Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos,krikstynom kokie uzrasai maisiukam turi but?
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 15, 18:39)

o prie rėmo tvirtinasi labai paprastai: prie volelių yra pritvirtinti lipukai (nežinau kaip juos pavadint blush2.gif ), viena dalis perkant jau buvo pritvirtinta prie rėmo, kitą reikia prisiūt prie siuvinio 4u.gif tik nežinau ar čia ant visų rėmų taip, ar tik čia pas mane blush2.gif

tikiuosi Džeinė nesupyks už nuotraukėlę kaip paaiškinimą blush2.gif

4u.gif ačiū, kad paaiškinai, tikrai nepikstu.
Lipukę mes tvirtinam prie visų rėmu. yra merginu, kurios tingi siut lipuke, tai medžiaga prie jos prisišaudo su segtuvu (nežinau, kaip jis vadinas, bet kur popieriu susega) blush2.gif

QUOTE(LadyAgne @ 2011 06 15, 18:46)

pas mane ant remo nera tokiu lipduku, ideja tai labai puiki thumbup.gif , pas mane paprasta medziaga apsiuti tie mediniai remai, as maniau kad reikia susmaigstyti adatelem medziagyte, bet nesilaike, o jei paimciau ir prisuciau, per daug itempus ar neissiardytu medziagos galai, idomu..  g.gif

tai tu ant tos medžiagos kur iš vollio išeina prisisiuk lipuke, o kita dali prisisiusi prie aidos ir visa problema išspresta mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazi orchideja bus wub.gif

Visoms po 4u.gif uz baigtus ir procesinius darbelius thumbup.gif

QUOTE(Metaxa @ 2011 06 15, 21:28)
*aš bandžiau ir su lankeliais skirtingų dydžių, ir be nieko - na kol rėmo neturėjau tai ir buvo gerai taip kaip buvo biggrin.gif bet man ranką paskausdavo nuolat laikant, negalėjau ilgai siuvinėt, todėl ir susigundžiau tuo rėmu ax.gif
** ypač kai tas prisiuvimas man pirmą kartą daug pastangų kainavo kol pavyko gerai įtempus prisiut biggrin.gif

*pirma darba siuvinejau be nieko, antra pradejau su lankeliu, uzbaigiau su Dzeines remu thumbup.gif , trecias jau puikuojasi ant remo good.gif. Skirtumas tikrai yra drinks_cheers.gif , ypac siuvinejant didesnius darbelius. Nesakau, kad pirmom valandom buvo super duper - reikejo ir prisitaikyti auksti ir rasti padeti, kaip patogiausia, bet nepalyginamai spartesnis siuvinejimas dviem rankom thumbup.gif
**as net nebenadziau lotuliukas.gif

QUOTE(Džeinė @ 2011 06 15, 22:31)
yra merginu, kurios tingi siut lipuke, tai medžiaga prie jos prisišaudo su segtuvu (nežinau, kaip jis vadinas, bet kur popieriu susega)  blush2.gif

lotuliukas.gif pioneer.gif as cia tokia tingine hihihi.gif, kam dygsniuot adata be reikalo, jei krokodilas ciaukst ciaukst kokiais nori atstumais ir baigta cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lipukę mes tvirtinam prie visų rėmu. yra merginu, kurios tingi siut lipuke, tai medžiaga prie jos prisišaudo su segtuvu (nežinau, kaip jis vadinas, bet kur popieriu susega)  blush2.gif

va čia tai idėja thumbup.gif o aš jau sukau galvą kad vėl naujas darbas ateity nuo tokio nemalonumo prasidės doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 15, 14:53)

jau ir dabar labai grazu 4u.gif

QUOTE(xiuke @ 2011 06 15, 19:13)

oi,man kaip orchideju myletojai,tai sitas paveiksliukas pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 06 15, 22:10)
Sveikos,krikstynom kokie uzrasai maisiukam turi but?

į krikštynų temą įlisk, ten marios informacijos.
Deda cukrų, kruopas, druską, muilą, linijinį rankšluostį, angeliuką..Kas kaip jau padaro, taip ir buna gerai smile.gif

Va trumpai:
Prieš veždami kūdikį į bažnyčią, į vystyklo kampelį surišdavo „lauknešėlį“: duonos, druskos, pinigų, adatą su siūlu. Kad visą gyvenimą turėtų ką valgyti ir kuo apsirengti.

Atsakyti
Dar sermuksnio sakele, kad nuo piktu dvasiu (laumiu) apsaugotu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 06 15, 21:55)
lotuliukas.gif pioneer.gif as cia tokia tingine hihihi.gif, kam dygsniuot adata be reikalo, jei krokodilas ciaukst ciaukst kokiais nori atstumais ir baigta  cool.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif tik neįsižeisk, tikrai tingine nelaikau tavęs blush2.gif
mano dukra viena karta ir su krokodilu prisišaudė, tai visai patenkinta tuo biggrin.gif tik išimt sunkiau, bet išeiti radom, nes yra specialus aparašiukas(mažas krokodiliukas) kuris išžiodo tuos metaliukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 06 16, 08:10)
blush2.gif tik neįsižeisk, tikrai tingine nelaikau tavęs  blush2.gif
mano dukra viena karta ir su krokodilu prisišaudė, tai visai patenkinta tuo  biggrin.gif tik išimt sunkiau, bet išeiti radom, nes yra specialus aparašiukas(mažas krokodiliukas) kuris išžiodo tuos metaliukus  thumbup.gif

oi tikrai neisizeidziau irnesakyk.gif mirksiukas.gif nera del ko.
as tai paprastai atlenkiu, nors reikes ir man su tuo aparaciuku baigus pasidarbuot drinks_cheers.gif

Kaunietes, remine ne viena ir ne du darbelius, gal reminotes skirtingose dirbtuvese ir turit savo labiausiai megiama reminimo dirbtuvele? pasidalinkit ispudziais.
As kol kas tik viena esu reminus, tai galvoju, ar eit ten pat su savo keturiu daliu darbu ar bandyt kur kitur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 13, 20:58)
Niu saunuoles - groziu pridejusios 4u.gif

Timi tavo darbeliai tikrai nekuklus - saunuole thumbup.gif toliau mums girkis, labai smagu matyt tokius kuklius zmones  4u.gif

ačiū labai blush2.gif 4u.gif

Visų procesai wub.gif ir baigti darbeliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 15, 20:33)
LadyAgne , taip, voleliai sukiojasi ir ant jų vyniojasi, ir tokiu būdu puikiai išsitempia medžiaga 4u.gif tik pas mane neatrodo kaip gerai įtempta medžiaga, nes kol neturėjau to rėmo nuo lankelio ir likusio audinio gniuždymo saujoj labai susiniurkė audinys, ir iš standžios aidos pasidarė ištįsęs skuduras doh.gif  todėl dabar centras tvirtai įsitempęs o šonai išsitąsę palaidesni...
siūlau įkelti rėmo foto čia ir manau tarp siuvinėjančių atsiras žinančių ką tiksliai su juo daryti mirksiukas.gif

siandiena pasistengsiu nufotografuoti, parodyt.
Siaip kai pirkau, isivaizdavau bus ne tik remas, bet ir stoveliai, na kaip pas Dzeines wub.gif , kazkada perziurejau jos remus thumbup.gif , tad labai nusivyliau kai nusipirkau, ir radau tik didziuli rema.. taip suprantu, viskas ten atskirai parsidavineja, bet va tu kojeliu niekaip neradau, kelias pardes Dubline apejau.

Ir kadangi mano vyras ne toks nagingas, kaip kitu paneliu, tai manau gal pradesiu ziurinetis ir bandyt pati kazka sukonstruot, kokias kojeles biggrin.gif g.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 06 15, 21:13)
Labai labai gražu wub.gif

O dėl rėmo... Tai aš iki jo dar nepriaugau... O ir lankelio nenaudoju... Man paprasčiau ir greičiau rankoje  rolleyes.gif

wow... as taip tikrai nesugebeciau, esi saunuole, ir dar tokie grazus darbeliai thumbup.gif man delnai suprakaituotu,pirstai pavargtu doh.gif

QUOTE(xiuke @ 2011 06 15, 21:13)
mano tox... smile.gif

idealus remelis thumbup.gif wub.gif isradingas vyras thumbup.gif

tai tu ant tos medžiagos kur iš vollio išeina prisisiuk lipuke, o kita dali prisisiusi prie aidos ir visa problema išspresta  mirksiukas.gif

Tai as taip ir darysiu, kaip patarei, aciukas 4u.gif ..

Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 06 16, 15:40)
wow... as taip tikrai nesugebeciau, esi saunuole, ir dar tokie grazus darbeliai  thumbup.gif  man delnai suprakaituotu,pirstai pavargtu  doh.gif

Kažkaip nuo pat pradžių siuvinėjau be nieko ir dabar nepasigendu rolleyes.gif Medžiaga išlieka standi, nes aš jos negniaužau, o sulankstau. Taip ir apsaugau ją nuo tepliojimosi, kai prakaituoja rankos. Jei susitepa, tai tik blogoji pusė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 birželio 2011 - 14:15