Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Sinuhas @ 2011 06 30, 19:34)
Aš sakau taip - vardas parašytas didžiosiomis spausdintomis raidėmis  smile.gif

Man "k" ir "t"panašios į mažąsias. Bet jei tau taip patinka, tai lai būna unsure.gif
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 30, 20:23)
kadangi t raidė ne didžioji, todėl siūlyčiau visgi pataisyti pirmąją raidę kol neskalbta dar, tiesiog dasiųti vieną brūkšniuką BS ir gautųsi didžioji 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 06 30, 15:08)
Kiek daug gražių darbelių thumbup.gif

Pasirodysiu ir aš, po ilgos ilgos pertraukos pagaliau vėl paėmiau adatą  - metrikas draugės sūneliui. tik pabaigtas, dar nė neskalbtas blush2.gif

Labai grazus metrikiukas 4u.gif
QUOTE(Princesė @ 2011 06 30, 16:10)
Sveikos, meskutis labai fainas-sagutes ypac pagyvina-geras variantas drinks_cheers.gif
Na, o as noriu pasirodyti su atvirute. Neispeikit labai, stengiausi, matavau ir atlikau kruopsciai, bet kol kas dar neesu atviruciu profe:)
30-mecio jubiliejaus proga:

Labai grazi atvirute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 30, 22:15)
Man "k" ir "t"panašios į mažąsias. Bet jei tau taip patinka, tai lai būna unsure.gif

drinks_cheers.gif

Aš juk juokais dėl tų didžiųjų parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2011 06 29, 12:39)
2) Na, o cia - (jei neklystu bears essentials) - taciau visiskai perkurtas, velgi - mano pacios  biggrin.gif  Norejosi padaryti labai paprasta metrikuti, bet gavosi, sakyciau, labai neiprastas smile.gif Bet kokiu atveju atiduodu Jusu visu teismui:
mano metrikutis:

Puikus thumbup.gif Labai dailus ir originalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 06 30, 16:10)
Sveikos, meskutis labai fainas-sagutes ypac pagyvina-geras variantas drinks_cheers.gif

patiko labai labai,silta ir tobula.as tokios noreciau smile.gif
O del metrikiuko tai tikrai reik pirma raide pataisyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, stai ir mano katinuko procesas juda i prieki smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bianca: 01 liepos 2011 - 13:04
QUOTE(Bianca @ 2011 07 01, 13:59)

gražu 4u.gif ir tempai greiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 07 01, 14:30)
gražu 4u.gif ir tempai greiti thumbup.gif

na, kad tuo paciu metu ir metrikiukus per keturias dienas abu issiuvinejau lotuliukas.gif O katinuka tik kuriam laikui buvo i sali atidetas smile.gif tik kad po darbo net i paplydyminesinori eiti kai 40 laipsniu uz lango... tad telieka kambary su adata draugauti ir nosies i lauka nekisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2011 07 01, 14:42)
na, kad tuo paciu metu ir metrikiukus per keturias dienas abu issiuvinejau  lotuliukas.gif  O katinuka tik kuriam laikui buvo i sali atidetas smile.gif tik kad po darbo net i paplydyminesinori eiti kai 40 laipsniu uz lango... tad telieka kambary su adata draugauti ir nosies i lauka nekisti  blush2.gif

blink.gif kur čia tiek karščio? man tai asmeniškai geriau jau karšta taip, negu šalta, vėjuota ir lyja rolleyes.gif

man šiaip irgi kai užpuola įkvėpimas tai sėdžiu nuo ryto iki vakaro prie siuvinio, tik su pietų ir vakarienės gamybos pertraukėlėm biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos hi.gif
Išlendu aš iš po krūmų cool.gif Man reikia jūsų kritikos ir pastebėjimų kas ngerai,kad ateityje nekartočiau klaidų.
Užrašų knygelė,viską dariau pirmą kartą(apart siuvinėjimo smile.gif ) ax.gif
user posted image user posted image user posted image
Obuoliukas mokytojai user posted image
Ir Margaret Sherry kačiukai...kadangi paveiksliukas susuktas i plėvelę ir nuotrauka bloga tai prašau tik jūsų nuomones apie irėminimą-palikti taip kaip yra ar mėginti kažkaip kitaip... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2011 07 01, 14:59)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2011 07 01, 15:58)

tie krūmai labai dailius darbelius slėpė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti