojasi ant remo . Skirtumas tikrai yra , ypac siuvinejant didesnius darbelius. Nesakau, kad pirmom valandom buvo super duper - reikejo ir prisitaikyti auksti ir rasti padeti, kaip patogiausia, bet nepalyginamai spartesnis siuvinejimas dviem rankom
**as net nebenadziau
QUOTE(Džeinė @ 2011 06 15, 22:31)
yra merginu, kurios tingi siut lipuke, tai medžiaga prie jos prisišaudo su segtuvu (nežinau, kaip jis vadinas, bet kur popieriu susega)
as cia tokia tingine , kam dygsniuot adata be reikalo, jei krokodilas ciaukst ciaukst kokiais nori atstumais ir baigta
Lipukę mes tvirtinam prie visų rėmu. yra merginu, kurios tingi siut lipuke, tai medžiaga prie jos prisišaudo su segtuvu (nežinau, kaip jis vadinas, bet kur popieriu susega)
va čia tai idėja o aš jau sukau galvą kad vėl naujas darbas ateity nuo tokio nemalonumo prasidės
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 15, 14:53)
jau ir dabar labai grazu
QUOTE(xiuke @ 2011 06 15, 19:13)
oi,man kaip orchideju myletojai,tai sitas paveiksliukas pats tas
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 06 15, 22:10)
Sveikos,krikstynom kokie uzrasai maisiukam turi but?
į krikštynų temą įlisk, ten marios informacijos.
Deda cukrų, kruopas, druską, muilą, linijinį rankšluostį, angeliuką..Kas kaip jau padaro, taip ir buna gerai
Va trumpai:
Prieš veždami kūdikį į bažnyčią, į vystyklo kampelį surišdavo lauknešėlį: duonos, druskos, pinigų, adatą su siūlu. Kad visą gyvenimą turėtų ką valgyti ir kuo apsirengti.
Dar sermuksnio sakele, kad nuo piktu dvasiu (laumiu) apsaugotu
QUOTE(vasarė @ 2011 06 15, 21:55)
tik neįsižeisk, tikrai tingine nelaikau tavęs
mano dukra viena karta ir su krokodilu prisišaudė, tai visai patenkinta tuo tik išimt sunkiau, bet išeiti radom, nes yra specialus aparašiukas(mažas krokodiliukas) kuris išžiodo tuos metaliukus
QUOTE(Džeinė @ 2011 06 16, 08:10)
tik neįsižeisk, tikrai tingine nelaikau tavęs
mano dukra viena karta ir su krokodilu prisišaudė, tai visai patenkinta tuo tik išimt sunkiau, bet išeiti radom, nes yra specialus aparašiukas(mažas krokodiliukas) kuris išžiodo tuos metaliukus
oi tikrai neisizeidziau nera del ko.
as tai paprastai atlenkiu, nors reikes ir man su tuo aparaciuku baigus pasidarbuot
Kaunietes, remine ne viena ir ne du darbelius, gal reminotes skirtingose dirbtuvese ir turit savo labiausiai megiama reminimo dirbtuvele? pasidalinkit ispudziais.
As kol kas tik viena esu reminus, tai galvoju, ar eit ten pat su savo keturiu daliu darbu ar bandyt kur kitur
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 13, 20:58)
Niu saunuoles - groziu pridejusios
Timi tavo darbeliai tikrai nekuklus - saunuole toliau mums girkis, labai smagu matyt tokius kuklius zmones
Timi tavo darbeliai tikrai nekuklus - saunuole toliau mums girkis, labai smagu matyt tokius kuklius zmones
ačiū labai
Visų procesai ir baigti darbeliai
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 15, 20:33)
LadyAgne , taip, voleliai sukiojasi ir ant jų vyniojasi, ir tokiu būdu puikiai išsitempia medžiaga tik pas mane neatrodo kaip gerai įtempta medžiaga, nes kol neturėjau to rėmo nuo lankelio ir likusio audinio gniuždymo saujoj labai susiniurkė audinys, ir iš standžios aidos pasidarė ištįsęs skuduras todėl dabar centras tvirtai įsitempęs o šonai išsitąsę palaidesni...
siūlau įkelti rėmo foto čia ir manau tarp siuvinėjančių atsiras žinančių ką tiksliai su juo daryti
siūlau įkelti rėmo foto čia ir manau tarp siuvinėjančių atsiras žinančių ką tiksliai su juo daryti
siandiena pasistengsiu nufotografuoti, parodyt.
Siaip kai pirkau, isivaizdavau bus ne tik remas, bet ir stoveliai, na kaip pas Dzeines , kazkada perziurejau jos remus , tad labai nusivyliau kai nusipirkau, ir radau tik didziuli rema.. taip suprantu, viskas ten atskirai parsidavineja, bet va tu kojeliu niekaip neradau, kelias pardes Dubline apejau.
Ir kadangi mano vyras ne toks nagingas, kaip kitu paneliu, tai manau gal pradesiu ziurinetis ir bandyt pati kazka sukonstruot, kokias kojeles
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 15, 21:13)
Labai labai gražu
O dėl rėmo... Tai aš iki jo dar nepriaugau... O ir lankelio nenaudoju... Man paprasčiau ir greičiau rankoje
O dėl rėmo... Tai aš iki jo dar nepriaugau... O ir lankelio nenaudoju... Man paprasčiau ir greičiau rankoje
wow... as taip tikrai nesugebeciau, esi saunuole, ir dar tokie grazus darbeliai man delnai suprakaituotu,pirstai pavargtu
QUOTE(xiuke @ 2011 06 15, 21:13)
mano tox...
idealus remelis isradingas vyras
tai tu ant tos medžiagos kur iš vollio išeina prisisiuk lipuke, o kita dali prisisiusi prie aidos ir visa problema išspresta
Tai as taip ir darysiu, kaip patarei, aciukas ..
QUOTE(LadyAgne @ 2011 06 16, 15:40)
wow... as taip tikrai nesugebeciau, esi saunuole, ir dar tokie grazus darbeliai man delnai suprakaituotu,pirstai pavargtu
Kažkaip nuo pat pradžių siuvinėjau be nieko ir dabar nepasigendu Medžiaga išlieka standi, nes aš jos negniaužau, o sulankstau. Taip ir apsaugau ją nuo tepliojimosi, kai prakaituoja rankos. Jei susitepa, tai tik blogoji pusė