Saunuoles merginos Gaudykit kiekviena Puikus darbai
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 02, 00:15)
Noreciau ir as pasirodyti su savo pirmu didesniu darbeliu Aciu Uodegytei uz schemute
Labai gražus darbas
Puikūs visi naujieji darbai- visoms
Labai aciu visoms uz pagyrimus. Bijojau imtis tokio didelio darbelio, nes iki tol labai maza metrika buvau siuvinejus ir viskas. Bet visai normaliai gavosi. Tai dabar jau drasiai imsiuosi kitu paveiksliuku siuvinejimo
Aciu visoms uz pagyras, bet vis delto man i akis krenta tarpas tarp L ir A, o kitus stengiaus padidint is akies, del to gal 7 kartus ardziau pradetas raideles Tikrai kitoms patarciau is anksto apsiskaiciuot, o ypac, jei dar su tom kokiom nors programelem dirbat
Neatrodo ta antra puse labai dailiai, nes mano kiekviena raide siuvineta maziausiai 10 spalvu, tai siokia tokia makalyne gaunas antroj pusej. Jei tureciau siuvimo masina, ten uzsiuciau kaip nors panasia Aida ar kita balta medziagele, bet neturiu, palauksiu drauges, kol ji gris i JAV ir gal ji man ka sugalvos, o kol kas gerai ir taip
Nufotografuosiu, bet gal tik vakare, nes MB fotoaparata issivezes
QUOTE(Matrioske @ 2011 07 02, 05:26)
bet nelabai isivaizduoju, kaip atrodo jis išsiuvinėtas kitoje pusėje. Gal galėtum parodyti?
Neatrodo ta antra puse labai dailiai, nes mano kiekviena raide siuvineta maziausiai 10 spalvu, tai siokia tokia makalyne gaunas antroj pusej. Jei tureciau siuvimo masina, ten uzsiuciau kaip nors panasia Aida ar kita balta medziagele, bet neturiu, palauksiu drauges, kol ji gris i JAV ir gal ji man ka sugalvos, o kol kas gerai ir taip
Nufotografuosiu, bet gal tik vakare, nes MB fotoaparata issivezes
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 01, 23:15)
Noreciau ir as pasirodyti su savo pirmu didesniu darbeliu Aciu Uodegytei uz schemute
man jos labai labai ,nes ir pas mane tokios pat kabo ir man buvo vos ne pirmas darbas
QUOTE(Katu @ 2011 07 02, 18:12)
Aciu visoms uz pagyras, bet vis delto man i akis krenta tarpas tarp L ir A, o kitus stengiaus padidint is akies, del to gal 7 kartus ardziau pradetas raideles Tikrai kitoms patarciau is anksto apsiskaiciuot, o ypac, jei dar su tom kokiom nors programelem dirbat
Manau kaip pirmam kartui, tai visai gerai
Aš tai tarp pačių raidžių darau vienodus tarpus, o gėlės tik dekoracija. Pabandyk kitą kartą taip. Manau gausis gerai
Sveikutes darbstuoles
Vos pora dieneliu nebuvau o jau kiek groziu grozybiu pridejot
Ir as kelis darbelius parodysiu (kadangi jau padovanoti, nebaisu, kad uzmatys )
Dimensions "Tender Gaze" - dovana kriksto teveliams
Albumiukai mociutem (taip jau rodziau, bet tik viena. Ir dar siek tiek pakoregavau isvaizda (metaliniai kampukai, boruziukas))
Kriksto skraiste, zvakes sijonelis ir kepuriukas (ja gavau nusipirk beliko tik issiuvinet drugeli, kad deretu prie suknutes )
p.s. Didesnes foto mano tinklarastyje Nuoroda parase
Albumiukai mociutem (taip jau rodziau, bet tik viena. Ir dar siek tiek pakoregavau isvaizda (metaliniai kampukai, boruziukas))
Kriksto skraiste, zvakes sijonelis ir kepuriukas (ja gavau nusipirk beliko tik issiuvinet drugeli, kad deretu prie suknutes )
p.s. Didesnes foto mano tinklarastyje Nuoroda parase
QUOTE(Višniukė @ 2011 07 03, 09:19)
Sveikutes darbstuoles
nuostabu
mergytė tai taip gražiai gavos spalvytės švelnios krikštynų atributai
QUOTE(Višniukė @ 2011 07 03, 09:19)
nuostabu ir darbai, ir pateikimas kaip visada - aukstumoj
QUOTE(Višniukė @ 2011 07 03, 08:19)