Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Metaxa @ 2011 06 30, 18:50)
labai šilta dovana wub.gif tik nuotraukoj neįžiūriu, ar čia ant viršaus užklijuotas audinys, ar į dvigubą viršelį įdėta? blush2.gif

Aciu visoms uz pagyrimus-tai skatina dar labiau stengtis ir kurti drinks_cheers.gif
Atvirute dariau iskirpus "langa", su dvigubu virseliu. Darbo daugiau, bet man taip graziau nei ant virsaus uzklijuotas audinys ax.gif
Aisku, kai kurioms schemoms, paveiksliukams-kaip tik tinka ant virsaus uzklijuoti ir sonus audinio praardyti, kad kutukai butu. Cia manau kiekvienas darbelis individualiai.
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 06 30, 16:08)
Kiek daug gražių darbelių

Labai gražus metrikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 06 30, 16:08)
Pasirodysiu ir aš, po ilgos ilgos pertraukos pagaliau vėl paėmiau adatą  - metrikas draugės sūneliui. tik pabaigtas, dar nė neskalbtas blush2.gif

Labai gražus ir tos sagutės kaip pagražina darbą wub.gif

QUOTE(Princesė @ 2011 06 30, 17:10)
30-mecio jubiliejaus proga:

Labai graži ir kruopščiai padaryta atvirutė thumbup.gif
Atsakyti
labai grazus visi darbeliai: ir Zuzaneles krepselis, ir drugeliai, ir meskuciai, ir dar nematyti metrikuciai su batukais, ir labai mielos smulkmeneles, ir atvirukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif sorry, jei ko nepaminejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 06 30, 17:08)
Kiek daug gražių darbelių thumbup.gif

Pasirodysiu ir aš, po ilgos ilgos pertraukos pagaliau vėl paėmiau adatą  - metrikas draugės sūneliui. tik pabaigtas, dar nė neskalbtas blush2.gif

metrikutis laaaaaabai grazus smile.gif

Princesė thumbup.gif ,tavo tapetai grazus blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 birželio 2011 - 18:07
QUOTE(Sinuhas @ 2011 06 30, 18:34)
Aš sakau taip - vardas parašytas didžiosiomis spausdintomis raidėmis  smile.gif

kadangi t raidė ne didžioji, todėl siūlyčiau visgi pataisyti pirmąją raidę kol neskalbta dar, tiesiog dasiųti vieną brūkšniuką BS ir gautųsi didžioji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 30, 20:07)
Princesė  thumbup.gif ,tavo tapetai grazus  blush2.gif    hihihi.gif

Is pradziu nesupratau, galvojau kad atvirute "tapetu" pavadinai:)smile.gif
Bet paskui privertei nusijuoti lotuliukas.gif na, viska pastebit paneles thumbup.gif
O tapetai man ir labai patinka, siaip ka tik po remonto kambarys mano - tapetai nauji ir labai originalus:) gyvenu tarp geliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 06 30, 20:24)
Is pradziu nesupratau, galvojau kad atvirute "tapetu" pavadinai:)smile.gif
Bet paskui privertei nusijuoti lotuliukas.gif  na, viska pastebit paneles thumbup.gif
O tapetai man ir labai patinka, siaip ka tik po remonto kambarys mano - tapetai nauji ir labai originalus:) gyvenu tarp geliu wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 30, 19:23)
kadangi t raidė ne didžioji, todėl siūlyčiau visgi pataisyti pirmąją raidę kol neskalbta dar, tiesiog dasiųti vieną brūkšniuką BS ir gautųsi didžioji 4u.gif

Pataisysiu, niekur nedingstiu irnesakyk.gif Tik jau taip BS užkniso aplink sagas knisinėjantis wacko.gif
Atsakyti
Metrikiukas labai simpatiskas, labai tos sagutes pagyvina paveiksliuka, gaunas toks zaismingas remas wub.gif

O as baigineju ta savo kava, siandien manau, kad pabaigsiu. Net geda prisipazint, kad tiek laiko ji numesta metes blush2.gif

QUOTE(Princesė @ 2011 06 30, 10:10)
30-mecio jubiliejaus proga:

Norejau parasyt,kad man nerodo, bet kai pacitavau, pamaciau adresiuka ir paziurejau. Labai labai dailus atvirukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 06 30, 16:10)
Na, o as noriu pasirodyti su atvirute. Neispeikit labai

Tai, kad nėr už ką peikt- šauni atvirutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 06 30, 21:16)
Tai, kad nėr už ką peikt- šauni atvirutė  4u.gif

Aciu, nuosirdus aciu 4u.gif
Man irgi ji labai grazi, bet kaip jau sakiau, neesu dar profe-cia tik mano antroji atvirute ax.gif Pirma buvo vestuviu proga su dviem sirdelem, gaila kad nenufotografavau, irgi labai daili ir subtili gavosi smile.gif
Atsakyti