Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(murkse @ 2011 06 15, 18:02)
nuostabus procesas  wub.gif
rėmai  thumbup.gif

ačiū blush2.gif
o rėmas šitas pas mane Džeinės dėka, vis dar negaliu atsidžiaugt, ir ant stalo, ir ant sofos, ir į lova jis tinka, toks universalus thumbup.gif ir darbas su juo žymiai greičiau einasi: be rėmo tą mažesnę gulbę (paveiksliuko dešinėj) siuvinėjau apie dvi savaites, o tą didesnę gulbę per maždaug keturias dienas su rėmo pagalba. O per dieną laiko maždaug vienodai skyriau 4u.gif
QUOTE(muza @ 2011 06 15, 18:06)
Na, aš atkeliavau per favorites  cool.gif

jau ir man viskas gerai, ne pirma kuriai taip atsitiko tai DUK radau kaip pasitaisyt wink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

vaje kiek darbeliu nuostabiu, Gulbes beprotiskai grazios wub.gif thumbup.gif kokio dydzio paveiksliukas gausis? siaip as toki rema siuvinejimui esu nusipirkus, bet nesupratau kaip pritvirtinti medziaga prie jo g.gif 4u.gif ? kai pirkau tai nei instrukcijos dezuteje neradau, nieko, pati bandziau ismastyti, bet nekas gavosi, tad ta rema padejusi i sali, grizau prie apvalaus remelio. Ir siuo metu su juo suvineju.

as apie metus savo siuvinius buvau padejusi i sali, neriau,mezgiau, tuomet trotus uzsimaniau ismokt kepti.. tortus kepiau lotuliukas.gif doh.gif ir ismokau ! .. na mazdaug..kazka...O dabar ir vel gryzau prie siuvinejimo biggrin.gif smile.gif ...

siuo metu baigineju aguonas juodame fone siuvinet..kazkada pradeta darbas.. tikiuosi greit uzbaigti, juolabiau dabar tiek iveikta. Labai sunku spalvose nesusimaisyt, tiek tu raudonu ir zaliu atspalviu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 06 15, 19:22)

ačiū už pagyras 4u.gif paveiksliukas gausis maždaug 24*30 cm, pirmas mano toks didesnis darbas ax.gif
o prie rėmo tvirtinasi labai paprastai: prie volelių yra pritvirtinti lipukai (nežinau kaip juos pavadint blush2.gif ), viena dalis perkant jau buvo pritvirtinta prie rėmo, kitą reikia prisiūt prie siuvinio 4u.gif tik nežinau ar čia ant visų rėmų taip, ar tik čia pas mane blush2.gif
user posted image
tikiuosi Džeinė nesupyks už nuotraukėlę kaip paaiškinimą blush2.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif
su tais remais ir man nekaip gaunasi, su lankeliu paprasciau, iszyziau, kad vyras padarytu ir va... blush2.gif
o mano vyriskis nupirko plastikiniu vamzdziu perpjove pusiau ir as kai medziaga uzsidedu ta plastmasini vamzduka uzmaunu ir puikiai laikosi, tikiuos paaiskinau... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 15 birželio 2011 - 18:42
oho kaip patogu,ir su lipdukais, ir su plastikiniais vamzdeliais, o poto kad itempt medziaga tai sukti tuos medinius remesius reikia, arne?

pas mane ant remo nera tokiu lipduku, ideja tai labai puiki thumbup.gif , pas mane paprasta medziaga apsiuti tie mediniai remai, as maniau kad reikia susmaigstyti adatelem medziagyte, bet nesilaike, o jei paimciau ir prisuciau, per daug itempus ar neissiardytu medziagos galai, idomu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 06 15, 20:46)
oho kaip patogu,ir su lipdukais, ir su plastikiniais vamzdeliais, o poto kad itempt medziaga tai sukti tuos medinius remesius reikia, arne?

pas mane ant remo nera tokiu lipduku, ideja tai labai puiki thumbup.gif , pas mane paprasta medziaga apsiuti tie mediniai remai, as maniau kad reikia susmaigstyti adatelem medziagyte, bet nesilaike, o jei paimciau ir prisuciau, per daug itempus ar neissiardytu medziagos galai, idomu..  g.gif

su plastikiniais vamzdeliais lb patogu uzdedi ir paskui suki tuos pagaliukus...ir issitempi kiek reikia... smile.gif
Atsakyti
LadyAgne , taip, voleliai sukiojasi ir ant jų vyniojasi, ir tokiu būdu puikiai išsitempia medžiaga 4u.gif tik pas mane neatrodo kaip gerai įtempta medžiaga, nes kol neturėjau to rėmo nuo lankelio ir likusio audinio gniuždymo saujoj labai susiniurkė audinys, ir iš standžios aidos pasidarė ištįsęs skuduras doh.gif todėl dabar centras tvirtai įsitempęs o šonai išsitąsę palaidesni...
siūlau įkelti rėmo foto čia ir manau tarp siuvinėjančių atsiras žinančių ką tiksliai su juo daryti mirksiukas.gif

xiuke , gal galima būtų tų vamzdelių foto? parūpo pamatyt kaip ten iš tikrųjų atrodo, nes vaizduotėj tai iš pasakojimo keli variantai susidarė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxa: 15 birželio 2011 - 19:33
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 15, 17:53)
pagaliau tiek laiko tik stebėjus ir gyrus jūsų darbelius ir aš turiu ką pasirodyt: dar tik procesas bet nemažai pažengus blush2.gif

Labai labai gražu wub.gif

O dėl rėmo... Tai aš iki jo dar nepriaugau... O ir lankelio nenaudoju... Man paprasčiau ir greičiau rankoje rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

mano tox... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 15, 21:13)
Labai labai gražu wub.gif

O dėl rėmo... Tai aš iki jo dar nepriaugau... O ir lankelio nenaudoju... Man paprasčiau ir greičiau rankoje  rolleyes.gif

ačiū 4u.gif
aš bandžiau ir su lankeliais skirtingų dydžių, ir be nieko - na kol rėmo neturėjau tai ir buvo gerai taip kaip buvo biggrin.gif bet man ranką paskausdavo nuolat laikant, negalėjau ilgai siuvinėt, todėl ir susigundžiau tuo rėmu ax.gif

QUOTE(xiuke @ 2011 06 15, 21:13)
mano tox... smile.gif

labai gera idėja thumbup.gif nereikia kankintis kol prieš siuvinėjant dar prisiuvi audinį prie lipukų, ypač kai tas prisiuvimas man pirmą kartą daug pastangų kainavo kol pavyko gerai įtempus prisiut biggrin.gif
o kas ten ant tų plastmasinių vamzdelių dar uždėta? ten kad prisispaustų geriau? blush2.gif
beje tuo pačiu pagirsiu ir darbelį ant rėmo, jau dabar matau kad labai gražu bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 15, 22:28)

o kas ten ant tų plastmasinių vamzdelių dar uždėta? ten kad prisispaustų geriau? blush2.gif
beje tuo pačiu pagirsiu ir darbelį ant rėmo, jau dabar matau kad labai gražu bus 4u.gif

aciu 4u.gif
ten tokie kur prie vamzdeliu tu buna...cia paprasti kanalizacijos vamzdukai plastikiniai...ju buna ivairiu storumo, o tie yra sutvirtinimai, taivyras sumaste, kad bus lb gerai ir siam reikalui...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 06 15, 22:33)
aciu 4u.gif
ten tokie kur prie vamzdeliu tu buna...cia paprasti kanalizacijos vamzdukai plastikiniai...ju buna ivairiu storumo, o tie yra sutvirtinimai, taivyras sumaste, kad bus lb gerai ir siam reikalui...

Labai šauniai tavo vyras sugalvojo thumbup.gif
Atsakyti