Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Saunuoles merginos bigsmile.gif Gaudykit kiekviena 4u.gif Puikus darbai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 02, 00:15)
Noreciau ir as pasirodyti su savo pirmu didesniu darbeliu  ax.gif Aciu Uodegytei uz schemute  aciuks.gif

Labai gražus darbas wub.gif
Atsakyti
Puikūs visi naujieji darbai- visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz pagyrimus. Bijojau imtis tokio didelio darbelio, nes iki tol labai maza metrika buvau siuvinejus ir viskas. Bet visai normaliai gavosi. Tai dabar jau drasiai imsiuosi kitu paveiksliuku siuvinejimo thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyras, bet vis delto man i akis krenta tarpas tarp L ir A, o kitus stengiaus padidint is akies, del to gal 7 kartus ardziau pradetas raideles doh.gif Tikrai kitoms patarciau is anksto apsiskaiciuot, o ypac, jei dar su tom kokiom nors programelem dirbat 4u.gif

QUOTE(Matrioske @ 2011 07 02, 05:26)
bet nelabai isivaizduoju, kaip atrodo jis išsiuvinėtas kitoje pusėje. Gal galėtum parodyti? ax.gif

Neatrodo ta antra puse labai dailiai, nes mano kiekviena raide siuvineta maziausiai 10 spalvu, tai siokia tokia makalyne gaunas antroj pusej. Jei tureciau siuvimo masina, ten uzsiuciau kaip nors panasia Aida ar kita balta medziagele, bet neturiu, palauksiu drauges, kol ji gris i JAV ir gal ji man ka sugalvos, o kol kas gerai ir taip smile.gif
Nufotografuosiu, bet gal tik vakare, nes MB fotoaparata issivezes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 01, 23:15)
Noreciau ir as pasirodyti su savo pirmu didesniu darbeliu  ax.gif Aciu Uodegytei uz schemute  aciuks.gif

man jos labai labai wub.gif ,nes ir pas mane tokios pat kabo tongue.gif ir man buvo vos ne pirmas darbas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 07 02, 18:12)
Aciu visoms uz pagyras, bet vis delto man i akis krenta tarpas tarp L ir A, o kitus stengiaus padidint is akies, del to gal 7 kartus ardziau pradetas raideles  doh.gif  Tikrai kitoms patarciau is anksto apsiskaiciuot, o ypac, jei dar su tom kokiom nors programelem dirbat  4u.gif

Manau kaip pirmam kartui, tai visai gerai 4u.gif
Aš tai tarp pačių raidžių darau vienodus tarpus, o gėlės tik dekoracija. Pabandyk kitą kartą taip. Manau gausis gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes darbstuoles 4u.gif

Vos pora dieneliu nebuvau o jau kiek groziu grozybiu pridejot wub.gif

Ir as kelis darbelius parodysiu (kadangi jau padovanoti, nebaisu, kad uzmatys ax.gif )

Dimensions "Tender Gaze" - dovana kriksto teveliams

user posted image

Albumiukai mociutem (taip jau rodziau, bet tik viena. Ir dar siek tiek pakoregavau isvaizda (metaliniai kampukai, boruziukas))

user posted image

Kriksto skraiste, zvakes sijonelis ir kepuriukas (ja gavau nusipirk thumbup.gif beliko tik issiuvinet drugeli, kad deretu prie suknutes ax.gif )

user posted image

p.s. Didesnes foto mano tinklarastyje wink.gif Nuoroda parase
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 07 03, 09:19)

Vos pora dieneliu nebuvau o jau kiek groziu grozybiu pridejot  wub.gif

Ir as kelis darbelius parodysiu (kadangi jau padovanoti, nebaisu, kad uzmatys ax.gif )

Dimensions "Tender Gaze" - dovana kriksto teveliams

bigsmile.gif nuostabu wub.gif
mergytė tai taip gražiai gavos ax.gif spalvytės švelnios thumbup.gif krikštynų atributai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 07 03, 09:19)

nuostabu ir darbai, ir pateikimas kaip visada - aukstumoj bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 07 03, 08:19)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mielos siuvinėtojos, noriu paklausti ar esate kuri siuvinėjusi šį paveikslą?
user posted image
Pradėjau jį siuvinėti, bet dabar galvoju, ar jis tikrovėje ir bus toks koks čia - paveikslėlyje g.gif
Atsakyti