Noreciau ir as pasirodyti su savo pirmu didesniu darbeliu Aciu Uodegytei uz schemute
Dabar nagai niezti, noriu dar ir dar siuvineti Uzsikreciau bacila
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 01, 16:15)
Noreciau ir as pasirodyti su savo pirmu didesniu darbeliu Aciu Uodegytei uz schemute
cia ne tik su tokiu pasirodyt, o ir pasipuikuot gali Labai grazus darbelis, ir remas labai tinka, viskas super
Mano tas nelemtas ranksluostukas. Kaip jau sakiau, pirmas blynas pasviles, kita karta tikrai pries siuvinejant atidziau skaiciuosiu, kokio dydzio tarpus palikt tarp raidziu Bet is esmes rezultatu patenkinta Dukryte trigubai labiau patenkinta
QUOTE(Liudmilka @ 2011 07 01, 15:58)
Sveikos merginos
Išlendu aš iš po krūmų Man reikia jūsų kritikos ir pastebėjimų kas ngerai,kad ateityje nekartočiau klaidų.
Išlendu aš iš po krūmų Man reikia jūsų kritikos ir pastebėjimų kas ngerai,kad ateityje nekartočiau klaidų.
Visi darbeliai labai dailus ir tvarkingai, uzrasu knygute irgi graziai aprengta, tik as tu kampuciu metaliniu nedeciau,man kazkaip linas ir pats savaime grazus Visa kita - kaip pirmam kartui - be priekaistu
QUOTE(Liudmilka @ 2011 07 01, 16:58)
Sveikos merginos
Išlendu aš iš po krūmų
Išlendu aš iš po krūmų
Darbeliai puikus! Net nesitiki kad uzrasu knygute pirma karta darei. Atlikta be priekaistu-tik sutinku su nuomone, kad kampucius reikejo ne metalinius, o gal medinius deti, kaip kad drugelis-skirtukas. cia tik mano nuomone. ir taip graziai ziurisi-labai tvarkingai ir subtiliai atlikta
O katinai labai puikus! tik as bent jau deciau ryskesni pasparta-kad gyvesnis paveikslas butu, gal tamsiai bordo ar rudos spalvos. Ziasimingesnio norisi, nes pilkas slopina kiek. Bet pats siuvinys labai fainas
Nuostabus darbeliai
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 01, 23:15)
Noreciau ir as pasirodyti su savo pirmu didesniu darbeliu
labai grazu
QUOTE(Katu @ 2011 07 02, 05:28)
Kaip jau sakiau, pirmas blynas pasviles
matyt pacios akiai daugiau minusu matosi, nes man ziurint, i akis tikrai akivaizdziai nekrenta nei vienas tarpukas. Visumoj tikrai super , o kita karta, kaip kad pati sakai, zinosi, kur, kas ir kaip
Dar uz katinukus ir kygute
kiek daug gražių darbų
Katu labai gražus rankšluostis. Niekur man nekliūva tie tarpai. Šaunu tiesiog.
Aš gavusi siūliukus puoliau siuvinėti, per 2 diena spuse darbelio padariau ir.... sutingo mano procesas, užduotis per savaitgali pabaigti
Aš gavusi siūliukus puoliau siuvinėti, per 2 diena spuse darbelio padariau ir.... sutingo mano procesas, užduotis per savaitgali pabaigti
minty cituojam be nuotrauku
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 01, 22:15)
Labai labai grazu
QUOTE(Katu @ 2011 07 02, 04:28)
cia ne tik su tokiu pasirodyt, o ir pasipuikuot gali Labai grazus darbelis, ir remas labai tinka, viskas super
Mano tas nelemtas ranksluostukas. Kaip jau sakiau, pirmas blynas pasviles, kita karta tikrai pries siuvinejant atidziau skaiciuosiu, kokio dydzio tarpus palikt tarp raidziu Bet is esmes rezultatu patenkinta Dukryte trigubai labiau patenkinta
Man tai cia viskas super labai grazios raides
QUOTE(Katu @ 2011 07 02, 06:28)
Labai labai gražu
QUOTE(Liudmilka @ 2011 07 01, 13:58)
Sveikos merginos
Išlendu aš iš po krūmų
Išlendu aš iš po krūmų
Šauni knygute, kaip dailiai aptraukta
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 01, 21:15)
Noreciau ir as pasirodyti su savo pirmu didesniu darbeliu
Labai gražus darbelis
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2011 07 02, 03:28)
Katu, labai šauniai ir kruopščiai atliktas darbelis Aš vis pagalvoju iššiuvinėti rankšluostuką dukrytei, bet nelabai isivaizduoju, kaip atrodo jis išsiuvinėtas kitoje pusėje. Gal galėtum parodyti?