Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(doviem @ 2011 06 29, 12:11)
Sveikutes, vis groziuosi jusu darbais o pati nepasirodau. Na pagaliau galiu parodyti sioki toki procesa smile.gif

juda procesas 4u.gif

QUOTE(Bianca @ 2011 06 29, 12:39)
Na,pagaliau ir as rodausi su siokiais tokiais rezultatais:

thumbup.gif nematyti. Abu mieli
Atsakyti
Bianca, labai įdomus metrikas, o irsporbatukai fainuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2011 06 29, 13:39)

nu saunuole thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz rizika ,batukai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2011 06 29, 10:39)
Na,pagaliau ir as rodausi su siokiais tokiais rezultatais

Mmmmm kaip grazu wub.gif
Atsakyti
na va, pagaliau ir aš prisiruošiau išnaudoti 20proc nuolaidėlę, perkant siūlų vienam metrikiukui sutaupiau 15Lt thumbup.gif tik gaila, kad audinio negavau, buvo ewo 28 bet labai jau stambus pasirodė, turiu iš kasiulu ewo 28 tai jis tikrai smulkesnis, ar bent jau kokybiškesnis (na bent jau taip pasirodė blush2.gif ) 4u.gif
Atsakyti
tiek procesai, tiek smulkmeneles, tiek metrikiukai, tiek dideli darbai - tiesiog nuostabus thumbup.gif ypac suzavejo Klimtas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
2) Na, o cia - (jei neklystu bears essentials) - taciau visiskai perkurtas, velgi - mano pacios  biggrin.gif  Norejosi padaryti labai paprasta metrikuti, bet gavosi, sakyciau, labai neiprastas smile.gif Bet kokiu atveju atiduodu Jusu visu teismui:
mano metrikutis

Nuostabus wub.gif
Atsakyti
Na, o cia - (jei neklystu bears essentials) - taciau visiskai perkurtas, velgi - mano pacios  biggrin.gif  Norejosi padaryti labai paprasta metrikuti, bet gavosi, sakyciau, labai neiprastas smile.gif Bet kokiu atveju atiduodu Jusu visu teismui:

Gražiai perdarei paveiksliuką - šaunus metrikutis thumbup.gif Aš tokį meškutį dukrytei pagalvytei siuvinėju, man jie labai mieli. Tik welcome su 1 L rašoma ax.gif

Visų darbai nuostabūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2011 06 29, 11:39)

Labai šaunūs darbai, bet iškilo toks klausimėlis (gal pusiau blondiniškas, bet paklausiu)- kiek žinau iš geografijos, tai Torontas Kanados miestas, ar ir JAV toks miesteliukas yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 06 30, 11:59)
Labai šaunūs darbai, bet iškilo toks klausimėlis (gal pusiau blondiniškas, bet paklausiu)- kiek žinau iš geografijos, tai Torontas Kanados miestas, ar ir JAV toks miesteliukas yra  g.gif

Kanados. Kaip tik planuojam kelionę į jį.
Atsakyti
noriu paprašyti jūsų pagalbos: išsirinkau paveikslėlį 110x130 kryžiukų, jam planuoju pirkti ewo 32ct. Gal galit padėti suskaičiuoti, kiek tokiam paveiksliukui reikia grynai medžiagos (nepaisant dar 5cm kraštams, turiu galvoje kiek reikia pačiam paveiksliukui be tų kraštų) 4u.gif galėčiau pati susiskaičiuoti, bet kaip pirmam kartui bijau apsirikti, kad paskui pradėjus siuvinėti nepritrūkčiau medžiagos blush2.gif
taip pat gal žinot kur Kaune pigiausiai galėčiau gauti ewo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 06 30, 12:00)
Kanados. Kaip tik planuojam kelionę į jį.

tai ir aš taip žinau, bet metrike prie Toronto parašyta US g.gif
Atsakyti