Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rasiux- @ 2011 06 30, 12:19)
tai ir aš taip žinau, bet metrike prie Toronto parašyta US  g.gif

Net pasižiūrėjau tą metriką, tikrai neatkreipiau dėmesio, taip smulkiai parašyta tas US. Šiaip Torontas yra didžiausias Kanados miestas.
Atsakyti
Kiek daug gražių darbelių thumbup.gif

Pasirodysiu ir aš, po ilgos ilgos pertraukos pagaliau vėl paėmiau adatą - metrikas draugės sūneliui. tik pabaigtas, dar nė neskalbtas blush2.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinuhas: 30 birželio 2011 - 15:08
QUOTE(Sinuhas @ 2011 06 30, 17:08)

Pasirodysiu ir aš, po ilgos ilgos pertraukos pagaliau vėl paėmiau adatą  - metrikas draugės sūneliui. tik pabaigtas, dar nė neskalbtas blush2.gif

Labai grazus mirksiukas.gif
as su siuo meskiuku bandau telefonui dekla pasidaryt thumbup.gif
Atsakyti
Sinuhas

labai grazus metrikiukas, o tos sagutes tai super, labai tinka ir pagyvina darbeli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 06 30, 16:08)
Pasirodysiu ir aš, po ilgos ilgos pertraukos pagaliau vėl paėmiau adatą  - metrikas draugės sūneliui. tik pabaigtas, dar nė neskalbtas blush2.gif

labai gražu 4u.gif būtinai vėliau pasirodykit įrėmintą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, meskutis labai fainas-sagutes ypac pagyvina-geras variantas drinks_cheers.gif
Na, o as noriu pasirodyti su atvirute. Neispeikit labai, stengiausi, matavau ir atlikau kruopsciai, bet kol kas dar neesu atviruciu profe:)
30-mecio jubiliejaus proga:

user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 06 30, 16:08)

labai mielas ir nematytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Princesė @ 2011 06 30, 17:10)
Sveikos, meskutis labai fainas-sagutes ypac pagyvina-geras variantas drinks_cheers.gif
Na, o as noriu pasirodyti su atvirute. Neispeikit labai, stengiausi, matavau ir atlikau kruopsciai, bet kol kas dar neesu atviruciu profe:)

labai kruopštu, suderintos ir švelnios spalvytės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 06 30, 17:10)

labai šilta dovana wub.gif tik nuotraukoj neįžiūriu, ar čia ant viršaus užklijuotas audinys, ar į dvigubą viršelį įdėta? blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Sinuhas @ 2011 06 30, 17:08)

Gražu, tik vardą rašyčiau didžiąja raide unsure.gif

QUOTE(Princesė @ 2011 06 30, 18:10)
Na, o as noriu pasirodyti su atvirute.

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus ax.gif Per tas sagutes ir French knotą iš naujo pramokau, nes pradžioje neaišku kas gaudavosi doh.gif

zuzanele, nėra išskirta schemoje didžiųjų raidžių, tarkime, kad vien didžiosomis vardas parašytas ax.gif

Dabar nesugalvoju prie kokio darbo pult - turiu pradėtą Dimples Rex'ą, leopardą, ale rankos tiesiasi dar ką pradėt krapštyt hihihi.gif
Papildyta:
dailus atvirukas, Princese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 06 30, 19:12)
zuzanele, nėra išskirta schemoje didžiųjų raidžių, tarkime, kad vien didžiosomis vardas  parašytas ax.gif

Aš nesakau, kad vien didžiosiomis, bet vardo pirmąją raidę rašyčiau didžiąja.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 30, 18:25)
Aš nesakau, kad vien didžiosiomis, bet vardo pirmąją raidę rašyčiau didžiąja.

Aš sakau taip - vardas parašytas didžiosiomis spausdintomis raidėmis smile.gif
Atsakyti