Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Noreciau ir as pasirodyti su savo pirmu didesniu darbeliu ax.gif Aciu Uodegytei uz schemute aciuks.gif
user posted image

Dabar nagai niezti, noriu dar ir dar siuvineti lotuliukas.gif Uzsikreciau bacila lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 01, 16:15)
Noreciau ir as pasirodyti su savo pirmu didesniu darbeliu  ax.gif Aciu Uodegytei uz schemute  aciuks.gif

cia ne tik su tokiu pasirodyt, o ir pasipuikuot gali wub.gif Labai grazus darbelis, ir remas labai tinka, viskas super thumbup.gif

Mano tas nelemtas ranksluostukas. Kaip jau sakiau, pirmas blynas pasviles, kita karta tikrai pries siuvinejant atidziau skaiciuosiu, kokio dydzio tarpus palikt tarp raidziu doh.gif Bet is esmes rezultatu patenkinta ax.gif Dukryte trigubai labiau patenkinta biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2011 07 01, 15:58)
Sveikos merginos hi.gif
Išlendu aš iš po krūmų cool.gif Man reikia jūsų kritikos ir pastebėjimų kas ngerai,kad ateityje nekartočiau klaidų.

Visi darbeliai labai dailus ir tvarkingai, uzrasu knygute irgi graziai aprengta, tik as tu kampuciu metaliniu nedeciau,man kazkaip linas ir pats savaime grazus smile.gif Visa kita - kaip pirmam kartui - be priekaistu thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 02 liepos 2011 - 05:00
QUOTE(Liudmilka @ 2011 07 01, 16:58)
Sveikos merginos hi.gif
Išlendu aš iš po krūmų cool.gif 

Darbeliai puikus! Net nesitiki kad uzrasu knygute pirma karta darei. Atlikta be priekaistu-tik sutinku su nuomone, kad kampucius reikejo ne metalinius, o gal medinius deti, kaip kad drugelis-skirtukas. cia tik mano nuomone. ir taip graziai ziurisi-labai tvarkingai ir subtiliai atlikta drinks_cheers.gif
O katinai labai puikus! tik as bent jau deciau ryskesni pasparta-kad gyvesnis paveikslas butu, gal tamsiai bordo ar rudos spalvos. Ziasimingesnio norisi, nes pilkas slopina kiek. Bet pats siuvinys labai fainas thumbup.gif
Nuostabus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 01, 23:15)
Noreciau ir as pasirodyti su savo pirmu didesniu darbeliu

thumbup.gif labai grazu

QUOTE(Katu @ 2011 07 02, 05:28)
Kaip jau sakiau, pirmas blynas pasviles

matyt pacios akiai daugiau minusu matosi, nes man ziurint, i akis tikrai akivaizdziai nekrenta nei vienas tarpukas. Visumoj tikrai super thumbup.gif , o kita karta, kaip kad pati sakai, zinosi, kur, kas ir kaip 4u.gif

Dar uz katinukus ir kygute 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kiek daug gražių darbų wub.gif
Atsakyti
Katu labai gražus rankšluostis. Niekur man nekliūva tie tarpai. Šaunu tiesiog.
Aš gavusi siūliukus puoliau siuvinėti, per 2 diena spuse darbelio padariau ir.... sutingo mano procesas, užduotis per savaitgali pabaigti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 01, 23:15)
Noreciau ir as pasirodyti su savo pirmu didesniu darbeliu  ax.gif Aciu Uodegytei uz schemute  aciuks.gif
user posted image
Labai gražios šios orchidėjos. Ir aš norėčiau kadanors jas išsiuvinėti smile.gif
Atsakyti
minty cituojam be nuotrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 01, 22:15)

Dabar nagai niezti, noriu dar ir dar siuvineti  lotuliukas.gif Uzsikreciau bacila  lotuliukas.gif

Labai labai grazu 4u.gif
QUOTE(Katu @ 2011 07 02, 04:28)
cia ne tik su tokiu pasirodyt, o ir pasipuikuot gali  wub.gif  Labai grazus darbelis, ir remas labai tinka, viskas super  thumbup.gif

Mano tas nelemtas ranksluostukas. Kaip jau sakiau, pirmas blynas pasviles, kita karta tikrai pries siuvinejant atidziau skaiciuosiu, kokio dydzio tarpus palikt tarp raidziu  doh.gif  Bet is esmes rezultatu patenkinta  ax.gif  Dukryte trigubai labiau patenkinta biggrin.gif

Man tai cia viskas super thumbup.gif labai grazios raides 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 07 02, 06:28)
Mano tas nelemtas ranksluostukas. Kaip jau sakiau, pirmas blynas pasviles, kita karta tikrai pries siuvinejant atidziau skaiciuosiu, kokio dydzio tarpus palikt tarp raidziu  doh.gif  Bet is esmes rezultatu patenkinta  ax.gif  Dukryte trigubai labiau patenkinta biggrin.gif

Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2011 07 01, 13:58)
Sveikos merginos hi.gif
Išlendu aš iš po krūmų

Šauni knygute, kaip dailiai aptraukta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 01, 21:15)
Noreciau ir as pasirodyti su savo pirmu didesniu darbeliu

Labai gražus darbelis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2011 07 02, 03:28)
cia ne tik su tokiu pasirodyt, o ir pasipuikuot gali  wub.gif  Labai grazus darbelis, ir remas labai tinka, viskas super  thumbup.gif

Katu, labai šauniai ir kruopščiai atliktas darbelis wub.gif Aš vis pagalvoju iššiuvinėti rankšluostuką dukrytei, bet nelabai isivaizduoju, kaip atrodo jis išsiuvinėtas kitoje pusėje. Gal galėtum parodyti? ax.gif
Atsakyti